Cinsel Yaşam Yatakta kadın hareketli mi olmalı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Beyler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz Yatakta kadın hareketli mi olmalı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Genelde hakimiyet bende olur. Sık pozisyon değiştirmeyi severim. Bunada ayak uyduran kız olursa tadından yenmez. 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tabii ki yatakta kadın ne kadar hareketli olursa partlerini o kadar çok mutlu eder 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Kadının zevk aldığını görmek istekli olduğunu hissetmek erkeği mutlu eder kısacası evet 0 0 Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Oynak olmalı tren gibi böyle dumanı tüte tüte ilerlesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl benim ennn çok hoşuma giden hatunun kendini bana teslim etmesi, ayrı bir haz ve keyif alıyorum onun bu halinden ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet ölü gibi olmamalı kadın gerektiği zaman dominant gerektiği zaman kedi gibi olmalı ama ölü gibi olursa erkek de soğur 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada hareketli kadın görmedim bu zamana kadar Yorumla
engnnnlyda Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl muhteşem bir pozisyon var aklımda ama bizim hatunlar hep pasifte kalmayı sevdiği için imkansız öyle bişeyin olması 0 0 Yorumla
bakirejderha Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Hareketli olması iyi olur herşeyi erkekten beklemesin 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kıvrak olacak yılan gibi 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatakta Ölü Balık 🐟 istemiyoruz. net 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hareketli kadın candır 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Hareker olmali 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet hareketli olması dahs iyi tabiki 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İstekli olsun onu yapma bunu etme demesin yeter. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşılıklı olmalı ben yorulunca o hareketlenmeli 0 0 Yorumla
Zambi Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Hateketli olsa guzel olur 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Pozisyona bağlı bence 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Hareketli olmali gerekirse beraber video izlenmeli 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. elbette 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. bence öyle olmalı 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki hareketli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Genelde hakimiyet bende olur. Sık pozisyon değiştirmeyi severim. Bunada ayak uyduran kız olursa tadından yenmez.
Tabii ki yatakta kadın ne kadar hareketli olursa partlerini o kadar çok mutlu eder
Kadının zevk aldığını görmek istekli olduğunu hissetmek erkeği mutlu eder kısacası evet
Oynak olmalı tren gibi böyle dumanı tüte tüte ilerlesin
benim ennn çok hoşuma giden hatunun kendini bana teslim etmesi, ayrı bir haz ve keyif alıyorum onun bu halinden ;)
Evet ölü gibi olmamalı kadın gerektiği zaman dominant gerektiği zaman kedi gibi olmalı ama ölü gibi olursa erkek de soğur
Bu arada hareketli kadın görmedim bu zamana kadar
kıpır kıpır olmalı hareketli olup oynaşmalı
muhteşem bir pozisyon var aklımda ama bizim hatunlar hep pasifte kalmayı sevdiği için imkansız öyle bişeyin olması
Hareketli olması iyi olur herşeyi erkekten beklemesin
Put degilse bi zahmet
E yani güzel olurdu sence
Kıvrak olacak yılan gibi
Yatakta Ölü Balık 🐟 istemiyoruz. net
Hareketli kadın candır
Hareker olmali
Evet hareketli olması dahs iyi tabiki
İstekli olsun onu yapma bunu etme demesin yeter.
Karşılıklı olmalı ben yorulunca o hareketlenmeli
Hateketli olsa guzel olur
Pozisyona bağlı bence
Olmalı kesinlikle
evet
Tabi ki
Hareketli olmali gerekirse beraber video izlenmeli
elbette
Ölü gibi yatmasın da
Hareketli olmalı sırtüstü yatıp kalmamalı
Balkon konuşmasi yapmalı
Çok hareketli olmasına gerek yok