5 Yıldır evliyim 3 yaşında çocuğum var eşim cinsel açıdan isteksiz yani haftada 1 beni arzuluyor bende inadına gitmek istemiyorum normalde bazen bende gidiyorum ama ara ara telefonundan p*rno izlediğini görüyorum hani beni tatmin etmiyor kendi kendine p*rno izlemek nedir sizce saçma değil mi gerçekten bunu sormam ayıp mı olur mu bilmiyorum bugün sabah gördüm muhtemelen iş yerinde izliyor çünkü eve gelince yanaşmıyor çok gerginim gerçekten söylemeli miyim lütfen dürüst cevaplar verin s
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBir kere bu soruları herkese açık sorduğunda seni anlamayan ve dalga geçer umursamayan kişiler olacaktır onları çok dikkate alıp sinirini bozma derim , soruya gelecek olursun bir kadın olarak bir eş olarak en önemlisi bir insan olarak arzulanmak tatmin edilmek hazza ulaşmak senin en doğal hakkın ve bunu eşinden beklemek kadar da doğal bir durum yok , maalesef bazı erkekler evlendikten sonra bu duruma bürünüyorlar psikolojik olarak bunun bazı sebepleri var anne olman gibi ya da evin kutsalı evli olunan kadın olman gibi bunun sorumlusu kesinlikle sen değilsin bazen erkeklerin düşünce sisteminde saçma sapan nüanslar oluyor , bu da cinselliği boşalma odaklı gören erkek sadece boşalma ihtiyacını karşılama noktasında sen ya da mastürbasyon arasında bir fark göremiyorum bunun sebebi kendi benliğindeki cinsellik anlayışının yanlış olması , o sadece boşalmaya odaklı şense zihinsel ve ruhsal bir bağ kurarak haz almaya odaklısın , çözümüne gelince eğer iletişime açık bir arkadaşsa konuşman en doğrusu ama konuşmanın karşılığını alabilir misin bilemiyorum
011 Yorumla
Soran1 yılYa ben söyledikten sonra gelse de bir anlamı olmuyor utanıyorum da mesela ne diyicem hani ben yokken işte şunu şunu yapmışsın mesela dün sabah onu yapmış sonra gece kıçını döndü yattı hiç böyle dokunayım bir seveyim yok adamda benden soğudu bence gerçekten hiççç isteksiz biri yani mesela iş yerinde ne oldu da mastürbasyon ihtiyacı geldi muhtemelen bişeyden tahrik oldu böyle düşünüyorum
- 1 yıl
Anladım sanırım ten uyumu anlamında yanlış adamla evlenmişsin :( seni anlamıyor oluşu çok üzücü kadınlar aslında bazı şeyleri söylemeden de hissettirirler ama seninki hissedemiyor bile
Soran1 yılAz önce yazdım dedim beni arzulamıyorsun neyse p*rno izleyerek geçiririz cinsel hayatımızı dedim bende ama artık eskisi gibi olmayacağım o her çağırdığında gelen kadın yok bahane üreticem birde böyle deneyelim
- 1 yıl
Dene bakalım ama seni anlayabileceğini pek sanmıyorum
Soran1 yılBana dediği şu oldu onu ben isteğimi arttırsın diye izliyorum daha mutlu olalım diye aşırı saçma geldi psikolojik olarak rahat değilim bu da cinselliğe yansıyor diyor
- 1 yıl
Tipik bir erkek bahanesi cinselliği sadece içine girip çıkmaktan ibaret sanıyor işte
Soran1 yılAldatma vs sanmıyorum bir kaçamak yapsa gidipte p*rno izlemez ama şu bir gerçek ki bişeyden haz alıp yapıyor bunu muhtemelen iş yerinde yani dışarda bişeyden açık kızlardan etkileniyor olabilir ama bilemiyorum
- 1 yıl
Bence de aldatmıyor ama belli ki seninle ilgilenmek yerine seni tatmin etmek yerine masturbasyonla boşalmak onun işine geliyor bu erkeklerde biraz psikolojiktir aslında erken boşalma problemi yaşıyor mu?
Soran1 yılİçinde 2 dkka bile duramıyor ön sevişme de 3 dkka olsa veya 6 bitti gitti
- 1 yıl
6 dakika toplamda bu bir kadın İçin felaket , sen hiç 1-2 saat uzun uzun sevişip titreyerek boşalmanın hazzını almadın anlaşılan
- 1 yıl
Neyse aslında sorun tamda bu olanilirn
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Bence onun pili bitmiş ve son kullanma tarihi geçmiş. O bir daha iflah olmaz. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadın değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBunu sadece p*rno izlemeyle açıklayamayız. Önemli olan ora da ne buluyor, onu ne cezbediyor ve senin ile oradakiler arasında ne kadar fark var. Mal gibi yatarak, hadi yap ta bir an önce ben uyuycam, oramı elleme, oramı öpme, ıyyy tiksiniyorum, bu ne yaa bi boşalamadın, off yine mi aynı şeyler, şimdi sırası mı dizim var gibi daha neler neler ile itiyorsunuz o dünyalara adamlarınızı...
02 Yorumla
Soran1 yılYemin ediyorum asla bmyle bir kadın değilim bir kere eşimden asla iğrenmem yani her istediğini de yaparım neden sürekli kadınlara bok atıyorsunuz ya Allah aşkıma anlamıyorum ki
- 1 yıl
Senin öyle olmaman başka şey günümüz kız ve kadınlarının bu halleri ve nerede ise tamamına yakınını aşka inanmadığı, paradan başla kriterin, menfaat ve çıkar ilişkilerinden başka ilişkinin geçmediği bu devir demalesef durum bu. Senin gibi kaç tane kız ve kadın gördüm bu sitede lan lan atan, ben öyle değilim diyen. Ama hiç kusura bakmayın öylesiniz. Ne ağzınızdan çıkanlar kadınca, ne yaptığınız ve yapacaklarınız kadınca, ne şehvetiniz, dişiliğiniz, ihtiraslarınız kadınca. Aşk yok, sevda yok, hep boş, hep duygusuz, ilgisiz, bencil ve sıkıntılısınız...
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok sıkıntılı bir durum yani yeni evli sayılmanıza rağmen çok az yapıyor olması senin açından zor bir durum bir an önce konuşmalısın bunu alışkanlık haline getirdikçe senden uzaklaşır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılabartmıyorsun bence
00 Yorumla Bence bu duruma önce sen el atmalısın.
Ona gördükleri belli etme, cinselliğinizde farklılık yarat. Daha önce yapmadığınız bir şey yani.
Belki monotonluktan sıkılmış olabilir, videolardaki farklılıklar ilgisini çekiyordur.
12 Yorumla
Soran1 yılYa ama öyle biri değil ki dümdüz bir adam bu canım şuna sıkılıyor iş yerinde ne gördün de seni tahrik etti benim edemediğim
cocuklardan sonra fizik olarak çokmu dştün? bir adam karısı varken p*rno falan bakıoyrsa eğer durum çok vahimdir maalesef...
05 Yorumla
Soran1 yılBir çocuğum var evet kilo aldım ama aşırı da değil eski fiziğim tabi yok onunda eski hali yok ama öyle düşünürsek 😂😂yani fiziksel olduğunu düşünmek bile istemiyorum o
Soran1 yılEvet birlikte de izliyoruz yani zevk veriyor ama sanırım izlememek lazım
Soran1 yılKatılıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıldemekki senden daha fantastik heyecan yaratacak bişeyler bekliyor bunuda dile getirmeyim senin kendiliğinden yapmanı bekliyor bence ona sormadan biraz heyecan erotizm kadarsan izleme gereksimi duymaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılYa sizde problem. Vardır ya da erken boşalma sorunu vardır kocanızın o yüzden size yanaşmak istemiyor olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılErkek. Boşalma ile p*rno ne ilgisi var ki mesela karısı evde iken dışarda p*rno izlemesi garip geliyor evet bazen çok istediğimiz anlar oluyor yapıyoruz ama eşlerimize enerjimiz kalmıyorsa evli olmanın mantık nedir
- 1 yıl
Diyorum ki erken boşalma sorunu varsa kocanızda utancından her zamanki gibi erken boşalıcam zevkimiz gidicek v. s v. s diyordur kendince o yüzden izliyodur sonuç olarak p*rno izleyerek erken boşalsa bile karşı cinsi ile girilen bir pozisyon yok
Soran1 yılYa biz aslında birlikte olurken de p*rno izliyoruz bu da yanlış sanırım bağımlılık yapıyo bende de öyle yani o olmadığında yapıyorum bakarak ama diyorum ya onun enerjisi yok bana yani p*rno var bana yok o kadar saçma ki gerçekten
- 1 yıl
Zevkler ve renkler asla tartışılmaz dediğim gibi kocanızda erken boşalma sorunu yoksa dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama erken boşalma sorunu var ise dediğim gibidir
1 yılİşten gelince adam akıllı oturt konuş yoksa senin gözün dışarı kayacak
04 Yorumla
Soran1 yılYazdım zaten dedim evlilik böyle bişey değil beni görmüyorsun dedim ayrı ayrı kendimizi tatmin mi edicem dedim ben yokken izliyorsun ne anlamı var dedim seni mutlu etmek için isteğim artsın diye diyor yalan yani ne ilgisi var ki orada boşalıyorsun gelip evde enerjin kalmıyor dedim
- 1 yıl
Cevabı ne oldu beyefendinin
Soran1 yılBen elimden geleni yapıyorum ilişki için diyor ya çözemiyorum gerçekten
- 1 yıl
fanteziye açık mısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOhooo senin adam mastürbasyon bağımlısı olmuş :D Geçmiş olsun zor düzelir.
02 Yorumla
Soran1 yılYani ne demek oluyor ya birisi olsa heralde 10 tane p*rno izlemez hani kaçamak bişey güveniyorum ama şimdi içime kurt düşüyor neyden tahrik ılutpr da p*rno izliyor biz ilişki sırasında bazen bakarız zevk veriyor hoşumuza gidiyor ama ayrı izleyince deliriyorum aslında bende izliyorum ama bana yetmediği için eşimin zaten ayda yolda bir aklına geliyor ee onu ne diye p*rno izliyorsun ki karın varken bir kere hayır demiş insan değilim ya böylesi lazım heralde vallahi bak
- 1 yıl
Neden p*rno izliyorsunuz ki siz karı koca? Eğer keyifli geliyorsa size tavsiyem kendi p*rno yapıp izleyin. Bak bu konuda ciddiyim. Başkalarının seks aktivitesi yerine kendinizi çekin. Adam sizin p*rno ne kadar izlerse izlesin sen rahatsız olmazsın ve izlerken azarsada ki azacak sana yönelir.
Mutlaka dene sonuçta eşin.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Soyle bunlari izleyecegine yapalim de benimde csnim istiyor de
014 Yorumla
Soran1 yıl36 yaşında adama da bunu söylemek zor geliyor hem söyledikten sonra gelse de kabul etmeyeceğim valla bu başım aprıyor diyen kadınlar daha değerli böylesine
Soran1 yılİnanın bir kere reddetmiş insan değilim ya gece uyandırıyorum bazen valla başım ağrıyor diyenler daha mutlu abi enerjin p*rno var bana mı yok ya ben anlamıyorum nasıl söyleyeceğim onu da bilmiyorum
Soran1 yılYani şöyle öyle olsa p*rno izlerken konular gay falan olmaz mı mesela hep liseli işte milf değişik değişik konular izliyor
Soran1 yılOlabilir yani aşırı beğendiği söyler güzelim der sever ama iş cinselliğe gelince adam yok hep böyleydi başları dışında ilişkinin
Soran1 yılAma ne bir doktora gitti ne bir takviye aldı
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Akşam giy seksi kıyafetleri bi kaç haraket yap nasıl geliyor bak. Oyle bir kadına hangi erkek hayır der
00 Yorumla
1 yılBu eşler neden böyle, benim de karım isteksiz, ben çok zor durumdayim, duramıyorum, sürekli azginim, evliyim ama bekar gibiyim
00 Yorumla
1 yılMastürbasyon bağımlısı olabilir ilişkiye girince kaç dk sürüyor
03 Yorumla
Soran1 yılEn fazla içinde 2 dkka
- 1 yıl
Eğer iş yerinde viideolar izleyip mastürbasyon yapıyorsa orada dikkatini çeken bir kız vardır belki de onu hayal ederek tatmin oluyordur
- 1 yıl
2 dk seni orgazm bile edemez ilk posta en kötü 10 dk sürse ikinci defa yaparken yarım saat sürmesi lazım ki seni rahatlatabilsin sen tatmin olamadigin için sürekli gergin stresli olursun gün boyu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk izleyince arzulaması lazım ama bilemedim
04 Yorumla
Soran1 yılYaa adam muhtemelen iş yerinde izliyor tamam mı benim hatam adamı p*rno alıştırmak oldu ilk evlendiğimizde böyle değildik birlikte izledik baya
- 1 yıl
Heee sen başlatmışsın kendi kendini mi tatmin ediyor da böyle sana yaklaşmıyor acaba
Soran1 yılYa genelde Google bakıyorum ara ara izliyor çok değil ama sonuçta canın istedi ise akşama kadar sabredebilrsin gelince Mal gibi yatmanın alemi yok
- 1 yıl
Aynen myle iki yanaşsa sen zaten razısın dğnden 😅
Tabiki söylemelisin hani çok saçma vs kötü Bir durum
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl söylesem ki işte bilemiyorum telefonu kurcaladğumu anlayacak
Soran1 yılİşte utanıyorum yani ne desem bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılYanı işyerinde izleyip boşalıyor mu?
Bir de 5 yıldır mi boyle sonradan mi oldu?07 Yorumla
Soran1 yılHayır ya ara ara görüyorum zaten bana haftada 1 geliyor yani o da bence normal bile değil sürekli demedim ara ara ama biz birlikte de p*rno izleriz yani bende belki o yokken yapıyorum ama ona bir enerjim kalıyor yine geldiğinde bu tamamen arzusuz
- 1 yıl
Biz erkekler neden boyleyiz anlamak zor. Evlenmeden önce atıp tutarız gunde 3 kez seks deriz ama evlenince neden boyle olur anlamak zor. Yaşlar kac? Erkekler genelde yas ilerledikçe isteği artar
Soran1 yıl36 eşim 31 ben ya hayır gerçekten haftada bazen 10 da hele hava soğukken 15 günde bir geliyor adam o kadar sıkıldım ki ya
- 1 yıl
Yuhh ya 36 yasinda tam istekli zamanlar erkeğin. yaşlarınız da cok uyumlu 30 da kadının en verimli olduğu yas 15 gun nedir ya ben 3 günü geçince basım agrir hem p*rno izlemek de nedir ergen misiniz siz
- 1 yıl
O sana gelmiyorsa sen ona gitsen
Soran1 yılEvet bazen gece uyandırıyorum yani o gelmediğinde ama sürekli böylr olmaz ben arzulanmak istiyorum
- 1 yıl
Bu buyuk bir sorun halletmen gerek yoksa her geçen gün zorlanırsın 35 yaşına kadar en istekli olduğun yaşlar.
Yanasmasi icin biseyler yap sendee ki olsun sana karsi
04 Yorumla
Soran1 yılBalık şimdi çok bişey yapmıyorum ama o da bişey yapmıyor bende arzu var onda yok 0 yani adam pazar günü denize gitti tamam mı gece kaldı dedim gelince özlemiştir yok dün p*rno izlemiş düşünün karın evde ya p*rno izlemek nedir gece de kıçını dönüp yatıyor
1 yılbence sende izle ve evde giyim kusamina ve fantezi dunyaniza biraz renk kazandir derim..
00 Yorumla
1 yılBol bal çakışır otu tozu karıştırın yedir ona ya da üroloji gönder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAbartan kocan bence yani demek ki farklı şeyler arıyor monoton olmuş ilişkiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. al karşına konuş telefonunu al ne istediğini öğren o eşin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİkinizde birbirinizden yeterli doyumu alamıyorsunuz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Saçma durum evde hakikisi var sen izlemekle yetin ona şole yemeyenin malını yerler şansını fazla zorlamaskn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl11 yıllık evlilik tecrübesi ile söylüyorum kesinlikle konuş onunla. Mutlaka arada bir sorun var ve bu yüzden böyle davranıyor.
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi1 yılOnu rahatsız eden bir şey oldu veya var büyük ihtimalle. İletişim kurmak lazım
Eşim de çok aşırı isteksiz mesela. Biliyorum bir sıkıntı var soruyorum söyle ki kendimi düzeltim bende diyorum bişey yok der. Ama iletişim kurmazsan da çözüm yok işte
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSenle haftada bir yapıyor ama p*rno izliyor çok garip ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnemlli olan seni neden istemedigi? Bakimsiz misin.. kilo mu var ya da sana yetmefigini mi dusunuyor... vs vs. Baskasi olmasin?
02 Yorumla
Soran1 yılBağımsız değilim kilo aldım tabi doğumdan sonra ama öyle aşırı da değil bana yetmediğini düşünmek ne alakası var ki mesela gelmiyor ki yetsin 😂
Cevap sahibi1 yılErken bosaliyordur? Sende laf etmissindir.. ya da dogum yaptiysan dar degilsindir
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ya soyle ya da uyurken elini kolunu bantla otur ustune
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHangi kategori izliyo onu gore bildin mi
Soran1 yılGenelde liseli kızlar üvey kardeşim vs milf bbc ne ararsan var 😂😂
Cevap sahibi1 yılVuu
Ozamn o fantezidrn uygulamayi dene.
Liseli kiz gibi giyin mesela beyaz gomlek siyah kulot corap ve etek
Soran1 yılSöyledim durumu bana onları isteği artsın daga mutlu etmek için izliyorum diyor hiç inandırıcı da gelmedi ama
Soran1 yılPsikolojik sorunlarım var bu da cinselliğe yansıyor diyor
Cevap sahibi1 yılHmm anladim. Acama ellerini bağlayip ustune otursan tepkisi ne olur
Cevap sahibi1 yılKendin ol kendini bana birak yeter de
Cevap sahibi1 yılGunaydin naaptin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söylemeden önce kendin biraz daha çabala, yatak odana renk kat, değişiklikler yap, sen ne oldun böyle desin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKonuş tabi bencede saçma seni mi beğenmiyor yoksa başkası mı var
05 Yorumla
Soran1 yılYani başkası yok görmedim öyle bişeyini aldatmaya karlı biri yani konuşurken öyle 😂😂 ama şöyle yani beğenmeme durumu da bilemiyorum ki şimdi içini bilemeyiz
- 1 yıl
mastürbasyon mı yapıyor yakalıyormusun
Soran1 yılYok Google p*rno izliyor onu gördüm normalde evde falan yapmıyor çok arada iş yerimde yapıy sanırım izleyerek evet canı o an istiyor olabilir ama evde karısı olduğunu unutmamalı beni tatmin etmiyor
- 1 yıl
Evet yani sonuçta seninde isteğin var yoksa sen nasıl rahatlatacan seni beğenmeme durumu olabilir mi
Soran1 yılOlabilir yani neden olmasın ama bana açık olmasını isterim ama o saçmalama hep kötü düşünüyorsun günahımı alma diyor
1 yılEşler cinsel anlamda bir birinin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda eğer o isterken sen ya da o isterken sen reddedersen Bi bir vebal ve kul hakkıdır
00 Yorumla
1 yılNeler istiyor senden bu bikmis.. seni beğenmiyor.. Sen hiç. Başka birini dusundunmu...
00 Yorumla
1 yılSenden soğumuş ya da iğreniyor olabilir mi çünkü bunun başka bi açıklaması yok
00 Yorumla
1 yılHayat seksten ibaret değil 🤣😂
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama seks olmadan da olmuyor
- 1 yıl
Evlenmeden önce de böyleydi bu durumlar 😂🤣
O zaman köşe bucak kaçıyordunuz 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet eşinle konuşman gerekiyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe diyeceğim mesela bir örnek verir misiniz utanıyorum da ya 36 yaş adama ne diyicem telefonunda şunu gördüm falan mu
- 1 yıl
Şu telefonda izlediklerini beraber denemeye var mısın diyebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSöyle tabi seni doyurmak zorunda
00 Yorumla
1 yılSöyleme daha çok sinirlenir haftada bir ideal
00 YorumlaDetaylı konuşalım dılersenız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHaftada bir çok az en az üç olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşim seni arzulamıyor çekiçi bulmuyor ama tekrar eşini kazana bilir sin tekrar istekli ola bilir
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBana yaz ve bana eşinin tam hareketlerini anlat durumunuzu anlat tam olarak
Cevap sahibi1 yılEşin neden senle degil de prno ile tatmin oluyor bunu önce çözüp sonra eşini sana tekrar döndürmek le ugraşmak lazım bekliyorum yaz
Cevap sahibi1 yılburada önemli olan tekrar eşini istiyor musun sen kazanmak istiyor musun onu
Cevap sahibi1 yılBu arada sen eşinle kavga etin mi hiç
Cevap sahibi1 yılSenin gibi biri daha vardı böyle eşinin gözü dışarıda olan prno izleyen eşi ile ilgilenmeyen biri vardı 2 3haftada adam evden çıkmaz oldu eşini ister oldu hep
Cevap sahibi1 yılEşinin seni tekrar begenmesini saglaman lazım
Cevap sahibi1 yılKilo sorunun da var demi
Haftada üç gün ideal seks bir çok az
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbence sana karşıdır bu sadece
00 Yorumla
1 yılErken mi boşalıyo
02 Yorumla
Soran1 yılEvet baya 2 dkka zor duruyor
- 1 yıl
Ondan istemiyor muhtemelen
- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılSöylemelisin
10 Yorumla Yakında kendine bir tane fb bulursun
00 Yorumla
1 yılYorumda ne söylenilir ki
00 YorumlaSende de denekki is yok sen nasilsin
00 Yorumla
1 yılEtkilemiyorsun
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı