Cinsel Yaşam Birlikte olmak istediğimi flörtüme nasıl söylerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Taktik verin lütfen Birlikte olmak istediğimi flörtüme nasıl söylerim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Seni daha yakından tanımak istiyorum de😌 0 0 Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yan yana baş başayken kucağına otur kulak memesini em elin sırtında bana muzumu ver de, bayır aşağı yatır beni mahmut de gerisine karışmam fena bitebilir :d 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İliskiye mi girmeyi istiyorsun. Onunda oyle bir istegi var mi peki daha once hic birseyler ima etti mi 0 0 Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl nude at ama o söylemeden o neden attın diyince içimden geldi bi anda istek geldi de 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hafif dekolteli bir foto ile ortamı ısıt zaten su akar yolunu bulur jsjdjd 0 0 Yorumla
caglasu7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl ya erkek zaten sürekli istiyo sen ortamı hazırla o atlar üstüne 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hicmi icinde yok onu tesvik et sohbet oraya kaysin cok kolay 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Yalnız kalmak istediğini başbaşa bir şeyler yapabileceğinizi söyle o anlar zaten 0 1 Yorumla Salih6116 +1 yıl Helal olsun kezban olmayan bi kiz , herkes akıl verir olmuş burada yapma kız filan diye Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sen soyledikten sonra onun zevkimi olurmis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni daha yakından tanımak istiyorum de😌
yan yana baş başayken kucağına otur kulak memesini em elin sırtında bana muzumu ver de, bayır aşağı yatır beni mahmut de gerisine karışmam fena bitebilir :d
İliskiye mi girmeyi istiyorsun. Onunda oyle bir istegi var mi peki daha once hic birseyler ima etti mi
nude at ama o söylemeden o neden attın diyince içimden geldi bi anda istek geldi de
Hafif dekolteli bir foto ile ortamı ısıt zaten su akar yolunu bulur jsjdjd
ya erkek zaten sürekli istiyo sen ortamı hazırla o atlar üstüne
Hicmi icinde yok onu tesvik et sohbet oraya kaysin cok kolay
Yalnız kalmak istediğini başbaşa bir şeyler yapabileceğinizi söyle o anlar zaten
Helal olsun kezban olmayan bi kiz , herkes akıl verir olmuş burada yapma kız filan diye
Söylemene gerek yok o anlar😄
Sen soyledikten sonra onun zevkimi olurmis
Sevişmeleriniz oluyor mu?
Seninle sevişmek istiyorum de o anlar 😉
başbaşa kalınca yapışırsın söylemene gerek var mı?
Bu kadınlarında isi gücü cinsellik. Pis sapıklar
yaniyorum sönduren yok de.
Onuda biz mi söyleyelim
İçimde hissetmek istiyorum de
Direkt söyle