Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi. takipten çıkardım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diz doğrusunu yapmışsınız. Ciddiyet ona ağır geldiği için kaçıyor. Kadınları kolay lokma görür erkekler. Bunun sebebi kadınların kendilerini erkeklerden daha istekli hale getirmesidir. Ortada sevgi saygı bir şey yok. Hemen iki konuşup amacına ulaşmak isteyen bir yapıya sahip. Olmadı gereken tabiki evlilik dışı cinsellik olamaz. Ama günümüz de herkes bu özel durumunu herkese sunuyor maalesef. Oysa sadakat önemli. 1 kişiye ait olmak önemli.
020 Yorumla
Soran1 yılTipimde bir şey yok 😂 hoşsun bak demişti
Soran1 yılOnun için söyledim bende yani tipim değilsiniz dediğine bakmayın tipimde bir şey yok anlamınsa
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Soran1 yılEvet bana istek attığı günde alkolluydu zaten. Ama hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi
Soran1 yılHer kıza kankam o benim diyordu zaten ama cinsellik yaşıyormuş dm kutumu görsen ağzın açık kalır senin dedi ss attı kız doluydu
- 1 yıl
Şu zaman da kızlar erkelerden daha beter hal aldığı için normal bir durum. Erklerlr istekli kadınlar daha beter. Bu yüzden eminim hepsi olgun olmayan kendi isteği doğrultusun da karşılık bekleyen tipler. Önemli olan ciddi konuştuğu var mı. Aldatmadığı , saygı duyduğu , güzel sevdiği anladığı dinlediği biri. Yoksa bizde konuşmak istesek 100 kızla da konuşuruz binlercesiyle de ama biz de o düşünce yok. 1 kişi olsun dayız biz. Çünkü şu zaman da ilişki çok basit hal almış. O yüzden sadakat en iyisi.
Soran1 yılDoğru bunlar takılmalık
Soran1 yılMenfaat çıkar ilişkisi
- 1 yıl
Aynen öyle. Bunun adı zinadır. Helal olanı evli olduğun kadındır. Ben neden gidipte Allah a şirk koşayım yasakladığı şeyi yapayım ki. Hiç gerek yok. Şu zaman da basit olan ne varsa ondan korkacaksın. Dediğim gibi kadın istese anında birini bulur ilişkiye girer. Erkekte öyle bulur kadını girer. Ama herkes güveneceği pnu aldatmayan onu gerçekten seven anlayan dinleyen ilgisini azaltmayan ve onu değe elveren birini bulamaz. Hadi şimdi istesin gitsin bulsun öyle birisini hiç zannetmiyorum.
Soran1 yılBana iyi birisin dürüstsün hoşsun bak ama olmaz diyor sonra da hayırlı dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor
Soran1 yılEvlensede aldatır o düşüncem bu yönde
- 1 yıl
Sizin hayatınız sizin kararınız. Ben çok kitap okudum çok sor hayat yaşadım. İki konuşmayla insan zaten kendini belli eder. Ama sise tavsiyen kendinizi geliştirin. Saf olmayın. Şu dönemde kızlar çok saf ve hemen kendini bozduruyorlar. İki kelimeye tav oluyorlar. İrade önemli. İradeniz yoksa pişmanlık vazgeçilemez olur.
Soran1 yılYol verdim zaten ben kolay lokma değilim. O kızlar kolay lokma olduğu için onun gözünde değersizdir
En İyi Cevaplar
Cinsellik tüm hayatın bir parçası sadece.
Değer vermek, paylaşmak, eğlenmek, anın tadını çıkarmak birçok şeyden önemli.
Cinsellik ise iki kişinin aynı anda duyusal bağının fiziksel bağa dönüşmesidir.
Diğer durumlar anlık ilişkilerdir ve ruhsal zarar verir zamanla..018 Yorumla
Soran1 yılÇok eşliliği seviyorum demişti
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi bana istek attığı gün alkolluydu
Soran1 yılBen çoktan çıkardım da olanları anlatıyorum. Sadece takipte kaldı ama hiç yazamadı 😂
Soran1 yılYeniden istek atar diye mi engelle diyorsun
Soran1 yılAtacağına emin misin 😂 ben bilmiyorum
Soran1 yılSanmıyorum ya böyle egolu biri gelmez ama
Soran1 yılCevap versem yine tartışırız 😂
Soran1 yılYok knk imkansız ya
Soran1 yıl😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
1 yılDoğru demiş, kendisine lağım arıyor. Sende öyle şey göremeyince evrimini tamamlayamadı sende. Onun için.
08 Yorumla
Soran1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
- 1 yıl
Boş söylem, az kuyruk sallasaydın şimdiye çoktan buckingham düşesi olmuştun gözünde. Oğlanın niyeti belli, günü birliçi. Salla gitsin.
Soran1 yılTabi gel deseydim😂
Soran1 yılBi günlük ilişkiler unutulur gider dedim de bi günlük değil bazı yaşanmışlıklar unutulmaz dedi
- 1 yıl
Boş söylem, az kuyruk sallasaydın şimdiye çoktan buckingham düşesi olmuştun gözünde. Oğlanın derdi belli, günü birliçi şalvar davası. Salla gitsin.
Soran1 yılDm kutumu görsen ağzın açık kalır senin dedi ss attı kız doluydu
- 1 yıl
Tahmin ediyorum. Kapat mesaj bölümü kafan rahat etsin. Ne uğraşıyorsun donu düşüklerle.
Soran1 yılTakipten çıkardım birdaha istek atarsa silcem
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSeninle flört veya sevgili olduğu süreçte yakınlaşma veya cinsellik yaşayamayacağı için seninle iletişimi kesmek istemiş.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kapalı mısın
Soran1 yılAçık
- 1 yıl
Anladım
1 yılÇirkinliğine dayanamadı böyle bir bahane uydurdu.
02 Yorumla
Soran1 yılÇirkin değilim
- 1 yıl
🤣🤣🤣
Tipinde bişey yok kriterim değilsin demiş evlenmeden yapmak istemissin bende isterim evlenmeden yapmayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Senden ekmek çıkmayınca tüymüş
00 Yorumla
1 yılHiç yoktan uzamadan bitirmissin
00 Yorumla
1 yılBilmem konuşulur bu konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevlilik dışı cinsellik :D
08 Yorumla
Soran1 yılNesi komik
Cevap sahibi1 yılkişinin amacı diyorum işte , evlilik dışı cinsellik istiyor diye :D
Soran1 yılMantıklı 👏👏👏
Cevap sahibi1 yılbu yaşa kadar niye evlenmedin, 30-35 yaşa kadar beklediysen insanlar sevgiliyken senden daha cüretkar olmanı bekleyebilir.
Soran1 yılYaşım 25
Cevap sahibi1 yılhmmm profilde yazdığı için dedim öyle
Soran1 yılYanlış ooo
Cevap sahibi1 yıl🤷🏼♂️
1 yılYani seninle ciddi birsey düşünmemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVermedin diye kızmış zıtlanmış senden.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet sinirlendi
Cevap sahibi1 yılÇoğu bedava seks peşinde
Soran1 yılEvet kasar seviyo
Cevap sahibi1 yılboş ver ya salla gitsin
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun tipi evlilik dışı ilişki yaşayanlarmış
03 Yorumla
Soran1 yılEvet kasar seviyo
Cevap sahibi1 yılErkekler kaşar sever zaten de bizi bağlamıyor dbdıdbdj
Soran1 yılKız normal kasar değil aaa
İyi yapmışsın abaza
01 Yorumla
Soran1 yılSen beni diğer abazalarla karıştırma her önüme geleni şey etmiyorum diyo
1 yılAmaci cinsellikmiş
00 Yorumla
1 yılNe olabilir sence
00 Yorumla
1 yılEn iyisini yapmis. Acik sozluymus
00 Yorumlaİyi etmissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niyeti belliymiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kullanılıyorsun
018 Yorumla
Soran1 yılHayır pas vermedim
Soran1 yıltamam
Soran1 yılSeni istemiyorum ki olsun dedi
Soran1 yılDiğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Soran1 yılEvet takılmalık
Soran1 yılVerici kız çok alıcı erkekte çok
Soran1 yılSanki kızlarda tek bununla yaşıyor 😂 adı üstünde kaşar
Soran1 yılÖyle biri olmadığımı biliyor aslında
Soran1 yılAvcı ruhlu
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. amacı seks
00 Yorumla
1 yılOlmayacağını anlamış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi. Bu kişinin amaç ne olabilir sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat