Kocam sürekli oyun oynuyor benimle ilgilenmiyor, sadece seks yapacağı zaman ilgileniyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar kocam sürekli ama sürekli olarak telefonda oyun oynuyor. 🤌 Sabahları İş'e gidiyor, akşam eve geldiğinde ise oyunun kaldığı yerden devam ediyor. 🤌 Bu adam sürekli oyunda.. Yemek yerken bile o telefon elinden düşmüyor!! "instegram, whatsapp gibi videolara bakıyor ya da insanlara yazıyor.." Sofrada ben ona bir şey yedirmezsem ölecek gibi duruyor ve o telefonu bırakmıyor..😒 Sadece benimle "seks yapıcağı zaman" o telefonu birakıyor ondan sonra işimiz bitince banyo olup tekrar telefona bakıyor.. Eve geldiğinde bana çeket ve ayakkabısını verip kendisi oturma odasına koşup koltuğa atlıyor ve telefonuyla oynuyor..💔 Artık bıktım bu adamdan.. 2 yıldır evliyiz ve kendisi 6 aydır böyle bir insan oldu.. Ben onun annesi miyim? Her yaptığını görmezden geleyim? Artık iyice soğudum.. Asıl şok'u 1 hafta önce yaşadım TEBRİKLER ben 1 aylık hamileyim ve çok fena bunalıma girdim!!

Kocam sürekli oyun oynuyor benimle ilgilenmiyor, sadece seks yapacağı zaman ilgileniyor. Ne yapmalıyım?