Eski sevgilim bozdu beni, nasıl düzelirim?

Her şeyimi bozdu safliğimi zihnimi ğstelik sınav senemde mezun senemde gerçekten dinden çikacak kadar değiştirdi beni üstelik kapali bi kizdim lise de de öyle işinde gücünde bi kizdim çok safmisim nasıl düzelecek bilmiyorum ama ilk konustugum ve flörtlestiğim erkekti o … tek dersi başlarda cinsellikti tabi ben anlamiyordum zamanla bana asik oldu felan ama sonra yine bozuldu her şeyi cinselliğe bağliyordu iğrenç iğrenç şeyler ya belki de sapikti bilmiyorım uzak mesafe ilişkisi yasiyorduk ztn bulusamadik ama gerçekten kafami o iğrenç düşünceleriyle doldurdu o kadar safmişim ki simdi önüme gelene saçma sapan nude atiyorum cinsellik bekliyorum felan bu safliğim üniversiteye geçmeden önce iyi oldu yoksa bana ilk yanaşan erkeğe kanip güvenip altina yatarmişim ben 🙃🙃 nerden başlayip napabşlirim ya iyice bozuldum sanaldan her boku yiyiorum

Güncellemeler
1 yıl
Bana kumadan bile bahseden biri … sevgiye o kadar açmişim ki bazi şeyleri anlayamamişim onla bitirdikten sonra her seyi daha iyi anladim sevgiye aç saf bir kizmisim
Eski sevgilim bozdu beni, nasıl düzelirim?