21 buçuk yaşındayım hayatımda 2 buçuk yıldır biri var.. beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum toksiklikten uzak güzel bir ilişkimiz var. Sevince insan bi noktada duramıyor son 6 aydır bir şeyler yaşıyorduk ufak ufak. Ancak 3 gün evvel ben de kendimi kaptırdım ve tamamen yaptık. Ailem onunla tanıştı ben onun ailesi ile tanıştım yakında aileler için tanışma okulum bitince de evlenme düşünüyoruz ama yine de en azından son raddeye evlilikte geliriz diye düşünmüştüm. Kendimi cidden üzgün ve buruk hissediyorum olmayan düşünceler kuruyorum nasıl geçer?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Umarim seni birakmayi secmez. Cunku herseyinle ona çok baglisin ve bu baglantinin yasattigi korlukle hreket ediyorsun
Ona çok güveniyorum.. dediğin gibi bir durum olmaz diye düşünüyorum.
Nasip birsey diyemiyorum. Be hayata pozitif degilim insnalar konusunda. En ufak bir sey buyuyup sorun olabiliyor sonucta
Öyle tabi.. ama bilmiyorum yaşıtlarımıza göre ilişkimiz farklıydı. Özeldi. Hep bunu hissettim.
Hep özel hissedilir. Sizin gibi cok kisinin huzunlu sonlarina rastladim. Umarim siz mutlu bir evlilige kavusursunuz çunku cok baglanmissinjz
Ayrıldınız mı?
Keşke böyle Bi hata yapmasaydın
Sadece merak ettim kardeşim
Hayır ayrılmadık. Ama bi daha da yapmadık.
Anladim o zevki alinca pismanlik mi oldu
Yaşlarıniz kaçtı?
Ne güzel çok şanslıymış lakin umarım kötü sonuçlanmaz ve ilerde pişman olmazsın
Ben de umuyorum. Çok seviyorum dediğim gibi ciddi bir ilişki içerisindeyiz. Bu duygudan bir an evvel kurtulurum umarım.
Eğer müsade varsa o. Halde bi soru sorsam
Tabi sorun şimdi gördüm kusura bakmayın
Yok sorun değil ama gizlisin 😶🌫️
olan olmus zamanla gecer dusuncen sanırım muhafazkar dindar bir ortamda yetiştin
Kendisi benim ilk sevgilimdi. Dindar çok olmasa da muhafazakar bir ortamda yetiştim ve öyle de biriyim.
ondan kaynaklıdır aylar sonra bazen gecer bazen geçmez bazıları durumu cok takar bu senin psikolojik durumuna baglı bazıları bir kaç defa daha yasadıktan zaman gectikten sonra umursamazda
kısacası ilk sevişmede ilk öpüşmede cok taktıysan ya da her seferinde ileri gittigin bir adımda uzuntunun buruklugunun derecesi arttıysa uzun surer
üzülme. ama sık yapmayın. senden hevesi geçmesin. hangi şehirdesiniz?
Bir daha yapacağımızı o raddeye kadar sanmıyorum. 2 yıl öpüşmenin ilerisi için bile bekledi beni. Hevesinin gideceğini sanmıyorum.
yo gene yaparsınız , tadını alınca sabredilmiyor. hi ç yapmayınca beklenir tabi.
Bilemiyorum.
bir kaç güne bu üzüntün geçecek , neşeli ve erkeğini daha çok isteyen biri olacaksın. ilk günler böyle olman normal.
Umarım geçer.
geçecek. bundan sonra yaparsanız yalat kendini mutlaka
Bu kadar ayrıntı verme onları zaten yapıyorduk. d
:) iyi. o kesinlikle yapsın sana
@soran hani 2 senedir öpüşmekten ileri girmiyordunuz sen varya sen çok fenasın 2 sene Bi ilişki de oral olmadan olmaz zaten djdhgy :)
2 buçuk senedir çıkıyoruz. 2 yılda sadece öpüştük. 5 6 aydır da öpüşmenin ilerisini yaşıyorduk 3 gün önce de seks yaptık tamamen dedim.
@soran bakireliğini verdin yani senin için üzücü Bi durum orta da kalkmaktan korkmuyor musun?
Üzgünüm zaten. Buruk hissediyorum. Evliliğime özel bir şeyler kalsın istiyordum. İlk el tutmamdan bekaretime kadar her şey ona ait artık :) ayrılacağımızı düşünmüyorum. Ama Allah korusun olur sa da yıkılsam da bunları özel biriyle ve tek kişiyle yaşadığım için yikilmazdım
bende evleneceğinize pek ihtimal vermiyorum
Üzül bencede evliliğini özel bisey kalmadı ve zina yaptınız için büyük günaha da girdiniz. Bekaretini verdin bari et ete denseydi de tadını alsaydınız prezervatif ilişkiye mi girilir ben olsam et ete deydirirdim 😈 sen düşünmüyorsun ama Bi erkek bunu düşünür çünkü senden tadını aldı başka kızları simdi ona daha merak cazip gelecek.
Yikilmaz miydin kac yaşındasınız?
O 23 ben 21.
Normal değil kendini iyice tart ama ona karşı farklı davranışlar sergileme
Yapacak bir şey yok
Evlenmesen bile bundan sonraki ilişkilerinde dikkatli ol
Çünkü hpv tarzı hastalıklar çok yaygın
Bundan sonrasını ondan başkasının bana dokunmasını düşünmek istemiyorum. Prezervatif kullandık zaten.
Prezervatif Tam anlamıyla korumuyor maalesef
Tekeşli insanlar da ne hpv'si. Sizinkisi cinselliğe karşı duyulan mide bulantısı
@anaksimandros91 karşı tarafın tek eşli olduğunu bilemezsin
Gerçekten güveniyorum sevgilime. Sevişme olarak olmasa da seks olarak ben de onun ilkiymişim
Ben sevgilin için demedim canım
Genel olarak söyledim
Bundan sonra dikkat et işte
Olan olmuş bu noktadan sonra üzülmenin bir anlamı yok yani onun için sakince ilişkinize odaklanın
Peki.. haklısın
Ani yasa artik ayrilsan da pisman olmayacagini dusunuyorum
Yani bir zar altı üstü bu kadar dert etme
Olay zar mi sence? Benim ilk sevgilim sadece sevgililik süresi içinde her şeyi son noktaya kadar yaşamayı dogru bulmuyorum
Ama yasamissin🤷🏻♀️
Diktirirsin canım artık çok popüler 🤣
Ayrıldığımız düşünemiyorum Allah korusun ama ayrılırsak ve hayatıma farklı biri girerse dürüst olurum.
tamamen yaptıysan bak evlenmezsin gör :D
Deme öyle.
Dedim bile maalesef
Isteyerek olmus
Evet isteyerek ama ben hiç bu kadar ileri gitmek istemiyordum. Sadece kendimi o ana kaptırınca
Peki kac sevgilin oldu
Baskin olan kimdi
İlk sevgilim..
Peki yaklasim tarzi nasildi
Çok nazik ve tutkulu daha sonrasında da çok sıcak davrandı teskin etti özür bile diledi. Ama ben işte üzüldüm biraz.
2 buçuk yıl önce kimsenin elini bile tutmamisken..
Bundan sonra anlatmam gereken seyler var sana taktik niyetine
Bundan sonra olmasi gerekenler onemli
Nasıl anlatacaksın
Gel anlaticam
Uzulme. zevk aldıysan onunka ıken onemlı olan bu
Ama her şey zevk mi...
Evet hersey zevk. Bu nedenle seks yapmıyormuyız
Evet normal amasyada
Vermeseydin napalim
Zamanla gecer
Son pismanlık neye yarar
Olan olmuş zormuydu ilk ilsiki
Bunu sorduğuna göre sen bakiresin djshdh :))
Bsey olmas
Peki.
Ok