Cinsel Yaşam Erkekler, öpüşerek başlamak mı oral ile başlamak mı? (Sayfa 2) Baileyscream Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Erkekler, öpüşerek başlamak mı oral ile başlamak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. öpüşmek başlangıç için iyidir :) 0 1 Yorumla Baileyscream 1 yıl Genelde evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben öpusmeyi okadar sevmiyorum oral başka 0 1 Yorumla Baileyscream 1 yıl Pekii istek iletildi sizin için🤣 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Opuserekkk 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Öpüşme şart sonra aşşağıya doğru kayarım oral için 0 3 Yorumla Baileyscream 1 yıl Hmmm Yorumla kanarya001907 1 yıl Evet buruşuklarla işim yok Yorumla kanarya001907 1 yıl Selam nasılsın Yorumla
Kngboysx1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Öpüşerek başlayıp oral ile dewam 0 1 Yorumla Baileyscream 1 yıl Ok:) Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şart değil 0 1 Yorumla Baileyscream 1 yıl 😈 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Öpüşerek bence 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl Genel olarak Yorumla Mericeyn10 1 yıl Nasıl yani Yorumla
ttr1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Tabiiki de öpüşerek. 0 1 Yorumla Baileyscream 1 yıl :) Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öpüşmek 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl Öpüşmek lazım:) Yorumla agresifpanda69626 1 yıl Neet Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. öpüşerek 0 1 Yorumla Baileyscream 1 yıl Güzel Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Öpüşerek en önde benim icin 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl Güzell Yorumla Teoman983 1 yıl Direk sonuç olmaz giriş ve gelişmeler de önemli en az 30 dk on sevisme Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% 1 yıl Öpüşerek 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl Güzel Yorumla byvol 1 yıl Alt dudaktan çeneye boyna Yorumla
Badici955x Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ortama bağlı 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl Yani evet bazen 😈 Yorumla Badici955x 1 yıl Tercih ateşli olması Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Öpüşerek tabii ki.. 0 9 Yorumla Baileyscream 1 yıl Güzeldir tabi ya öpüşmek :) Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Ön sevişme başlangıcı önemli:) derinlere daha sonra inilir. Yorumla Baileyscream 1 yıl Tabi derinlere inmek asıl amaç😂 Yorumla Baileyscream 1 yıl Son darbe😝 Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Tabii ki, ama hersey den önce alıştırmak lazım. Anzısın pat olmaz. Hepsinin sırası var. Önce nehirler ırmak olmalı akmalı 😂😂😂 Yorumla Baileyscream 1 yıl Ahahhaah bir takim şiirsel tanımlar😂😂😂 Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Uf sen ne diyorsun daha sonra haşlanmış kemiğin iliğini çeker gibi hüüüüüüğğpp diye zevk suyu şapurdatarak içmek var. CLXKLDKFŞSÖŞSÖÖVPGLSLF Yorumla Baileyscream 1 yıl Yaaaaa bakk bizim Türk erkeklerinin cinsellik konusundaki espiri yeteneklerine bayılıyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Jaqu-Oo 1 yıl Şapşal karı:D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Annem gibi oralle 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl 🤦🏼♀️ Cevap sahibi 1 yıl Denk geldi izlemiştim
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Öpüşerek ve oral 0 2 Yorumla Baileyscream 1 yıl Önce öpüşme yani Yorumla mdrx592 1 yıl Evet. Sonra oral olmalı. Oralden sonra yeniden öpüşülebilir ama Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bence öpüşme ile başlanmalı
öpüşmek başlangıç için iyidir :)
Genelde evet
Ben öpusmeyi okadar sevmiyorum oral başka
Pekii istek iletildi sizin için🤣
Opuserekkk
Öpüşme şart sonra aşşağıya doğru kayarım oral için
Hmmm
Evet buruşuklarla işim yok
Selam nasılsın
Öpüşerek başlayıp oral ile dewam
Ok:)
Şart değil
😈
Öpüşerek bence
Genel olarak
Nasıl yani
Tabiiki de öpüşerek.
:)
Öpüşmek
Öpüşmek lazım:)
Neet
öpüşerek
Güzel
Öpüşerek en önde benim icin
Güzell
Direk sonuç olmaz giriş ve gelişmeler de önemli en az 30 dk on sevisme
Öpüşerek
Güzel
Alt dudaktan çeneye boyna
Ortama bağlı
Yani evet bazen 😈
Tercih ateşli olması
ORALLLLL
Öpüşerek sence?
Öpüşerek tabii ki..
Güzeldir tabi ya öpüşmek :)
Ön sevişme başlangıcı önemli:) derinlere daha sonra inilir.
Tabi derinlere inmek asıl amaç😂
Son darbe😝
Tabii ki, ama hersey den önce alıştırmak lazım. Anzısın pat olmaz. Hepsinin sırası var. Önce nehirler ırmak olmalı akmalı 😂😂😂
Ahahhaah bir takim şiirsel tanımlar😂😂😂
Uf sen ne diyorsun daha sonra haşlanmış kemiğin iliğini çeker gibi hüüüüüüğğpp diye zevk suyu şapurdatarak içmek var. CLXKLDKFŞSÖŞSÖÖVPGLSLF
Yaaaaa bakk bizim Türk erkeklerinin cinsellik konusundaki espiri yeteneklerine bayılıyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şapşal karı:D
Annem gibi oralle
🤦🏼♀️
Denk geldi izlemiştim
Öpüşerek ve oral
Önce öpüşme yani
Evet. Sonra oral olmalı. Oralden sonra yeniden öpüşülebilir ama
Oralllal
Öperek sonra boyun
Oral başlamak