- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBelki büyük yatakta yatmayı seviyordur, belki de aktif bir cinsel hayatı vardır, sevgilisi veya fb’si gibi ya da tek gecelik macera gibi birilerini evine getiriyordur. Hepsi olabilir. Bundan dolayı yargılayacak mısın karşındakini?
45 Yorumla- 1 yıl
🙄 aktif bir cinsel hayatı olabileceği ihtimali.. yargılamak değil de.. bilmiyorum.
- 1 yıl
Hiçbir erkek veya kadın katolik rahibi veya rahibesi değilse bir şekilde cinsel hayatı olur veya olabilir. Buna saygı duymak gerekir. Önemli olan nokta şudur bana göre:
Benden önce ne yapıp ne yapmadığı değil hayatında ben varken ne yapıp ne yapmadığıdır. - 1 yıl
Güzel cümle..👍
- 1 yıl
Benim hayat tecrübem ve yaşanmışlıklarımdan çıkardığım derslerden biri budur.
En İyi Cevaplar
1 yılCinsel hayatının renkli olduğunu, çok sayıda erkeğin DNA'sını üzerinde taşıdığını ve o kadınla sağlıklı bir ilişki yürütülemeyeceğini, eğer ileriye gidip bı kadınla evlendirsen hiç farkında olmadan klâsik cuckold olacağımı yani hiç bilmeden başkasının çocuğuna babalık yapmak zorunda kalacağımı düşünürdüm.
O kadın o gece bana cinsellik verse de vermese de o günden sonra o kadınla bir daha asla görüşmem ve o günden önce o kadınla geçirdiğim her gün her saat her dakika her saniye için oturur gözyaşı döker, aynada gördüğüm surata her gün tükürürüm. Nasıl böyle bir kadına kalbimi, sevgimi, muhabbetimi verdim diye...
Bir ülkenin sadece erkeği bozuksa o evin damı yıkılmıştır. Bir ülkenin hem erkeği hem kadını bozulmuşsa o ülkenin ili yıkılmıştır.
15 Yorumla- 1 yıl
🙄 sadece bu ihtimal mi yani..
- 1 yıl
Asuman kesin demiyorum ama kuvvetle muhtemel. Ben gayrı meşru cinsel hayatı olmayan hiçbir kadın ya da cinselliğe ulaşamayan hiçbir bekâr yalnız erkeğin evinde çift kişilik yatak görmedim.
- 1 yıl
Ama buradaki çoğu erkek üyenin yorumu ben de çift kişilik tercih ediyorum yönünde..🙄
- 1 yıl
@asuasuasuman Onların partner havuzu dolu olan erkekler. O yorumları şimdi ben de okudum. O erkeklerin hiçbirisi ben eve kadın atmadım dememiş. Çift kişilik yatak tercih ediyorum demiş konuyu kapatmış. Erkeklerin çoğu özelini konuşmayı sevmez o yüzden detaya girmemişler.
Ama dilerim ki senin bekâr erkek arkadaşının böyle kötü bir geleneği yoktur. Sadece daha geniş bir alan olduğu için tercih etmiştir. Küçük de olsa böyle bir ihtimal var. İyimserliğimizi kaybetmeyelim. Hakkında hayırlısı olur inşallah... - 1 yıl
😐 anladım sağol..
u 1 yılBurada sanırım yataktan öncesi için çıkarım yapılmaya çalışılıyor ama çok detaycı bir yaklaşım olmuş valla benim hiç aklıma gelmezdi, kendimi bildim bileli geniş yatakta yatıyorum, tabii öyle süslü püslü konforlu çift kişilik yataktan şüphenilmeli mi bilemedim yani bu soruyu okuduktan sonrası için diyelim artık sjsjsj
14 Yorumla- 1 yıl
Yok ya normal bir çift kişilik yatak.. hiç evlenmemiş bekar olan bir erkek.. tuhaf gelir insana bu durum..
- 1 yıl
Çift kişilik sade gösterişsiz bir yatak ile evlilik arasında böyle güçlü ilişki kurmak yeşilçam filmleri gibi olmuş sonuçta eve hanım getirdiğinde yanında yatmasını da sağlayacaktır çift kişilik bir yatak☺️
- 1 yıl
Ben yazdığın son cümleni olasılık olarak düşünmüştüm.. yani çok mu kız atıyor diye düşünüyor insan istemsizce 🙄
- 1 yıl
Olabilir sonuçta ya kendi rahat yatması için ya da eve kız attığı zaman yanıında yatması için gerekli çift kişilik yatak sonuçta iki olasılık var.
u 1 yılBenim yatağım da çift kişilik ama tekim. Kötü şeyler düşünmem, benim gibi keyif düşkünüdür
811 Yorumla- 1 yıl
Benim yorumun aynısı🤗
- 1 yıl
Aslında benim yorumun aynısı olmuş sizinki 😅
- 1 yıl
Yok o anlamda demedim😉siz benden önce yapmışsınız yorumu hemfikirim sizinle , ben soruyu okuyunca yorumlara bakmam , yorumladıktan sonra bakarım ki başkalarından etkilenmeyeyim diye
- 1 yıl
@FairyTale3434 anladım :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Rica ederim efendim🥰
- 1 yıl
@FairyTale3434 sen değil yahu @asuasuasuman a teşekkür ettim 😅
- 1 yıl
Hahahahah bi fazla rica olsun kötümü 😁
- 1 yıl
Olsun bari 😁
- 1 yıl
😅 allam ya.. bir teşekkürün bile ne kadar kıymetli sosyetik.. rica ederim 🌹💃
- 1 yıl
Kıymet verenler sağ olsun 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDöne döne yatmayı sevdiğini düşünürüm
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen bir şey düşünmezdim. tek ya da çift kişilik olabilir yatağı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durumda düşünebileceğiniz birkaç olası senaryo şunlar olabilir:
1. **Normal Bir Durum Olarak Değerlendirme**: Çift kişilik bir yatak evinde yaşayan bir bekar için oldukça normal bir durum olabilir. Bu durumda, ev sahibinin konforunu ve misafirlerini ağırlama kapasitesini artırmak için mantıklı bir tercih olduğunu düşünebilirsiniz.
2. **Misafirler İçin Hazırlık**: Çift kişilik yatak, ev sahibinin misafirlerini rahatça ağırlayabileceğini gösterir. Bu, misafirlerle konforlu bir konaklama deneyimi sağlamak istediğini düşündürebilir.
3. **İlişki Durumu ve Tercihleri Hakkında Spekülasyon**: Bu durumu doğrudan kişinin ilişki durumu veya tercihleri hakkında spekülasyon yapmak için kullanmamak önemlidir. Çünkü çift kişilik bir yatak sadece kişinin konforu veya yaşam tarzıyla ilgili bir tercih olabilir ve ilişki durumu hakkında herhangi bir varsayımda bulunmak doğru olmayabilir.
4. **Kişisel Rahatlık ve Alan Kullanımı**: Çift kişilik yatak, kişinin kendine ait geniş bir uyuma alanı istediğini veya daha fazla rahatlık sağlamak için tercih ettiğini gösterebilir.
Sonuç olarak, bir bekar sevgilinizin evinde çift kişilik bir yatak görmek, genellikle ev sahibinin konfor ve misafirperverlik düşünceleriyle ilişkilendirilebilir. Bu durumu yargılamak yerine, ev sahibinin tercihlerini ve konforunu önemsediğini anlamak daha sağlıklı olacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl"Bu yatağa kim bilir kimleri attı" diye düşünmek bana göre değil... O yatakta başkalarıyla seviştiyse de beni ilgilendirmez... "Rahatına düşkün biri", "yayıla yayıla yatmayı seviyor" diye düşünürüm.
11 Yorumla- 1 yıl
😑 bilemedim..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKeyfine ve rahatına düşkün olduğunu düşünürüm 😂 çünkü bende çift kişilik yatakta tek yatıyorum 😂😂
32 Yorumla- 1 yıl
Hiç evlenmemiş.. geçici bir süre tuttuğu eve neden çift kişilik alır ki diye bi aklımdan geçmedi değil..😊 ev arkadaşı da var.. onun ki tek kişilik..😅
- 1 yıl
Ben gibi yayıla yayıla yatmayı seviyordur oyuzden herkesin konfor anlayışı farklıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMusmutlu olurdum, çünkü beklentim çift kişilik yatağa sahip olması. Birlikte uyuyup, sevişeceğimiz rahat ve güzel bir yatak.
25 Yorumla- 1 yıl
😅 ay ya..
- 1 yıl
Ben biraz çılgınım 😹 ama aşağı da yorumlar da okudum, geçiçi görevdeyken çift kişilik yatak alması bana da garip geldi.
- 1 yıl
Değil mi.. kiralık bir ev.
Görevli gelinen bir şehir.. bilemedim. - 1 yıl
Uzak mı sana?
- 1 yıl
Evet.. uzaktaydı kendileri
Rahatına düşkün olabilir, ya da kimler geldi kimler geçti demeye dilim varmaz, kendimi buna inandıramam 😄
23 Yorumla- 1 yıl
😂 allam ya. sağol be çok moral oldu şu yorumun 😅
- 1 yıl
Genel bir soru sandım ben 😆
Başa sarıyorum dur, öhöö ııı şeeyy erkekler çok sadakatli varlıklar onları sevmeli ve onlara güvenmeliyiz. Yatağı kaplayarak yatacak yatacak kadar özgürlüğüne düşkünler, yataş ya da bambi marka ise diyecek söz zaten yok, adama sakın haksızlık etme 😂 - 1 yıl
😂
E ben de bekarım 2 kişilik yatağım var gayet normal, hem rahat yatiyorsun hem de 2 kişi yatabiliyorsun fsfsf
11 Yorumla- 1 yıl
🙄.
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Tek yaşıyorum ve yatağım çift kişilik, tek kişilik yatağa sığamıyoruz diye altında bir şey mi aramak gerekiyor 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Ne biliyim ya..
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Yeni almış ise sorun yok ama önceden var ise bir şarkı aklıma gelir,, kimler gelmiş kimler geçmiş aklıma gelir
12 Yorumla- 1 yıl
Benden önce alınmış 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya benim gibi tek kişilik yatakta yatmayı sevmiyordur ya da yine benim gibi tek yatmayı sevmiyordur.
12 Yorumla- 1 yıl
😅 kafam şu yorumunla allak bullak.. bu iki ihtimalin dışında bir ihtimal yok mu ki..
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Bence normal bir durum, yetişkin bir insan çift kişilik yatakta yatar ve doğal olarak kız arkadaşı ile de orada yatacaktır. Onceden orada ne yaptığını sorgulamak aklıma gelmez , her normal insan gibi onu da mutlaka ilişkileri olmuştur.
20 Yorumla
1 yılne alaka şimdi benim yatağım çift kişilik bekarım mesela 🙄
13 Yorumla- 1 yıl
Erkek olunca ister istemez bir şüphe giriyo içimize ☺️
- 1 yıl
Yatağı çift kişilik olan erkek olunca 😊👍
- 1 yıl
keyfine düşkündür belki 🙄
Fesat düşünmem. Eski bir sevgilimin de yatağı çift kişilikti. Sonrasında evime döndüğümde ben niye tek kişilik yatakta yatıyorum ulan demiştim.. Çift kişilik yatakta tek uyumak büyük konfor bence. Rahatına düşkün biriysen tercih edilesi :D
10 Yorumla
1 yılYatakta sabit yatmıyor, sağa sola çok dönüyor diye düşünürüm. Fesat olmaya gerek yok 😂
11 Yorumla- 1 yıl
😅.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla ben il dısında görev yaparken kendime cift kisilik yatak aldım sırf kız atmak icin degil rahat yatmak icindi ama arkadasın ne gibi düsüncesi var bilemem belkide seni yataga atmaktır ya da olcak sevgiilerini
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNe olmuş yani benimde yatağım çift kişilik. Merak etme o iş tek çifte bakmıyor
13 Yorumla- 1 yıl
Öncesinde hiç evlenmemiş bir erkekse bu peki..🙄
- 1 yıl
Buda benim evlilik yatağım değil boşandıktan sonra aldım😂
- 1 yıl
😅 peki pardon.. tamam.. yok yani hani alışmış olabilir evlilikte geniş yatağın rahatlığına anlamında söylemiştim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılYani ne olabilir ki rahat yatmak için büyük yatak alamaz mı insan
12 Yorumla- 1 yıl
Ne biliyim ya.. geçici bir görevle geldiği şehirde kiralık ev tutan bir erkek neden çift kişilik yatak alır ki diye düşünmüyor değil insan..
- 1 yıl
Ben de çift kişilik alırım rahat yatmayı seviyorum çünkü gerilcem yatakta
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u 1 yılŞişme erkek kullanıyor derdim herhal...
Öyle de saf kalbim vardır.11 Yorumla- 1 yıl
😅.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılRahatına düşkün olduğunu veya önceden evlenip boşandığını
110 Yorumla- 1 yıl
Önceden evlenip boşanmadigi kesinse eğer..
- 1 yıl
Rahatına düşkündür :D başka bir ihtimal daha var tabi aynı evde sevgilisiyle kalıyorlardır sonra ayrılmıştır veya kız tatile ailesinin yanına dönmüştür :D
- 1 yıl
Başka bir ev arkadaşı var evde bu olasılık olamaz..
- 1 yıl
O zaman diğer olasılığı söyleyeyim evi tutarken eşyalı ev tuttu ve yatak çift kişilikti :D
- 1 yıl
Diğer ev arkadaşı da tek kişilik yatağı mı aldı yani..🙄bilemedim..
- 1 yıl
Biz de böyle olmuştu :D
- 1 yıl
Yazı tura mı atmışsınız 😊
- 1 yıl
Başta ayrı uyuyacağız demiştik çekyatta uyuyordum sonra birlikte uyumaya başlamıştık :D
- 1 yıl
🙄 ev arkadaşın hemcinsin değil miydi
- 1 yıl
Hayır kız arkadaşımla çıkmıştık
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yalnız yaşıyorum evime daha erkek sinek girmemistir ama yatağım çift kişilik. Herşeye bı anlam yüklemeyin
22 Yorumla- 1 yıl
Henüz bir şey yüklemedim 🙄
Cevap sahibi1 yılBu kişi sen misin sevgilin mi
boşanmış olabilir veya birilerini yatağa atma potansiyeli yüksek biri olabilir. diğer taraftan yıllardır boştayım ama çift kişilik yatakta uyuyorum. Alışkanlıkta olabilir. Cidden rahat
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Büyük seviyordur. Büyük yatağın zevki tek kişi olunca da başka.🙂
10 Yorumla
1 yılHahaha bu benim ben çift kişilik yatak kullanıyorum ama kedilerimle anca yetiyor hatta bana yer kalmıyor sığıntı gibi onların pati ucuna kırılıyorum 😻😻😻
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGittim öyleydi bir şey düşünmedim benden önce de cinsel hayatı olabilecek biriisydi kaldı ki ben hiçbir şey yasamadigim halde odamda hep çift kişilik yatak oldu 16 yasindan beri hep bu şekilde oldu... bir şey düşünmem o yzuden
20 Yorumla
1 yılPaniğe gerek yok.. Rahatına düşkün olduğu için geniş bir yatakta uyumayı tetcih ettiğini düşünürdüm..
10 Yorumla
1 yılRahatına düşkün birisi olduğunu düşünürdüm. Bende bekar olsam çift kişilik yatakta yatardım yine.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvine gittiğime göre her şeyi kabul ederdim.
12 Yorumla- 1 yıl
Bu doğru bir çıkarım değil ama..
Cevap sahibi1 yılDoğru bence , oraya gitmeyi kabul eden olacakları az çok bilir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç aklıma yanlış şeyler gelmezdi. Artık bekârlar da yatak odalarına çift kişilik yatak alıyor. Bu çok normal. Çok sevinirdim ben. 🤪😎🚀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılHoşuma giderdi. Birlikte rahat uyku 🛌 😴 çekebileceğiz diye hayal kurardım.
20 Yorumla
1 yılRahatına düşkün veya beni yatağa atacak diğer şıkkı aklıma getirmek istemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Evli olduğunu 😀 ama bi dk ya benim yatağımda baya büyük shshdks
10 YorumlaBenim gibi oda rahatına düşkün 2ye 2 yatağım
10 Yorumla
1 yılKeyif düşkünü der hoşuma giderdi
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO çift kişilik yatakta sevişirken, tatlı , tatlı ifadesini alır, öğrenirdim yatağın sicilini..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ön yargılı olmamak lazım böyle konularda keyfine rahatına düşkün olabilir
10 YorumlaIlk gelen değilim diye düşünürdüm
32 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar saçma Yani belki Gerçekten rahat etmek istediği için çift kişilik yatakta yatıyor çok kötü bir şey mi Bu neden fesatız
- 1 yıl
Son gelen olmak da bir başarı olurdu 🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılAblacım çift kişilik yatak evlilik cüzdanı olana mı satılıyor tek isteyen keyfine göre alıyo sonuçta
12 Yorumla- 1 yıl
Yok o değil de.. yani kiralik bir ev sonuçta.. geçici bir görevle o şehirde kalan insan neden çift kişilik alır ki..
Cevap sahibi1 yılMesela ben tek kişilikte rahat yatamam çünkü yayılarak yatarım herkesin bi uyku pozisyonu vardır ben tek kişilikte düşcem diye hiç rahat yatamam
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bekar , bir evde tek yaşayan kişiler genelde çift kişilik yatak alır.
00 Yorumla
1 yılGeniş yatırım yapıyor
12 Yorumla- 1 yıl
🙄 tek ihtimal bu mu..
- 1 yıl
1 milyon ihtimal bu ama neden kötüyü düşüneyim ki
1 yılKeyfine düşkün derim çünkü bende keyfime düşkünüm dar yatak sevmiyorum
10 Yorumla
1 yılGeniş geniş uyumayı seviyor.. kötü düşünmek istemezdim
10 Yorumla
1 yılGeniş yatakta yatmayı sevdiğini düşünürüm
Ben de öyle iki kişilik yatakta yatıyorum10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Yani tercih meselesi bu. Çok arkadaşım çift kişilik yatakta yatiryor. Üstelik aileleri ile kalırken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiri ile yatmıştır bu yatakta
21 Yorumla- 1 yıl
😅.
1 yılRahat uyumak istiyordur belki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılGeniş geniş yatmayı seviyordur
21 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılbekarım yatağım çift kişilik
10 Yorumla Ön hazırlık heralde derim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKötü dusunmem rahatına duskun
olabilir10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Rahatına düşkünmüş diye düşünürüm 😄
10 Yorumla
1 yılGeniş uyumayı seviyor diye düşünürdüm.
10 Yorumla
1 yılRahatına düşkün olduğunu...
10 YorumlaKeyfine düşkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Rahat yatmak icindir belki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılRahatına düşkün mus derdim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rahatlığı iyi bilen birisi derdim 😂
10 Yorumla
1 yılbir şey düşünmezdim rahat olmayı seviyor olabilir.
10 Yorumla
1 yılBenimki de çift kişilik, rahatına düşkün derdim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Keyfine düşkün olabilir arkadaş.
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat