Gizli Üye(18-24)1 yılAile arası bu düşünceler olabiliyor. En kötüsüde ebevenyin seslerini duymakmış. Normal olduğunu kendine temkin ettikçe düşünceler kaybolur. Senin var mı. Varsa o da öğrenebilir mesela. Şahsen benim kız kardeşim 18 veya 19 yaşında (kafam iyi şu an hesaplayamadım) belki yapıyordur. Sanmam ama öyle olduğunu varsayarak kendime, yine de tuhaf gelmiyor
06 Yorumla
Soran1 yılAnlamadığım kısım da zaten benim niye böyle hissediyor olduğum o yüzden bu başlığı açtım konu onun ne yaptığı değil
Cevap sahibi1 yılDaha önce hiç oturupta düşünmediğin için. Aslın zamanla geçecek o his merak etme. Bunu hisseden bir tek sen değilsin
Cevap sahibi1 yılŞunu de; Bu duyguyu çözümlemeye ihtiyacım yok, bu olay demek bunu hissettiriyormuş. Hisler sadece beynin nöronsal cart curtu. Benim hayatımı etkliyor mu? Hayır. O. Zaman serbest bırakıyorum ve kendime hayatıms bakıyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Düzgünce okuyup anlayan bi sen varsın sanırım şu an
Cevap sahibi1 yılHissetiğin şeyin kendi beyninin içinde olmadığını kabul et. Bu hissin seninle bir alakası yok, bu hissi kaldırımın karşısında tanımadığın bir insan gibi görüyorsun. Sokakta yürürken gördüğün insanlar seninle etkileşime geçiyor mu. Hissettiğin şey senden bağımsız, dışarda gördüğün ve 1 saniye sonra yüzünü unuttuğun adam
Cevap sahibi1 yılNe demek iyi geceler. Ve şunu düşünüyorum kendi içimde. Sonuçta ben yapsam güzel hissetmeyecek miyim evet hissedicem. Kardeşimi veya abimi seviyorum o da yaşadın mutlu olsun. Mutluluğu veya üzüntüsü hayatıma katkısı var mı yok. Önemli olan kendi yaşamım. Kendine iyi bak ✋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı.
1 yılAbin sana da yanlış bakabilir seninle o şekilde düşünebilir diye sanırım
04 Yorumla
Soran1 yılYok aslında böyle bi bilmekten rahatsız oldum bi iğrenö geldi. Normal olduğunu biliyorum ama aile üyelerinin cinsel yaşamını görmek biraz kötü hissettiriyor asıl konu ben niye böyle hissediyorum ve bu his geçer mi
- 1 yıl
Nerede nasıl gördün ki
Soran1 yılGörmekten kastım direkt görmek değil yani olduğunu kesin bi şekilde öğrenmiş olmak beklemediğn bi anda
- 1 yıl
Bence rahatsız olduğun kısım yine söylüyorum seninle o durumun yaşanabilir olmasından doğuyor
1 yılAbin bitkiler gibi sporla, polenle mi üremesi gerekiyordu?
02 Yorumla
Soran1 yılGit düzgünce oku yazdıklarımı öyle gel
- 1 yıl
Able ben Suri suri
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılNeden tuhaf hissediyorsun, abinin cinsel hayatı olamaz mı 🤔🤔
013 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlar okuma yazmanız yok mu
- 1 yıl
Başlık kısmını okudum, güncellemeyi şimdi gördüm. Nasıl şahit oldun. 😳😳😳
- 1 yıl
İşte syrica sen neden öyle hissettin bende onu merak ettim, gayet doğal değil mi, senin kötü hissetmen garip
Soran1 yılBilmiyorum ben de anlamıyorum niye böyle hissettiğimi bi değişik hissediyorum
- 1 yıl
Abin yaşarken şahit olduysan bu kötü olabilir ama hani neden gördüm gibisinden olur o da. Yani gormeseydim keşke falan gibi
Soran1 yılGörmek değil de dolaylı yoldan öğrenmiş oldum
- 1 yıl
Ne yorum yapacağımı bilemedim valla, kendini olumsuz yönde tuhaf hissetmeni çözemedim, daha açabilir misin
Soran1 yılYani böyle iğrenç geldi bilmek. Dediğim gibi normal biliyorum benim de var fakat bilmek istemezdim keşke bilmiyor olsaydım. Konu aile üyeleri olunca insan bi değişil hissediyo bilmemek daha iyi bazı şeyleri yani kesin olarak bilmemek düşünmemek
- 1 yıl
Abin baya büyük mü, yani anne baba gibi mi görüyorsun. Hani demek istedigim anne babanı görünce bu duyguya kapiliyorsun, belki abini de onların yerine onlar gibi gördüğün için olabilir
Soran1 yılEvet büyük 4 yaş var aramızda
- 1 yıl
O zaman dediğim gibi anne baba gibi bir konuma koyduğun için böyle hissediyor olabilirsin
Soran1 yılSanırım öyle, kabullenince geçer sanırım
- 1 yıl
Zamanla geçiyor, ilk başta sürekli aklına gelse de maalesef 😔 ama şöyle düşün, o da bir insan ve o da bazı duyguları yaşıyor diye kendini şartla. Belli bir süre sonra o duygu azalıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılNe olmasını istiyordun?
Sen bakiresin herhalde ondan yadırgadın.03 Yorumla
Soran1 yılYok değilim de. Öğrenmek istemiyorum yani bilmek istemiyorum bu durumu bi değişik hissettim o yüzden
Cevap sahibi1 yılO mu anlattı?
Soran1 yılHayır ben tesadüfen öğrenmiş oldum
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü senin için onun rolü sen kendini bildin bileli abi. Başka bir rol değil. O nedenle sana garip geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbence şu yüzden mesela herkesin önünde bi aile figürü vardır herkesin kendine hastır bu abini o halde düşünmeni beynin mi diyim gururun mu deyim artık o mekanizma abine olan bakış açını etkiliyo yakıştıramıyosundur ama işte ihtiyaç yani
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum artık o da olabilir saçma bi his
Cevap sahibi1 yılHaklısın cinsellik bi de toplumda yanlış olduğu için garip geliyo birazda
1 yılAbinin cinsel hayati belliki normal değil değişik fantezilerle dolu bunu bildiğin için olabilir
00 YorumlaAbini mi kıskanıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılHayır hiç umrumda değil naptığı
Neden tuhaf hissediyorsun olmaması anormal
02 Yorumla
Soran1 yılEvet işte anlamadığım da o zaten soru olaydan ziyade benim niye böyle hissediyor olduğum. Başlığı da o yüzden açtım ya zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılTam olarak ne hissettin ki?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen neden tuhaf hissediyorsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsel anlamda çok sağlıklı normal
00 Yorumla
1 yılBöyle hissetmene sebep olan ne
02 Yorumla
Soran1 yılBu yüzden açılan bi başlık zaten bu hiçkimse düzgünce okumamış
- 1 yıl
Olabilir doğal insan değilmi abin ben anlamadjm
1 yılAbinle nasıl bi bağ var aranızda
03 Yorumla
Soran1 yılBi bağ yok pek uzağız
- 1 yıl
E o zaman ilginç
- 1 yıl
ya da farklı bi cinsel hayatı mı varmış?
Senin yok mu
02 Yorumla
Soran1 yılVar da konu o değil düzgünce okursan anlarsın
Sanane abinden
01 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım, konu zaten ben niye böyle hissediyorum üzerine açılmış nesini anlamadın
- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılAbinin namusu gitti
01 Yorumla
Soran1 yılKonu o değil ki nerenle okuyorsun
1 yılAbini kendine ait görüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Ne gibi tuhaf
00 Yorumla
1 yılNe gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsenin yok mu
04 Yorumla
Soran1 yılYazdıklarımı düzgün oku da gel
Cevap sahibi1 yılhayır yani rahatsız olma sebebin nedir? senin yok ama onun olması mı ya da kıskanıyor musun ondan soruyorum.
Soran1 yılBenim de var fakat aile üyelerininkini bilmek böyle rahatsız edici geliyor. Konu yargılamak veya kıskanmak değil bilmek istememek ve bilince böyle bi değişik geliyo işte
Cevap sahibi1 yılAnladım. Ben de annemle babamın odasına bir gece dalıp kullanılmış kondom görmüştüm komodinin üstünde. Bana da garip ve tuhaf gelmişti. Geçer zamanla
Gizli Üye(36-45)7 aySenin bu hallerin yaprak kaynaklanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKondom mu gordun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat