Sevgilim benden büyük ve henüz birlikte olmadık ama onun cinsel olarak sıkıntıları var sanırım erken boşalmak gibi arada bu konuda espriler yapıyor ama gönderme yapıyor gibi tabi bu ondan ayrılacağım anlamına gelmez o 46 ben 23 yaşındayım. Onu çok kıskanıyorum aşırı baskılıyorum ama beni seviyor ve uzun zamandır birlikteyiz. Beni yalamasına izin verdim ve çok iytidi. Aslında cinsel olarak çok istekli biriyim aşırı istekli olduğum ve 3 kere gelmeden tatmin olmadığım için onun bu sorunu cinsel olarak sıkıntı olabilir ve sonradan sinirli ve çekilmez ve güvensiz birine dönüşebilir ama onu seviyorum ve bana çok güzel davranmasını da seviyorum. Sadece böyle kuşkularım var. Gerçekten çok gencim ve her gün benimle konuşmaya çalışan bir sürü erkek var. Sadece sokakta herhangi bir yerde gelip konuşuyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılO erken boşalıyo sen 3 kereden anca tatmin oluyosun adam 50 yaşında nerdeyse 5 10 yıl sonra kalkıp kalkmayacağı belli değil eğer cinselliği bi kenara atıp ben onunla mutlu olurum vibratör alır takılırım diyosan devam et ama yok cinsellikte önemli diyosann sıkıntı çekersin çok
013 Yorumla
Soran1 yılKalkmazsa da artık diliyle elini kullanıcak
Cevap sahibi1 yılİstek te olmaz ki kalkmazsa zaten morali vs de bozulur
Cevap sahibi1 yılYapmaz
Soran1 yılBeni kaybetmemek için her şeyi yapıyor o
Cevap sahibi1 yılSanmıyorumm evlenmisiniz aradan 6 7 yıl geçmiş
Cevap sahibi1 yılAdamın vücur tamam diyo benden bu kadar seni istemesini sağlayan hormonları kesiyo ee napacak
Cevap sahibi1 yılİnsanları hormonlar yönetir tatlımm hormon yoksa yönetimde yoj
Soran1 yılHm? Anlamadım. Bir detayda babası kalp krizinden 56 yaşında kaybetmiş :( bu üzücü çünkü dedesi de hemen hemen aynı. Onu kaybedebilirim. Evli değilim bu arada, aslında uzun zaman geçirdikte daha çok o benim için hayatıma yön veren bir büyüktü. Bir abi gibiydi hiç amca vs olmadı. Ama hep bir beni etkiledi. Şimdi de aşığım.
Cevap sahibi1 yılYanii zaten erkekler kadınlardan bi 5 6 yıl az yaşıyonortalamada
Cevap sahibi1 yılAdamın 20 yılı kalmış zaten onunda yatalakmı yoksa başka hastalığımı vs doktor doktor onunla mı gezeceksin 10 yıl sonra
Soran1 yılŞimdilik seviyorum bakalım
Cevap sahibi1 yılŞimdilik işte ah valla şu evlilik işini çok anlık karar veriyo çoğu kişi ya
Cevap sahibi1 yılMesela ben sevgililerimden birinden ayrılmam nedenim kızın çok kronik rahatsızlığı vardı iyileşmeyen sadece geciktirmek için ameliyat ve ilaç kullandığı rahatsızlıkları şu an iyidi ama ni 15 yıl sonra bitecekti eminim ve çocuklar va annesiz veya hasta bi anne ile büyümesini istemedim ayrıldım he sağlıklındiye evlendiğim de hastalanabilir ölebilir bu ihtimal ama bu kesindi tabi ona demedim sen hastasın ondn ayrılıyom vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
O yaştan sonra erken boşalma sorununun çözülmesi zor. Erken boşalan bir erkeğin de kadına zevk vermesi çok çok zor
01 Yorumla
Soran1 yılO biraz sıkıntı ama işte illa bir çözümü olur ya.
1 yılKendin 23 yaşındasın ve 46 yaşında bir erkekle mi birlikte oluyorsun
09 Yorumla
Soran1 yılAma çok yakışıklı çok tatlı
- 1 yıl
Yakışıklı ve tatlılığı iyi değil ki Önemli olan yatak kondisyonu Hani performansı nasıl yataktaki
Soran1 yılYani onu yapmadım daha
- 1 yıl
Peki yüzeysel yaptınız mı Ya da Oral
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sen mi ona yaptın o mu sana yaptı
Soran1 yılİkiside. Aslında normal seks dışında birçok kez eğlendik. Seksi yapmadık kendine çok güvensiz bazen ve sadece sarılmak istediğini söylüyor vs benim beğenmeyip ayrılcağımı düşünüyor olabilir
- 1 yıl
Kaç dk suruyor
Soran1 yılHiç hesaplamadım ama bir birbirimizi öpmeye sarılmaya doyamıyoruz ki. Yani uzun sürüyor tüm bunlarla tabi bir iki seksi dans yapıyorum gülüşüyoruz böyle şeyler
Gizli Üye(30-35)1 yılDuygusal ilişki mi fbuddy mi sugar mı öğrenebilir miyim bir şey merak ettim de 😄
06 Yorumla
Soran1 yılDuygusal
Cevap sahibi1 yılonun için zaman ilişkisi , senin için de ilgi açlığına bir çözüm
Soran1 yılDün adama 4k tl verdim düşün sugar mı oluyor şimdi bu adam? Adamın bana harcadığıyla benim ona harcadığım yan yana gelse ben 3 4 kat fazla harcadım şakasız. Ama sonra reelste gçrdüm adam bana harcama yapmazsa olmazmış artık 1 kuruş yok bana harcasın yatırım yapsın.
Soran1 yılNe alaka ilgi açlığı? Her gün bana erkekler yazıyor diye yazdım soru detayına da. Bildiğin sokakta yürürken vs benden telefon istiyor bend e konuşkan kızım. Gidiyom hatta oturuyom kafede konuşuyorum ama sevgilim var diyr de söylüyom
Biizkide beni kıskanıyor vs.
Cevap sahibi1 yılValla ben sana senin nasıl biri olduğunu da , yazdığım tanıma direkt uyduğunu da uzun uzun anlatırdım ama çok yorgunum uyuyacağım şimdi 😄
Soran1 yıl😑 peki
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılSoru baştan aşağıya troll yaşlardan başlayıp
03 Yorumla
Soran1 yılAsla değil ama sen bilirsin şimdi ben sana resimlerimizle vs lanıtlayacak değilim
- 1 yıl
Tamam kankam
- 1 yıl
Çok ikna edici oldun şu an inandım sana
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin o istekli hallerine yetişemez maalesef
011 Yorumla
Soran1 yılSağlık olsun ya bolca yalatıcaz artık sakalları değe değe
Cevap sahibi1 yılSakalın değmesi dahada azdırıyor bende sakal seviyorum ve öyle uzun uzun oral seviyorum kiiii ama bu uyum yokken oral yetmez benden söylemesi çünkü çok isteklisin belli
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin erkekler tanışmak için geliyor dedin ya
Soran1 yılŞehir vs söylememe gerek yok ya zaten gizliyim
Cevap sahibi1 yılGizli olduğun için rahat söylersin diye düşündüm
Soran1 yılAma öyle öuhafazakar bir yer sayılmaz gerçi artık o kara çarşaflar vs heryerde
Cevap sahibi1 yılSana cidden dil yetecek mi sen bence güzel sevişip sert sert seviyorsun
Soran1 yılEvet biraz sert seviyorum o da yavaş ve nazik ve derin seviyor.
Cevap sahibi1 yılCinsiyetçilik gibi gelebilir ama erkek sert olup o an sonuna kadar erkekliğini hissettirip zirveye uçurmalı öyle yavaş yavaş olmamalı
Cevap sahibi1 yılErken boşalması var mı peki
Cevap sahibi1 yılNe yaptınız nasıl gidiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılNe anlatıyon ya.
00 YorumlaOha yaş farkına bak
04 Yorumla
Soran1 yılSeviyom ne yapayım
Soran1 yılEvlilik olur ama yavaştan alıyorum ayrıca annemle babam beni öldürür
1 yılBencede
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı