Selâmm 🧚🏻
Yatağımı değiştiriyorum ve artık çift kişilik almaya karar verdim ama kocaman yatakta tek başına yatmak koyar mı sizce? 🥲

Selâmm 🧚🏻
Yatağımı değiştiriyorum ve artık çift kişilik almaya karar verdim ama kocaman yatakta tek başına yatmak koyar mı sizce? 🥲

Kendi evimde kalırken çift kişilik yatakta tek yatardım üstüne bekarlık Sultan derdim koskaca yatakta ben vardım istediğim şekilde yatardım neden koysun ki ha ozaman kimseyi hayatımda istemiyordum aşk vs benden Uzak olsun diyordum şimdi değil tabi şimdi tek kişilik yatağımda bile koyuyor yasitlarim 4. Çocuğu olurken ben halen yalnızım tabiki çocuk vs için değil aşk peşinden gitmek daha çok yorucu ama inanıyorum ki aşk peşinden gitmek inanılmaz bir güzellik ama yorucu meşakatli yalnızlık içeriyor ama hayatım aşk bu yüzden yalnızım
Cevap
14Cevap
Selam gadası 🙃
Uyurgezer biriyim bana ancak bu kadar geniş yatak yaraşır.
Yatak önemli değil tek başına olmak koyuyor
Ne güzel işte.. Geniş geniş uyurum..
Hiç de koymuyor..
Yalnız yatmak daha rahat oluyor. Sabaha kadar istediğin tarafa yat😂
çift kişilik yatağım var ve uzun süreli durunca insan istiyor yanına birini :D
Yok gayet rahat uyursun gayret edersen edinilen bulur birbirinize sarılır yatarsiniz
Uyumak için yatacaksam tek başıma bu sebeple o yandaki komidinin içerisinde herzaman taksi parası bulunur
Koymaz rahat rahat yatılır miss
Koymuyor valla geniş rahat
Koymaz genis genis yat gitsin
Koymaz daha rahat olur
bana her gün koyuyor :)
Alışırsın, konforu bir başka olur onunda
Koymaz. Sere serpe davar gibi yatıyorum
Koyduğu geceler olur tabii 😏
Bulursun yanına birini sen
O kadar da değil
Yoo çok rahat
Cinsellik ne alaka
Ben bu kategoride sormadım. Bazı kelimeler nedeniyle sistem otomatik bu kategoriye taşıyor 🤦♀️