Uzak mesafe iliskisi gayet duzgun biri yıllardır tanışıyorsunuz ama hic seks muhabbeti yapmıyorsa neden olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBunun neyini soruyorsun ki tamamen gerçekten seviyor ve ciddi yani evlilik düşünüyor seninle.. Böyle konulara neden girsin ki bu kadar ciddi düşünürken, seni kaybetmekten de korkar.. Hem bu tertemiz sevgilerde cinsel yön düşünülmez pek.. Evlenince yaşar yaşayacağını..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılBazen ciddi dusundugu kisiyle erkekler daha yuzeysel cinsellige girmeden devam eder bunun nedeni kullanmamak olarak algilanabilir. Bazilarida ciddi dusundugu icin zaten benimsin mantiginda ilerler ve yapar. Cinselligi uzak mesafede anlamli bulmuyorum. Yakin temas seviyorum diger turlusu zehrin icime girip yanlis yapmaya sevk etmesi korkutuyor aldatmaya karsiyim sebebi bu olabilir belki
01 Yorumla
Soran1 yılMantikli evet
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu an daha çok senin kişilik ve karakterini tanımaya yönelik yaklaşıyor demek ki hemen ilk günden cinsellik konuşsa Bu sefer de beni cinsellik için kullanıyor dersin. Tabi ilişki dinamiğinizi bilemedigimiz için ancak bu kadar yorum yapabiliyoruz uzaktan. Bir çok etkene göre cevap değişir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılUzak mesafe ilişkisinde, seni azdırıp azdırıp, dışarda cinsel yönden daha büyük zaafı olan bir birey olmanı istemiyor olabilir :/
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılUzak mesafe ilişkisi olduğu için olabilir mi.
02 Yorumla
Soran1 yılDaha cok olmasi gerekmiyo mu
- 1 yıl
Nasıl olacak o iş?
seni canlı canlı görmüyor doğru dürüst, sana sarılamiyor, seni opemiyor, seninle doğru dürüst zaman geçiremiyor ve senin kokunu alamiyorken nasıl bunu hayal etsin nasıl bu konuyu açsın seninle
1 yılErkekler cinselliğe girmiyorsa ciddi düşünüyordur
18 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma. Cinsellik düşünmeyen insan normal değildir. Kızın hassasiyeti varsa bu yüzden dile getirmiyorsa anlarım helal olsun derim asıl o insan ciddidir
- 1 yıl
@dreamprent ben cinsellik konusuna girmiyorsa dedim yani karşının hassasiyetini bilip de girmiyorsa çünkü hepimiz biliyoruz her erkek cinsellik düşünür yanlış anlamayın
- 1 yıl
Tamam aynı şeyden bahsediyormuşuz demekki. Ama şunuda söyleyebilirimki irademe sahip çıkıp o konulara girmediğimde kız bu sefer açıyor konuyu. Ben bunu anlamıyorum. İlk başta cinsellik kınuşmaktan raharsız olduğunu söylüyor tamam diyorum madem konuşmayalım sonra ilerleyen günlerdede kalkıyor bana diyorki sen beni arzulamıyırsun istemiyorsun diye trip atıyor. Siz kızlar gerçekten çok tuhafsınız
- 1 yıl
@dreamprent ilişkide kadın ilgi olmaya başlayınca siz ilgisiz olmaya başladığınız için olmasın baştaki sizle ilerleyen zamandaki siz aynı olmuyorsunuz
- 1 yıl
@dreamprent ben kimseye cinsellik konusu açmam ama karşı taraf ilgisizleşiyorsa sorarlar adama sen beni sevmiyor musun diye
- 1 yıl
Alakası yok. Ben gayet netim hepte net oldum. Gönül ilişkisi bu nasip olursa evliliğe kadar gitmesi lazım.
- 1 yıl
@dreamprent herkes olmuyor işte artık çoğu erkek belirsiz davranıyor ne olduğumuz bellisiz yakında amcaoğlu çıkıcaz resmen eğlencelik takılıyorlar kadınların içine de şüphe giriyor beni sevmiyor mu istemiyor mu diye bunu kafanızda kurmalarına siz erkekler neden oluyorsunuz
- 1 yıl
Tamam siz haklısınız.
Gizli Üye(30-35)1 yılNe guzel iste ya , bu cok iyi birsey. Enazindan ilk 3 ay acmamali. Seni tanimaya yogunlasmali. Bunu sakin hic dert etme
110 Yorumla
Soran1 yılZaten cocukluktan tanisiyoruz nerdeyse onceden sevgiliydik yillar sonra bidaha karsilastik beni cok iyi taniyo
Cevap sahibi1 yılKaybetmek istemiyodur ozaman seni , demeki oyle konulara uzak oldugunu hisetmis?
Soran1 yılAma yakinim sorun orda😂
Cevap sahibi1 yıl😆😆 biraz daha zaman ver bir ay kadar.. belki acar
Soran1 yılHic sanmiyorum bunca senedir tık yok galiba hayatımız boyle gecicek jsbdbd
- 1 yıl
Sen aç o zaman her şeyi erkekten beklemeyin ya
Cevap sahibi1 yılSana kiyamamista olabilir , bazi erkekler kiyamiyo cunku..
Cevap sahibi1 yılHerkes "sevgisini" ilgisini ya da adi herneyseh s*kerek gostermek zorunda degil. Bu sana "kekoca" bazi insanlarada "k*sarca" gelebilir. Elbet bir gun olur o , ama bazilari daha agirdan almak ister daha yavastan ilerlemek ister.
Soran1 yıl@JeEvonna bence de ya😂
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. zaten severken seks konuşulmaz arzularken konuşulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılen basit tabirle bundan hoşlanmıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuyu sürekli cinselliğe getiriyorsa veya hiç bahsetmiyorsa normal değil
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlgili alakalı olur bebeğim gibi severim ama düşmanımmış gibi s... kerm😁
1 yılAklı başında olan erkek modeli
42 Yorumla
Soran1 yılBelki aseksueldir diye endiselerim var jsbdbx
- 1 yıl
Muhtemelen Hemcinsinin %80 gibi Por, no ve mastürbasyon bataklığına düşmemiş Erkek modelidir. Bunlardan uzak durduğu için dürtüsel proglemler yaşmadığı gibi cinsellik için kudurmamış oluyor. Ha keza Her Erkek yüksek meyil gösterir yalan yok. Baştan çıkarmalara karşı çok hassastır ve bir yerlerde ister yine Ama bu bağımlılık bataklığında kıvranan erkekler Tamamen dürtü kontrolünü yitirir istekli boğaya dönüşür. Beraber olduğun Adam çok büyük ihtimal beynini kullanıp bunlara bulaşmayan Erkektir.
1 yılBelkide seni beğenmiyor o konuda
04 Yorumla
Soran1 yılSeksi olduğumu dile getiriyo bazen
- 1 yıl
Utanıyor belkide
Soran1 yılUtananin cocugu olmaz
- 1 yıl
Doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılKonusuyirsa sıkıntı var baba
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Sence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİyi eğitim almış biri sanırım
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIlgisini cekmiyor zevk. almiyordur
06 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
- 1 yıl
Yanincinsellik konularina meraki ilgisi alakasi yoktur.
Soran1 yılOf
- 1 yıl
Herkes sevecek diye bir kaide yok maalesef kimi bayilir kimi umursamaz kimi. olsada olur modundadir. Sahsen seven icin aldigimiz nefes gibidir
Soran1 yılYani ben istekliyken onun odun gibi yatmasini kaldiramam hsjdh merak ediyorum öğrenmem lazim gelecek dusuneceksek
- 1 yıl
Bende esimden doymuyorum burada cinsel. sohnet mastürbasyon daha zevkli geliyor hayat iste istedigimiz istedigimizle olmuyor bazen
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılnormal değil uzun mesafe ilişkisi yürümez çok zor
00 Yorumla
1 yılUzak mesafe ılışkısıyse konuşulur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte, mutlu olman lazımdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOguvensiz.. konusursa kacarsin diye konusamamis
013 Yorumla
Soran1 yılNapcam ben de acmam konuyu. Aseksuel mi diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılYok ya korkak sadece. Sen istiyosun ama anlamiyor belliki.
Soran1 yılİstemek degil de cekiniyorum ben de zaten. Sadece cinsel yonelimi nedir diye merak ettim
Cevap sahibi1 yılIstekli isteksiz mi.. bosa yelken acmayalim mi diyosun 😁😁
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılAhaha bi sekilde konus ciddi dusunuyosan ama. Simdiye kadar konusamadiysa ozguvensiz ve yatakta seni mutlu edecek biri degildir. Ssn parcalanmak istiyorken bu sen inledin diye yapmayi birakan tiptir 😉
Soran1 yılBen de oyle biri cikmasindan korkuyorum evlilik falan diyorda
Cevap sahibi1 yılSen boş ver bunu. Sumsuk biraz
Cevap sahibi1 yılSen belliki kocasini bekleyen birisin.. o da kotu cikarsa sinirden kudurursun 😉
Soran1 yılAhah evet
Cevap sahibi1 yılBide uzak mesafe nedir ya.. etrafinda isteyenin mi yok
Soran1 yılCok var da işte yillardir taniyinca bi denesek diyor insan karsi taraf da cok ısrarcı olunca guven de verince
Cevap sahibi1 yılIsrarciysa etrafindan bulamadigi icin.. klavye delukanlisi
1 yılKonuşsa dert konusmasa dert ortası yok
21 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılseks hayatı iyidir
12 Yorumla
Soran1 yılYok evde hep
- 1 yıl
Evet
1 yılGaydir
11 Yorumla
Soran1 yılDeğil
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılDeğil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğer verdiginden
10 Yorumla
1 yılTotoştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılUtanıyor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı.
1 yılGayet normal
00 Yorumla Konusurda cekiniyordur
00 YorumlaNormal olan bu
00 Yorumla
1 yılilginç ve şaşırtıcı geldi bana
00 Yorumla
1 yılLazım arada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnk da der yakında
11 Yorumla
Soran1 yılNsjabsjs yok
Gizli Üye(30-35)1 yılnormal