Bunun sevmekle alakası yok, tamamen tarz ve kişilik meselesi. Ama güzel olan şu ki direk seviyor diyemesek de partnerinin hissettiklerine önem verdiğini söyleyebiliriz.
Elbette aşık olduğumuz, sevdiğimiz, değer verdiğimiz kız ya da kadın ile sevişip, orgazm, boşalma yaşayıp dinlenme moduna geçtiğimizde ona sarılarak kalp atışlarını duya duya uyumayı isteriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bunun sevmekle alakası yok, tamamen tarz ve kişilik meselesi. Ama güzel olan şu ki direk seviyor diyemesek de partnerinin hissettiklerine önem verdiğini söyleyebiliriz.
Elbette aşık olduğumuz, sevdiğimiz, değer verdiğimiz kız ya da kadın ile sevişip, orgazm, boşalma yaşayıp dinlenme moduna geçtiğimizde ona sarılarak kalp atışlarını duya duya uyumayı isteriz.
Mutlu olmanı istiyor demektir en azından. Hoşuna mı gidiyor öpmesi vs? Ve kim bu kişi fb mi erkek arkadaş mıç
Denilmez artik kadınların bu hareketleri sevdiğini bütün erkekler biliyor ve kandırıyor sizde kanıyorsunuz bir güzel hsksjd
Evet bence çok seviyordur yoksa işi bitince hemen gider ya da arkasını dönüp uyurdu
Ben öyle yapıyorum ama sırf o an ki zevkten dolayı yapıyorum sevdiğimden değil
Kesinlikle ve bir de oral seks yaptırdıktan sonra öpen erkek Bu ikisini bulursan direkt nikahı bas
bosaldıktan sonra o 2 dk ıcınde heryerını opebılırım ama sonra kacarım
evet ben öyle yapıyorum hatta temizliyorum onu geri öpüyorum vajinasını
Teşekkür ediyor sevmiyor https://hizliresim.com/n4lxelw
Aslinda partberine verilen deger...
Bazen de rol icabı işte …
Yüksek ihtimal ama net değildir
Merhaba o anlık evet ama sonra bayarsın
Seviyor demilmez.. ama sevimli bulmuş..
öpmeyen de seviyordur :D
Diyemeyiz çünkü bunu anlayamazsın
Hep şov bunlar.
tabiki de hayır?