canım artık evliler bile birbirini çekmiyor boşanıyor helalinle yaparsın adam seni aldatır ya da seni çekmez boşar ya da senle evliyken aldatır bilrmezsin bunlar artık çok normal şeyler olan kadına oluyor hizmetçi gibi köle gibi evde yaşarsın sonra seni bozar ve boşanır dul kalırsın ortada kadın için evlilik berbat çocuk derdi adam derdi ayrı sonra da calismani ister eve ekmek getir der gözüne batarsin simdikilrde insanlık yok
enazindan kimse namusuna laf soz edemez :) eger aldatma seyi olursa bana degil olan ona olur, kendi rezil olur gider :) Ve sadece bu dunyada degiil ahirettede gorur gununu
sen sevgilinee nekadar guveniyorsan bende okadar ilerde kocama guvenirim.. senin elinde hic birsey yok.. yarin obur gun hamile kalsan kabul etmiyorumm dese daha cabuk ortada kalirsin bir evliden se :)
benle evlilik te istedi ama ben evlilik insanı olmadigimi düşündüm çünkü evlilik kadın için kôlelik meslek sahibi olsanda temizlik yemek çocuk kaynana derdi kariyer ilerletmek daha iyi
cokkk yanliss dusunuyorsun ama neyse, hakkinda hayirlisi.. valla kariyerini yapip evli olanlarda var.. duyanda diyecek dunya yonetiyorsunn yaaa.. neyse gecmis olsun
ailemde diyor suanki kafamız olsa evlenmezdik arkadaşlarımda diyor hem hepsi boşandı bekarlık sultanlık bu şekilde ben ve amelimle yaşarız ama hayirrsiz eşin hayırsız evlatlarin olursa o zaman daha cehennemlik olursun
Kızlar Ne Diyor
yapmadimmm yapmamda onunla bununlaa.. sadece evlendigim adamla yaparim
bende sadece bir kişiyle yaptım yapiyorumda,, evlilik şans işi tamamen umarım doğru kişiyi bulursun çünkü düzgün insanlar yok artik
enazindannnn yinede elimde ve allahin katinda helalimle yapmis olurum, yani seninki snei biranda birakabilir ama evli bir ciftte okadar kolay degil :)
canım artık evliler bile birbirini çekmiyor boşanıyor helalinle yaparsın adam seni aldatır ya da seni çekmez boşar ya da senle evliyken aldatır bilrmezsin bunlar artık çok normal şeyler olan kadına oluyor hizmetçi gibi köle gibi evde yaşarsın sonra seni bozar ve boşanır dul kalırsın ortada kadın için evlilik berbat çocuk derdi adam derdi ayrı sonra da calismani ister eve ekmek getir der gözüne batarsin simdikilrde insanlık yok
enazindan kimse namusuna laf soz edemez :)
eger aldatma seyi olursa bana degil olan ona olur, kendi rezil olur gider :) Ve sadece bu dunyada degiil ahirettede gorur gununu
sen sevgilinee nekadar guveniyorsan bende okadar ilerde kocama guvenirim.. senin elinde hic birsey yok.. yarin obur gun hamile kalsan kabul etmiyorumm dese daha cabuk ortada kalirsin bir evliden se :)
benim çocuğum olmuyor çünkü rahimlerim sorunlu 😊
benle evlilik te istedi ama ben evlilik insanı olmadigimi düşündüm çünkü evlilik kadın için kôlelik meslek sahibi olsanda temizlik yemek çocuk kaynana derdi kariyer ilerletmek daha iyi
cokkk yanliss dusunuyorsun ama neyse, hakkinda hayirlisi.. valla kariyerini yapip evli olanlarda var..
duyanda diyecek dunya yonetiyorsunn yaaa..
neyse gecmis olsun
ailemde diyor suanki kafamız olsa evlenmezdik arkadaşlarımda diyor hem hepsi boşandı bekarlık sultanlık bu şekilde ben ve amelimle yaşarız ama hayirrsiz eşin hayırsız evlatlarin olursa o zaman daha cehennemlik olursun
birsey demiyorum artik
evlilikler fos artık bence daha büyük dertler başlıyor
değilim çünkü doğru insanla yaşadım ve yaşıyorum
eşinle mi
Hayır
Eşimle yasadgm icn evet pismanm değmedi
kimle yaşamak isterdin ki
Kmseyle
ama eşin tatmin edememiş seni
Berbat ti ilk
bidaha iyi olmadı mı peki
Degilim