Cinsel Yaşam Öpüşürken gözleriniz kapalı mı olur, açık mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 SelamlarÖpüşürken gözleriniz kapalı mı olur açık mı? Öpüşürken gözleriniz kapalı mı olur, açık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Açık olur 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Gözün açık gidicek bu dünyadan 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Niye sadece bana yorum var :D ayrıca sonuna öyle olacak sanırım Soran +1 yıl Bi tek sen açık olur demişin ondan 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bazıları açık olabilir demiş altta :D
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eskiden kapalı olurdu hep. Şimdi alıştıkça açabiliyorum, böyle olunca daha farklı bir haz oluşuyor. 😎 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kapalı da olur açık da..Bazen görmek istersin mimikleri bazen de daha iyi konsantre olmak için kapatırsın sadece hissetmek için.. 2 0 Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kadın sanki kocağına yakalanmışlar gibi bakıyor açık olsa da öyle de açmazsın :D 2 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Genelde kapalı ama ara ara açarım gözlerinin içine bakmak isterim. 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bazen kapalı bazen açık moduma baglı kızlar kapatıyo genelde 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Tutkuya bağlı değil mi bu ki... 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Eti tutku mu Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Hshsshs yok ya. Eti nin bayatladı artik😂😂😂 Yorumla
_neslihan1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ben ilk zamanlar kapatıyordum gerçi şimdide kapatıyorum ama bir gün açtım ve eşiminde gözleri açıktı o kapatmıyor gözlerini. 2 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiç öpüşmedim bilmiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl öyle merak edilcek bişey değil zaten salyalar dans ediyor ağzında o kadar 😀 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Valla yaşamayı çok isterim ama olmaz bir tek evlenince sevgili olmaz kimse benim ile Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin ki nasil oluyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 7/24 tekel büfesi gibi açık 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden açarsın🙄 Yorumla Soran +1 yıl Arada sırada açarım kapalı tabiki Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cin gibi açık olmalı 🤣 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerine göre açarım da kapatırım da 1 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Kapali 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kapalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Açık olur
Gözün açık gidicek bu dünyadan 😀
Niye sadece bana yorum var :D ayrıca sonuna öyle olacak sanırım
Bi tek sen açık olur demişin ondan 😀
Bazıları açık olabilir demiş altta :D
Eskiden kapalı olurdu hep. Şimdi alıştıkça açabiliyorum, böyle olunca daha farklı bir haz oluşuyor. 😎
Kapalı da olur açık da..
Bazen görmek istersin mimikleri bazen de daha iyi konsantre olmak için kapatırsın sadece hissetmek için..
Kadın sanki kocağına yakalanmışlar gibi bakıyor açık olsa da öyle de açmazsın :D
Genelde kapalı ama ara ara açarım gözlerinin içine bakmak isterim.
Bazen kapalı bazen açık moduma baglı kızlar kapatıyo genelde
Tutkuya bağlı değil mi bu ki...
Eti tutku mu
Hshsshs yok ya. Eti nin bayatladı artik😂😂😂
Ben ilk zamanlar kapatıyordum gerçi şimdide kapatıyorum ama bir gün açtım ve eşiminde gözleri açıktı o kapatmıyor gözlerini.
Hiç öpüşmedim bilmiyorum
öyle merak edilcek bişey değil zaten salyalar dans ediyor ağzında o kadar 😀
Valla yaşamayı çok isterim ama olmaz bir tek evlenince sevgili olmaz kimse benim ile
Senin ki nasil oluyor
7/24 tekel büfesi gibi açık 😀
Neden açarsın🙄
Arada sırada açarım kapalı tabiki
Muhtemelen gözlerim kapalı olur
Cin gibi açık olmalı 🤣
Yerine göre açarım da kapatırım da
Kapali
Kapalı
Kapalı tabi ki
Kapalı olur hep
Kapalı