Bayadır beraberiz sevgilimle beni arzuladığını görüyorum fakat harekte geçmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bakire değilsen adım at direkt yaşayın işte belki onun ilkidir ya da ereksiyon sorunu falan vardır öğrenmiş olursun bide kaç aydır birliktesiniz
14 Yorumla
Soran1 yılBen bakireyim ama o daha önce ilişki yaşamış ve 9 aydır beraberiz bi ara bu konu geçiyor aramızda ağzını yoklamak için bana şey diyor daha var ya da şey az kaldı
Soran1 yılBen onu seviyorum ve güveniyorum ve yasamak istiyorum beni arzuluyor ben de öyle ama insan bi derki sakin bi yere gidelim ya da hazırım falan söylemiyor
Soran1 yılNapicam bilmiyorum artık
- 1 yıl
Berber düşünelim bişey buluruz bence
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılO daha önce yaşamış. Aynı şeyi tekrar bu kez seninle yaşayıp evlenmezse beni bıraktı ya da aldattı, bakireliğim gitti ben onun için her şeyi yaptım diye ağlama sonra. Evlilik öncesi cinsellik üzer
01 Yorumla
Soran1 yılKimsenin kimseyle evlenme gibi bi zorunluluğu yok evlilik önemli bir şey cinsellik ha öncesi ha sonrası ne fark eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- 00 Yorumla
1 yılTemasta bulun bacağını kalçasını penisine dökün hafifçe baktın geri çekilmiyor biraz daha belli ederek yap
04 Yorumla
Soran1 yılBunları yapıyorum ama buluşunca ya avm ya da park ya da kafede buluşuyoruz bunu ortalık yerde yapmıyorum tabi yükseliyor ben de öyle ama ortam müsait değil hepp anladı mi ve bende bana seni istiyorum sakin bi yere gecelim demesini ıstiyorum
- 1 yıl
Biraz cesareti yok o zaman bu kadar yaptıysan eve ya da sakin bir yerlere gidelim demesi gerekkiyor
Soran1 yılBi erkek olarak onun söylemesi benim acimdan daha iyi olur ben diyemem eve gidelim diye
- 1 yıl
Daha sakin baş başa kaloxagimiz bir yere gidelim de bir adım sen at o atmıyorsa
Gizli Üye(18-24)1 yılYa niye bu kadar kibarsınız acaba git yapış direk gerisi gelir zaten
014 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapamam öpüyor sarılıyor yani ama ben onun demesini bekliyorum
Cevap sahibi1 yılNiye işte niye hep erkekler önce başlamak zorunda
Soran1 yılYa benim ciddi ilişkisi olan kız arkdaşlarım var hepsi belirli vi süreden sonra erkek arkdaslari onları rahat olabilcek bi yere götürüp sevişmişler ben ona nasıl söyliyim gel ayarlim yapalım edelim diye
Cevap sahibi1 yılSöyleyince sana kötü gözle bakmasındanmı korkuyorsun
Soran1 yılKötü gözle bakmaz bayadır beraberiz ve bu normal yani sevdiğin insani arzulamak. Ya ben çok istekli görünmek istemiyorum sadece sanki böyle acele ediyormuşum gibi. Konu geçiyor bazen aramızda bana dediği şey şu az kaldı daha zamanı var neyin zamanı bu yaa
Cevap sahibi1 yılEv boşken denkgetir istiyorsan yapman gerekiyor bu arkadaş biraz utangaç galiba ilk defamı yapacak acaba
Soran1 yılBen bakireyim o daha önce ilişkiye girmiş birisi ve biz 9 aydir beraberiz ben oni tanimak için kendime zaman verdim ve şimdi seviyorum ıstiyorum birbirmizi arzuluyoruz ama alan müsait olmuyor o desin suraya gidelim diye konu açılınca daha var diyor ya da az kaldı. Ben de bunu nasıl dile getiricem istegimi bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılErkek taktiği uygulayacaksın diyorum bende tuzak kur Uygun ortamı sen sağla merak etme bişey olmaz 😉
Soran1 yılUygun ortamı ben nasıl sağlim her yer halka açık
Cevap sahibi1 yılBak önce sinemayla başla en arkadan bilet al mümkünse hafta sonu sabah saatleri olsun genelde boş olur orada biseyler olduktan sonra yaz bana duruma göre yön belirleriz
Soran1 yılIkimizde çalışıyoruz ve onun hafta sonu izin alması yani imkansız hafta içi genelde buluşuyoruz geçen hafta buluştuk sinemaya gittik ama vardı yani insanlar sarılarak izledik
Cevap sahibi1 yılikinizin de izinli olduğu bı gün yokmu
Soran1 yılVar
Cevap sahibi1 yılEee tamam işte o gün sabah ilk seansa alacaksın hangi ilde yaşıyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSevisme oluyorsa sevişirken yapabilirsin
09 Yorumla
Soran1 yılAçık alanlarda bu ne kadar yapılabilir ki sevişmenin sonu gelmiyor öpüyor sarılıyor ben yukseliyorim sonra devamı gelemiyor
- 1 yıl
Açık alanda mi oluyor o kötü kısa sürer zaten ve ileri gidemezsiniz sevişirken kulağına şöyle seni istiyorum diye
Soran1 yılHmm bu biraz yardımcı oldu sanki söylediğin şey ben bunları genelde söylemem akışa bırakırım ama dediğin gibi açık alanlar ve hep kısa sürüyor devamı gelmiyor
- 1 yıl
Sevişirken kulağına şöyle hem onun da hoşuna gider hem de zevk anında söylediğin için yükseldiğini anlar
Soran1 yılGideceğimiz mekanları genelde ben seçiyorum ve bunlar avm kafe nerde olcak bu ben bunu desem yukselse bile hani ne kadar uzun olur ki onun için hani teklif etse aslında sakin bi yere götürse
- 1 yıl
Yaşınız kaç ve arabada sesiz biyere gidelim deseniz az kafa dinleyelim diye sevisme de uzun sürer sonrası için dsha iyi olur
- 1 yıl
Sen seninistiyorum dese devamini getirir sanırım gerçekten istiyorsan yer ayarlim. falan der
Soran1 yılAraba imkansız çünkü yok ben istiyorum desem o da ister illaki benim 21 o da 22 bana diyor sakin bi yere gidelim nerden bulim sakin yer
- 1 yıl
tamam ben de
Gizli Üye(30-35)1 yılKendin söyle işte seni istiyorum diye çok mu zor
03 Yorumla
Soran1 yılYa zaten hal ve hareketlerim belli ediyorum ona temas ederek alan müsait olmuyor daha fazlasını yapmaya ama o beni daha sakin bi yere götürebilir bunu söylemesini istiyorum
Cevap sahibi1 yılDaha sakin bir yere geçelim de söyle yani ne olacak ki
Soran1 yılGenelde gideceğimiz mekanları aktiviteleri ben belirtiyorum bana o gün sakin bi yere gidelim dedi sakin bi yer mi var yaa her yer halka açık
Gizli Üye(18-24)1 yılYapış dudaklarına sürtünmeye başladı
02 Yorumla
Soran1 yılYapamıyorum bayadır beraberiz ve uzun süre oldu opusmeyelide sadece yanağımdan öpüyor sarılıyor
Cevap sahibi1 yılKaldıkı öyle be senin başlatman gerekiyor artık
Gizli Üye(18-24)1 yılYa o senin harekete gecmeni bekliyor ise
01 Yorumla
Soran1 yılBuluşunca yakınlaşıyoruz ama yeterince değil ve bu konu hiç netlesmiyor ne istiyor bilmiyorum
1 yılEve davet et
014 Yorumla
Soran1 yılBunu hayatta söylemem yanlış bi yaklaşım benim için o etsin işte istiyorum bi kızın bunu söylemesi bilemedim bana göre değil
- 1 yıl
Sinemaya gidin orada hafiften bir şeyler başlar
Soran1 yılGittik dümdüz izledik filmi bir şey yapamadik jsjsjs
- 1 yıl
Elini atsaydın yaa
Soran1 yılBen niye böyleyim ya o bir şey yapmadan ben yapamıyorum utanıyorum yaa
- 1 yıl
Şimdi öpüşüyorsunuz sinemada. Sonra sen elini değdirmişsin ya da oraya koy yanlışlıkla
Soran1 yılBenim baslatmam kötü olmaz de mi be bilim
- 1 yıl
Yanlışlıkla oluyor yaaa bi şeycikler olmaz
Soran1 yılSjsgjs tamam sağ ol:) bunu anca sinemada yaparız zaten başka alan yok
- 1 yıl
Bence de, oral yap ona
Soran1 yılOnu yapamam öyle bi alan yok avm de sinemada nasıl yapım
- 1 yıl
Film seçimi önemli bunun için :)
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Taktik çok bende :)
Atla ustune
01 Yorumla
Soran1 yılSağ ol ya çok yardımcı oldun
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen geç
02 Yorumla
Soran1 yılBen bi kız olarak bunun onun söylemesini istiyorum gel hadi yapalım edelim diyemem utanıyorum neden böyle bilmiyorum 9 aydır da beraberiz
1 yılSöyle
04 Yorumla
Soran1 yılKolay tabii bunu söylemek nasıl söylicem kendi tarzımda
- 1 yıl
Temasta bulunuyor musun
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Oral falan oldu mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi