Zamanla olur muyum 1 sene oldu? Hanimlar siz de boyle miydiniz sonradan olmaya baslayanlariniz var mi aranizda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılVerilen cevaplara tek tek göz attım, seks hakkında hiçbir fikri olmayan insanların abuk subuk yorumlarına maruz kalmanız dışında istenen cevaba ulaşamamışsınız.
İlk olarak fizyolojik bir kusurunuz var mı bunu öğrenmeniz gerekiyor. Bir jinekolog randevusu alıp hem vajinal kontrol hem de hormon ölçümü yaptırabilirsiniz.
İkinci unsur ise siz tecrübesizken partnerinizin daha da tecrübesiz olmasından ya da fiziksel eksikliğinden kaynaklanabilecek olması. Belki boyutu yetersiz, belki performansı, belki de tutkulu bir seks hayatı sağlayamıyor size. Zira oral seks yaparken boşalabildiğinizi söylemişsiniz. Bu durumda kusur erkekte görünüyor.
Her halükarda yukarıda bahsettiğim hususları eleyerek denemelerinize devam edin. Aksi taktirde doğru cevaba ulaşamazsınız.015 Yorumla
Soran1 yılJinekolojik muayene problem yok ama yine de tazeleyeyim kontrolumu. Hormonlari da ayni sekilde. Kendisinin fiziksel ekligi cok yok. Yani penisi 15 cm gayet yeterli duz, egri de degil. Kalinligi fena degil belki bi tik daha kalin olsa olur muydum diye dusunuyorum ama bilmiyorum. Tutkulu seks hayati da sagliyor oral yaparken veya icimdeyken bazen sert bazen duygularini ifade eden zevk aldigini hissettiğim sesler cikartiyor. Disardan izleyen mukemmel bi sevisme gibi yorumlayabilir ama benim hissettiğim bu degil. Acaba isi fanteziye mi dokmeliyim bilmiyorum mesela ben sekste kendimde sunu fark ettim. O bana Oral yaparken ustune battaniye orttugumde daha kolay orgazm oluyorum. Cunku o sira aklimdan sunu geçiriyorum; sanki vajinamda onun cok arzuladigi ve her geece tatmadan duramadigi bir tat var ve ben uyurken bile tadiyor. Boyle hayal ettigimde istemeyen taraf ben isteyen taraf oymus gibi dusundugumde daha cabuk geliyorum
- 1 yıl
Anlıyorum. Fiziksel bir noksanlık söz konusu değil ise bu durumda arzularını besleyecek olan şey düşünsel fantezi dünyası. Belki de mental olarak etkilenmiyorsun karşındaki erkekten ve bu da tutkuyu köreltiyor. Derin bilinçaltında aslında farklı şeyler arzuladığını gösteren bir olgu bu. Bazen partnerimizle birlikteyken bir başkasını düşler, bazen de partnerimizle asla yapmayacağımız bir şeyi fantezilerimizle süsleyip aklımızdan geçirerek orgazm olabiliriz. Bu da kişiye özel bir durum. Karşındaki insan bunu anlayamayacak bir yapıdaysa kendi zihnine oyunlar oynayabilirsin, bu da sana katkı sağlayacaktır.
Soran1 yılEvet aslinda ondan etkilenmiyorum hayalimdeki erkek fizigi ultra kasli bir erkek. Beni tuttugunda kaslari belirginlesek. Ve esmerlik..
Soran1 yılMesela o , ben onun ustundeyken olmami seviyor ama bana da tam tersi benim
Daha az aktif oldugum onun tamamen aktif oldugu doggyler veya yuz ustu yattigim bacaklarimin kapali oldugu pozisyonlar ilgimi cekiyor. O pozisyonlarda da o cok uzun sure dayanamiyor- 1 yıl
Sen, senin üzerinde hükmünü sağlayacak, baskın, hayallerindeki gibi fiziğe sahip, tam anlamıyla seni eze eze, şekilden şekle sokacak ve seni pasifize edecek, dominant bir erkek istiyorsun. Tek sorun da mental. Olay çözüldü :)
Soran1 yılAcik acik diyorum kasli seviyorum diye spora git diye, gidicem diyo. Bu arada futbol oynadigi icin bacaklari asiri kasli ama benim ilgi duydugum kas bolgesi omuz kol ve karın. Ondan asagisini zaten gormuyorum😂
- 1 yıl
Kadınların çekici bulduğu vücut tipini biliyorum. Omuz hizasından başlayıp aşağıya doğru inen belirgin damarlar, göğüs bölgesi ve kanat bölgesinin kaslı geniş yapısı, karnının düz ve kasların belirgin oluşu kafi gelir genelde. Biraz kalça ve bacak da varsa olayı kurtarır :)
Soran1 yılKalca cok ilgimi cekmiyo hatta benimkinden buyuk olmasin mumkunse 😂 konusanlarda kadinlarin kalca merakini hicbi zaman anlayamamisimdir
- 1 yıl
Çoğu kadının popülist bakış açısından ibaret bu durum. Kalça ufak ve sıkı olsun kafi bence de. Bu durumda beğeniniz olmayan biri ile birliktesiniz, üzücü bir durum :)
Soran1 yılOnu cok seviyorum. Elinde olan ve degistirebilecegi seyler beni ondan uzaklastiramaz :)
- 1 yıl
Elinde ise bu konuda biraz daha sıkmayı deneyin. Sizi kaybedeceğini düşündürün. Belki fayda sağlar.
Soran1 yılBoyle basit degiskenler yuzunden beni kaybedebilecegini hissettirmem ona. Beni kaybedebilecegini agzindan cikan en ufak saygisiz kelimesinde hissettiriyorum.
- 1 yıl
Yolunuz uzun görünüyor. Dilerim istediğin gibi olur ve bir şeyler senin de hoşlanacağın şekle girer.
Soran1 yılBunun icin caba gosterecgim:)
- 1 yıl
E bol şans o halde :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm olmak partnere bağlı bir durum biraz odaklanma sorunu yapılış şekli sana zaman vermesi bunlar hepsi etkiliyor bunlara dikkat etmeniz gerekir ki orgazm olasın
02 Yorumla
Soran1 yılAslinda her seyi yapiyor uzun sure oral de yapiyo. Oralde orgazm oluyorum ama icimdeyken hayir
- 1 yıl
İşte içindeyken yapamadığı bazı şeyler var onları uyguladığı zaman rahatlıkla olursun buradan detaylı anlatamıyorum yoksa nasıl olması gerektiğini söylerdim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılErken boşalma söz konusu mu? Bir de hızlı mı girip çıkıyor?
06 Yorumla
Soran1 yılİlk aylar erken bosalma vardi da simdi bi tik uzadi. Sence kac dk gitgel erken bosalmadir?
Ya hizli ya da yavas yapiyo ortasi yok- 1 yıl
8-10 dk dan öncesi erken boşalmadır. İlk aylar erken boşalmasının sebebi de muhtemelen senden önce düzenli ilişkisi yoktu ve işini mastürbasyon yoluyla halleditordu. Çok Mastürbasyon erken boşalma sebebidir. Hızlı yavaş konusuna gelince de bırada senin yönlendirmelerinde önemli tabi ama ritme ayak uydurmalı, yeri geldiğinde içinden çıkıp vajinana sürtünerek seni daha fazla uyarmalı. Öyle sadece girip çıkmayla bir tek kendini tatmin eder. Seni düşünmeden olmaz...
Soran1 yılTek sorun gr cik yaptiktan sonra arada bi vajinama surtmesi mi? Soylerim 😂
- 1 yıl
Tek sorun değil tabi de, partnerin tecrübesizliği. Bence senden önce biriyle birlikte olmamış. Sen bu problemi ilk mi yaşıyorsun peki, daha öncekilerde yaşamış mıydın
Soran1 yılOnun cok iliskisi olmus benim olmadi
- 1 yıl
Başka birini denemeden problemin kimde olduğunu anlayamayacak gibisin 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılkarşıdakine söyle zevk noktalarına odaklansın kendien dğeil
02 Yorumla
Soran1 yılZevk noktalarimi ben bile bilmiyorum o asil odaklansin
- 1 yıl
sen önce kendi vücudunu zevk odağını keyf aldığın yerleri tanı ozaman
1 yılOlmazsın , olamazsın maalesef , bu erkek ile alakalı bir durum çünkü
00 YorumlaZamanla alirain zevk ama oral ve on sevisne guzel olmali iki taraf icindee 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılorgazm olmak zordur zevk noktalarını keşfetmen lazım
00 Yorumla
1 yılilişkide yaptıklarını gözden geçir. partenirin içinde geçerli
00 Yorumla
1 yılŞuna söyle iyi becersin anasını satim. Yarım yamalak yapmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende hemen olamamistim ama bir sene de surmemisti 3 ay sonra falan oldum sanırım
00 Yorumla
1 yılİlk zmanalr olmuyor evet somradn aliyorsunuz asıl zevki
02 Yorumla
Soran1 yılBeklemedeyim :)
- 1 yıl
Bu partmerinle de alakali olabilir belki farklı şeylerden hoşuna gidiyor dur
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka bende bi teknikler var kimse bilmiyor patentini aldım hatta özele gelirsen anlatmam ama saniyede 100 dil darbe garantili (ironi)
016 Yorumla
Soran1 yıl:)
Cevap sahibi1 yılBen seks müteahhitiyim sorabilirsin istediğini
Soran1 yılYa oralde bosaliyorum sorun yok ama icime girdiğinde keyif veriyo olsa da sonuca varamiyorum
Cevap sahibi1 yılSertlik nasıl peki
Soran1 yılİlk aylarimizda cok sert olmazdi icimdeyken sonerdi erken bosalirdi. Onceki iliskilerinde de bunu yaşarmis. Doktora gittik fizyolojik acidan pek sorun yok sadece testosteron bi tik dusuk dendi. Ama Su an 1 sene olmak uzere, bu sorunlari geride biraktik. Genel olarak icimde sert. Cok az bi sure daha ince hissedebiliyorum icimde ama cogunlukla sertlgii iyi
Cevap sahibi1 yılYani şöyle sadece içine girerek boşaltabilir kadından kadına çok değişiyor ama seks yaparken sadece girme odaklı olmaması gerekir mesela parmakları sokup g noktası diyolarlar ya oraya seri şekilde uyarabilir bi partnerim bunu yapınca fena boşalıyordu yani hem penisi ile hemde biraz eliyle g noktasını uyarırsa daha iyi boşabilirsin bence
Soran1 yılİliskileri olmus olmasina ragmen iliskide cok bilgisi yoktu. Once kadinin bosalmasi gerektigini, cunku bizim defalarca bosalabilecegimizi sizin ise bosaldiktan sonra isinizin bitecegini videolarla anlatabildim ona. Youtubeda bile once kadin bosalmali konulu videolar var :D su anda oyle yapiyor mesela. Ama parmak hakimiyeti cok yok
Cevap sahibi1 yılBence parmak hakimiyeti çok önemli yani bazı videolarda görmüşündür kadını resmen parmaklarıyla eritiyolar penis dil ve parmak hepsini orantılı kullanmalı vajinada deyim yerindeyse evirecek çevirecek 😂😂😂
Soran1 yılBakalim
Sonraki bolumlerde ins :)
Cevap sahibi1 yılHadi bakalım pozisyon çeşitliliği nasıl fantezilere açık mı
Soran1 yılSevdigim pozisyonlarda erken geliyo
(Doggy ve yuzustu bacakalrim kapali oldugu)
Cevap sahibi1 yılAyakta yap duvara yaslanıp hafif popoyu çıkar ayakta daha zor boşalır bence
Soran1 yılDeneyelim
Bunu. Ben duvara yuzum donuk olacagim dogru mu
Cevap sahibi1 yılAynen bu pozisyon size iyi gelecektir😂
Soran1 yılTamam şef
Cevap sahibi1 yılseks müteahhitiyim diyorum bu işin kitabını yazdık😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eşin bencil mi
02 Yorumla
Soran1 yılDegil
1 yılOnsevisme yapıyor musunuz
011 Yorumla
Soran1 yılYes
- 1 yıl
İyice ememiyor o zaman, emse seni kıvama getirir ve vajinal boşalma yaşarsın
Soran1 yılOralde bosaliyorum ztn
- 1 yıl
Sorun içeri girince mi başlıyor
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kuruluk mu var sende
Soran1 yılYok
Soran1 yılMeselw dun kendi parmagimi soktum titresim yaptim ileri geri bile degil, hemen orgazm oldum ama esimle olmuyorum
- 1 yıl
Başka sıkıntı var o zaman, ten uyumu nasıl
Soran1 yılNasil anlayacagim
- 1 yıl
Bu özel konu, nasıl söylerim bilemedim
Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Eşin senin için uğraşmıyor mu
00 Yorumla
1 yılBen seni bi pom palayım da sen o zaman gör orgazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekte yapamıyor olabilir
00 YorumlaBir çok koşulun aynı anda olması lazım bunun için
04 Yorumla
Soran1 yılDur tahmin edeyim kosullari sordugumda burdan anlatamam ozele gel diyeceksin dimi :D
Soran1 yılAynen hicbir zaman calismayan taktiklerdendir
partnerin heyecanladıramıyor
00 Yorumla
1 yılSorun partnerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi