Cinsel Yaşam Öpüşürken göz teması kurar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 SelammKS'nin can canları ✌️ Dünya öpüşme gününe özel bir soru😘Öpüşürken göz teması...Gözlerini yum ve o anda kal hep😘Buda ömründe hiç öpüşmeyen KS'nin can canlarına gelsin🙄 hiç değelse izleyin🙈 Öpüşürken göz teması kurar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Öpüşürken gözler kapatılır. Sekste göz temasına önem veririm 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hiç öpüşmedim ama öpüşürsem kurarım belki de 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ahahahaha son sözüne çatladım bak 😂😂 en azından izleyin diyip lafı gediğine iyi koymuşsun 😃😂bazen kurarız spontane gelişir her şey 2 3 Yorumla Soran 1 yıl 😅😂😂😂 napim ya içimden geldiği gibi sorularımı detaylandırıyorum. merakettimmişte 1 yıl harikasın 😌😃♥️ Soran 1 yıl Teşekkürler 😍☺️
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Anın duygusuna bağlı hem gözler kapalı hem arada açık olabilir o esnada birbirinin gözlerinde kaybolmak ta muhteşem olabilir..☺️ 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Katılıyorum Yorumla SheWolfWoman 1 yıl ☺️☺️ Yorumla Soran 1 yıl 😍☺️☺️ Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır , çünkü en güzel duygular gözler kapatılıp hissedilerek yaşanır 😊 3 3 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın ablacım ☺️😍 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🙏🥰❤️😘 Yorumla Soran 1 yıl 😘😘😍 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Görme duyusu kapalıyken diğer duyular maksimum seviyeye çıkar.. yaşayarak öpüşmenin raconudur gözleri kapamak.. 4 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. İlk başta bakılır ama öpmeye başladım mı, o dudakların tadını gözlerim kapalı keyfini alarak öpmek isterim. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Gözler kapalı olmalı bence.. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla Malefiz1313 1 yıl :) Yorumla Soran 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Çok uzun bir süre oldu bu eylemi yapmayalı hatırlamıyorum 😄😄 2 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben öpüşürken o an gözlerim kapalı ve gözümü açmak da istemiyorum. 1 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bi elim kalçada bi elim önde gözler açık onun eli kalında 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İzlemem 🤣 olmaz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😅😅 Yorumla
ihtişamlı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gözlerim kapalı olur. 2 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl O anki zevkle kendiliğinden istemsizce mi gelişir göz kapanmasi Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayatımda hiç öpüşmedim, öpüşünce öğrenirim 😃 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Göz teması hariç her teması kurarum 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. İgrenç bir şey bu ağızdan bütün mikroplar 1 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Helalimizi bulursak öpüşeceğimizde kurarız. 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Kurarım 1 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Aslaa 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kurmak iyi amasyada 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Göz teması iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Öpüşürken gözler kapatılır. Sekste göz temasına önem veririm
hiç öpüşmedim ama öpüşürsem kurarım belki de
ahahahaha son sözüne çatladım bak 😂😂 en azından izleyin diyip lafı gediğine iyi koymuşsun 😃😂
bazen kurarız spontane gelişir her şey
😅😂😂😂 napim ya içimden geldiği gibi sorularımı detaylandırıyorum.
harikasın 😌😃♥️
Teşekkürler 😍☺️
Anın duygusuna bağlı hem gözler kapalı hem arada açık olabilir o esnada birbirinin gözlerinde kaybolmak ta muhteşem olabilir..☺️
Katılıyorum
☺️☺️
😍☺️☺️
Hayır , çünkü en güzel duygular gözler kapatılıp hissedilerek yaşanır 😊
Haklısın ablacım ☺️😍
🙏🙏🥰❤️😘
😘😘😍
Görme duyusu kapalıyken diğer duyular maksimum seviyeye çıkar.. yaşayarak öpüşmenin raconudur gözleri kapamak..
İlk başta bakılır ama öpmeye başladım mı, o dudakların tadını gözlerim kapalı keyfini alarak öpmek isterim.
Gözler kapalı olmalı bence..
Bence de
:)
☺️☺️
Çok uzun bir süre oldu bu eylemi yapmayalı hatırlamıyorum 😄😄
Ben öpüşürken o an gözlerim kapalı ve gözümü açmak da istemiyorum.
Bi elim kalçada bi elim önde gözler açık onun eli kalında
İzlemem 🤣 olmaz
😅😅
Gözlerim kapalı olur.
O anki zevkle kendiliğinden istemsizce mi gelişir göz kapanmasi
Hayatımda hiç öpüşmedim, öpüşünce öğrenirim 😃
Gözlerim kapanıyo
Göz teması hariç her teması kurarum
Genelde gözlerim kapalı olur.
İgrenç bir şey bu ağızdan bütün mikroplar
Helalimizi bulursak öpüşeceğimizde kurarız.
Bilmiyorum😃
Evet
Öpüşürken göz kapatılır
Kurarım
Hayır
Tabi ki kurarım immh
Aslaa
Kurmak iyi amasyada
Göz teması iyidir
Evet
Kuramam galiba hiç öpüşmedimde. Siz?
Kurmayı seviyorum şahsen