ben sevgilimle tanıştığımda ve aşırı sapık ve abaza birisi sanarak tanıştım. bilerek onunla sevgili oldum çünkü ben de cinsel olarak çok istekliyim. ama bu adam benimle asla cinsel konu konuşmuyor. ben resmen becer beni diyorum, adam konuyu kapatıyor. ciddi düşündüğünü söyleyip bana yüzük takmak istedi. ve ben de açıkçası ciddi ilişki istemem, fakbadi gibi takılmak istediğim kişi benimle evlenmek istiyor. nasıl değiştiririm. nasıl istediğim gibi biri yaparım. ben sadece seks yapıp günlük hayatta umursamaz olmak istiyorum ama o beni sürekli arayıp sanki normal nişanlıymışız gibi davranıyor. kaç kere yakınlaştım hepsinde kendini geri çekti. nefsine nasıl hakim olabiliyo. hiç cinsellik yaşayamadık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Peki sizin kırmızı çizginiz var mı en fazla ne yapabilir veya neyi yapmazsınız cinsel rol olarak ne tür beklentiniz var
Gelde ben seni evire çevire her yerde badi olalım gel ulaş bana
Konu hakkında bir bilgi verebilir misiniz lütfen teşekkürler kolay gelsin hayırlı günler diliyorum hoşçakalın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar dilerim efendim saygılar selamlar hürmetler sevgiler
abla sen ne ıstıyorsun ya bana nıye boyle denk gelmıyor ya hepsı abaza gercekten pu
Çok yanlış bir çiftsiniz. Uyumsuzsunuz. Gitsin evleneceği birini bulsun.
Ona seks ihtiyacini gidermek fb olmaktan baska birsey istemedigini soyleyebilirsin direkt o da bir karar vermek zorunda kalir ya da hayatindan cikmasi riskini goze aliyorsan daha sert bir sekilde diyebilirsin seni sadece seks icin kullandim gibi
WJWKSOWPW
Cokmu komik
Seks profosoru birey
Hade ordan
Yasimiz ufak diye cok bilemiyozmu
vele d
Yasina gore konus
Zbxbxbxvx
Sen boyle birini nasil abaza sandinki😂😂
kendisi öyle biri sayısız ilişki yaşadı ben de aynı şekilde. zaten masum birinin hakkına girmek istemem. o abaza olduğu için onu seçtim
Sana gelince imana gelmis😀😀
Trol gibi geldi ama neyse
bana da öyle geliyor güvenimi kazanmak içinmi yapıyor sandım ama güven istemiyorum zaten
Arasan bulamazsın evlen bence 🤣🤣🤣
evlilik düşünmüyorum
Bence hikayen güzel beni güldürdün 🤣 seni de güldüren çok olsun 🤣🤣
Yanlış adreste gezme o zaman doğru kişileri bul
Beraber olabiliriz istersen
Böyle insanlar da kalmış vay be
yanlış kişiye rastladı ben ciddi ilişki istemiyorum
Sen de ilginç bir insansın
Çok garip. Sen güzel o çirkşn mi
hayır ikimiz de gayet iyiyiz
Gay mi
Hiç inandırıcı değil
evet ben de inanamıyorum bu güvenimi kazanmak için bir numara da olabilir ama ben güven falan istemediğimi söyledim ona
Bence adamı terk et o ciddi çünkü sen sadece takılmak istiyon
ama bunu söyledim tamam dedi bana. ilişkinin başında anlaştım zaten
Ama onun niyeti farklı yaşlarınız kaç
Fakbaaağğdiii
sansürlendiği için öyle yazmak zorundayım
Tek partnerin o mu
Bence evlenme