Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Benimkisi dışa doğru tahminim 20 derece bir eğrilik var. aslında gövde düz ama baş kısmına doğru hafif eğiliyor. Bir çok pozisyonda bu eğrilik işimi daha da kolaylaştırıp daha özel noktalara temasımı sağlıyor. ben de tadına bakanlar da bu durumdan çok memnun. sorun yaşamıyorum
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılPenis eğriliği, tıbbi terimle Peyronie hastalığı olarak da bilinir. penisin erekte haldeyken belirgin bir eğriliğe sahip olması durumudur. Penis eğriliği, cinsel ilişki sırasında bazı zorluklara ve rahatsızlıklara neden olabilir. Hem eğrilik yaşayan erkek hem de partneri için cinsel ilişki sırasında ağrıya neden olabilir. Bazı cinsel pozisyonlar, eğriliğin derecesine bağlı olarak zor veya imkansız hale gelebilir. Partnerin rahat edebileceği pozisyonları bulmak zor olabilir, bu da cinsel tatmini azaltabilir. Eğriliğe bağlı olarak kan akışı ve ereksiyon kalitesi etkilenebilir, bu da erektil disfonksiyon gibi ereksiyon problemlerine yol açabilir. Penis eğriliği, aynı zamanda özgüven kaybına ve cinsel performans kaygısına neden olabilir, bu da cinsel yaşamı olumsuz etkileyebilir. İlaç, cerrahi müdahale ve enjeksiyon gibi çeşitli tedavi yöntemleri mevcut. Eğer gerçekten sorun haline geldiğini düşünüyorsan bir uzman desteği almanı tavsiye ederim.
11 Yorumla- 1 yıl
Bende yok yav ben dümdüz odunum eğrilik meğrilik neyime :D soru sordum sadece
Bu ağaç nwrde ya çok güzelmiş şekli bende istiyorum bundan sjsndnend
Ve penis eğriliği eğer çok abartı değilse problem değil hatta bazı kızlar çok zevk alıyor bu tür eğrilik ten
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konuda üroloji doktoru ile görüştüğümde. Açı ölçer ile eğriliği kontrol etmelisiniz demişti. 0 - 15,25 arası eğriliklerde birleşme ile ilgili sorun olmayacağını belirtmişti. Eğriliğin olduğu kısımda önemli. başta ya da sonda ise ne gibi problemler yaşanır bilemiyorum.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır hakikaten. Sorun olmadığını belirttiğinde icim rahatladı. Erkekler cinsel hastalık veya normal hastalık olsun evlenmeden tedavi olmalıdır. Bu evlilik hayatı ve sağlık için önemlidir
Cevap sahibi1 yılEğrilikler gerek tramva, gerekse doğuştan olsun doktora görünmede fayda var. Sadece bu da değil pek çok erkek varikosel olmasına rağmen farkında değildir.
Cevap sahibi1 yılHayırlısı ve şimdiden geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 yılDoğru odunu pardon adamı bulduk da.. orası kaldı 😅 bulursak düzeltiriz biz orayı..😂
35 Yorumla- 1 yıl
Odun bey doğru olsun da.. bir kaç yamuk yeri göze batmaz.😊
- 1 yıl
😅 👍
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Bildiğim bir konu değil , doktorlar söyler, çiftler arasında da çözülmeyecek bir durum değildir diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılÖyle birisiyle ilişkiye girmiştim çok sert yapıyordu ondan da kaynaklı ama acı veriyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılZararini gormezsin :)
124 Yorumla- 1 yıl
Eee sen zarar goruyormusun eğri olanlar düşününce:)
- 1 yıl
Cok mantıklı:)
- 1 yıl
Genede ben şikayetçiyim bi helva yaptirtin diyen olursa bi un seker degil mi hibe ederiz :)
- 1 yıl
Yok yok :) ben degil yaw boyle bir sikayeti olan varsa babında soyledim :)
Yoksa zaten ben şikayetçi olursam keser mumyalar vitrine kaldırırım altına da bir tarihce :)
Bir nevi muze ziyareti gibi :) - 1 yıl
Bana faydası olmayan kilisenin papazını s... yim:)
- 1 yıl
Oglancilik aski olsa kimsede ah ulan şu papaz yokmu ah diye ic çekmez ya :)
- 1 yıl
Vatan görevi diyen cikar
- 1 yıl
:))))) genede hedef rahibe okulu olsun
- 1 yıl
Tabi en azından gönüllü olunca dedikodusu olmaz
- 1 yıl
Tabiiiki hayir duası için hersey sifa niyetine
- 1 yıl
Görev bilincini yitirmeyelim
- 1 yıl
Görev kutsaldir
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılhımmmm bir çok etkisi olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcı hissi oluyormuş
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. yok yok
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler