Konuş sohbet et onunla anlat durumunu belki düzelirsiniz.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Çoğu kez anlattım aslında ama hep tartışmaya döndü işin sonu. Artık beynim kaldırmıyor ve tartışma olmasın diye susuyorum çoğu zaman.. bilmiyorum sonu var mı bu evliliğin. Gerçi evli gibide hissetmiyorum aşk yok duygu yok sadece ev arkadaşlığı gibi bir şey.
Bendeki durumda auni cinsellik yok duygu heyecan yok iste bir taraf bir sekildenisteksiz sorunlari cozme taraftari olmayip bencil oluyorsa diger twraf çile cekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Konuş sohbet et onunla anlat durumunu belki düzelirsiniz.
Çoğu kez anlattım aslında ama hep tartışmaya döndü işin sonu. Artık beynim kaldırmıyor ve tartışma olmasın diye susuyorum çoğu zaman.. bilmiyorum sonu var mı bu evliliğin. Gerçi evli gibide hissetmiyorum aşk yok duygu yok sadece ev arkadaşlığı gibi bir şey.
Bendeki durumda auni cinsellik yok duygu heyecan yok iste bir taraf bir sekildenisteksiz sorunlari cozme taraftari olmayip bencil oluyorsa diger twraf çile cekiyor.
seksin olmayacağı bir ilişki sıkıntı zevk alamazsın ve tutku olmaz
Tutku hiç olmadı ki şimdi olsun
öyleyse hiç ısınamamışsın demektir. seksi sadece tatmin olmak veya tatmin etmek ve görev gibi yaşamış olmalısın
Evlilik yürür ama mecburiyet varsa yoksa hiç durma boşan derim.
Yani kurtarilcak yönü var mı diye düşündüm
Bence de 🙄
Bir kere soğuyunca bir daha geri gelmiyor o sıcaklık. emin ol bu duruma gelene kadar neler yaşatmıştır.
İnşallah o da evlenir hemen soğur arar beni... Hep bahaneler ederek soğuttu eskisine döndü
Ekonomik özgürlüğün varsa bu dakika bekleme
maalesef şu an yok ilerleyen zamanlarda oda olucak
Ailen destek olmaz mı
Yokki bir ailem maleseff. Kendim çalışıp ayakta durabilirim sıkıntı olmaz
Umarım başarırsın, senin adına dua edecem
Teşekkür ederim
Ayril ozaman yürümez konusalimmi
Hayir yurumez
Çocuk var mı?
Bitir yazık sana 🥺
maalesef
Boşan
Olmuyor ısınılmıyor
Yürümez
Çocuk var mı
Var
Tüh işte o işi bok ediyor
Evet tek düşündüğüm şey çocuğum Şu an
Ama yinede çok çekilesi değilse nafaka ile ayrıl
Para olarak değilde Cocuk babasıyla olan ilişkisini koparmak üzüyor beni. Babasıyla mutlu ikimizle mutlu duygusal tramva yasamasindan korkuyorum
Yaşı kaç peki
5 yaşında ve kız çocuğu tam babaya düşkün olduğu yaşta bilmiyorum zor yanı
Offf ya bu fena ama ikinci çocuk hatasını yapma
Boşan
Kaç yıldır
Bitmiş
Yürümez