- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSen sarılmayı gözünde büyütürsen işin zor sarıldı diye sevdiğini düşünme sen bi daha kimsenin bunlar basit oyunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılsirf uzak mesafedeyiz diye 6 ay boynca o sehirde kalicak sonra tamamen benm bulundugm sehirde olck memleketi bura ztn bana da bunu dedi onla bidaha ne ism oluck geldigmde bidaha nerde konuscm ben onla faln dedi 6 ay boyunca kalcagi sehirde o kizla konusyor o kizla 2 hafta benle 3 ay o kzin annesine kaynana diyomus konusmus annesiyle gun boyu konusyolarmis kizla cok ilgiliymis o kiza karsi bana oyle degildi evlencm demis ona bana demedi ben galiba bedenselden ziyade duygusal olark aldatildm isn kotu tarafi aralarindan cekildm benim pesimide birakmadi simdi ben agzina sctm cocugn intikam aldm o kizin pesnden kosuyor bu seferde bu nasil bisey bana biri anlatsn
Soran+1 yılduygusal aldatmaysa bu bedenselden daha kotu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılsarıldıysa ne olmuş bir s*ke engel olmuş sanki
boş ver yorma kafayı buna12 Yorumla
Soran+1 yılsirf uzak mesafedeyiz diye 6 ay boynca o sehirde kalicak sonra tamamen benm bulundugm sehirde olck memleketi bura ztn bana da bunu dedi onla bidaha ne ism oluck geldigmde bidaha nerde konuscm ben onla faln dedi 6 ay boyunca kalcagi sehirde o kizla konusyor o kizla 2 hafta benle 3 ay o kzin annesine kaynana diyomus konusmus annesiyle gun boyu konusyolarmis kizla cok ilgiliymis o kiza karsi bana oyle degildi evlencm demis ona bana demedi ben galiba bedenselden ziyade duygusal olark aldatildm isn kotu tarafi aralarindan cekildm benim pesimide birakmadi simdi ben agzina sctm cocugn intikam aldm o kizin pesnden kosuyor bu seferde bu nasil bisey bana biri anlatsn
Soran+1 yılduygusal aldatmaysa bu bedenselden daha kotu
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir ihtimalle seviyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılAma aldatti da. Ve ben ayrildim. Sonra beni aldattigi kizi buldum onlari da ayirdim. Bana kufurler etti hakaretler yardirdi. O kizin pesinde kosuyor bu seferde. Tam tersi o kizi seviyor olabilirmi onla 2 haftadir konusuyolarmis bulusmamislar hic benle 4 senedir tanisiyordu 3 aydir sevgiliydik bulustuk 2 kez ilk bulusmada sevgili 2. bulusmada dusman olduk iste
- +1 yıl
İki kişi arasında seçimini o kızdan yana yapmış buda seni sevmediğin açık delilidir
Soran+1 yılOnu seviyormu
Soran+1 yılOnu da aldatmis oldu cunku
Soran+1 yılKiza boyunu bile yalan soylemis ya cocuk 163 kizda 175 kiza ben 180nim demis bulustklarinda boyu ortaya cikmicakmiydi sanki sjwksoow9
- +1 yıl
Onuda sevdiğini sanmiyorum çünkü uyum yok başka şeylerin peşinde olabilir
+1 yılSarıldı diye sana aşık mı oldu adam aldatmış seni.
01 Yorumla
Mal daha napsin jojuk
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi biseymi yapmis
Sarılmazsın bir şey hissetmiyorsan
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatti insan sevdigini aldatirmi sirf uzak mesafedeyiz diye 6 ay boynca o sehirde kalicak sonra tamamen benm bulundugm sehirde olck memleketi bura ztn bana da bunu dedi onla bidaha ne ism oluck geldigmde bidaha nerde konuscm ben onla faln dedi
Soran+1 yıl6 ay boyunca kalcagi sehirde o kizla konusyor
Soran+1 yılo kizla 2 hafta benle 3 ay o kzin annesine kaynana diyomus konusmus annesiyle gun boyu konusyolarmis kizla cok ilgiliymis o kiza karsi bana oyle degildi evlencm demis ona bana demedi ben galiba bedenselden ziyade duygusal olark aldatildm isn kotu tarafi aralarindan cekildm benim pesimide birakmadi simdi ben agzina sctm cocugn intikam aldm o kizin pesnden kosuyor bu seferde bu nasil bisey bana biri anlatsn
Soran+1 yılaldatan degerli olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek sevdiğinden soğumaz
019 Yorumla
Soran+1 yılAldatir mi
Cevap sahibi+1 yılHayır aldatmaz da
Soran+1 yılHa iste hem sevmiyor hem aldatiyor yani benide o kizida sevmiyor demi
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle sevmiyor sadece kullanıyor ikinizi de
Soran+1 yılEvet ama kullanamadi kullanmaya calisti ama eline yuzune bulastirdi😂
Cevap sahibi+1 yılilişki yaşadık demişsin ama
Soran+1 yılYasamadik sadece skso cektm
Cevap sahibi+1 yıle oral seks da iyimiş ya hiç yoktan
Soran+1 yılO kizla bulusmamislar hic kiz hatta bundan uzun cocuk da boyunun 180 oldugunu soylemis halbuki 163 bulustgunda napcakti cok merak ediyorum zjwksiaiw
Cevap sahibi+1 yılahahahha hadi ya bu çocuk baya yalancı o zaman hiç güvenilmez
Soran+1 yıl10 lafin 10taneside yalan aldattigni mesajlarla kanitliyorm fotolarimizi atiyorum hepsine montaj diyor biz hic bulusmadik diyor kiz da inanmiyor tabiki ne yalancilar varya
Cevap sahibi+1 yılya salla geç seni de aldatıyor ve sevmiyor işte
Soran+1 yılEvet ama sürünsün pisman olsun istiyorum ama aldatan biri pisman olmaz diyolar sanirim olmucak
Cevap sahibi+1 yılpişman olsa ne olacak tekrar hayatına mı alacaksın
Soran+1 yılhayir almicam süründurcm
Soran+1 yılbaskasi sürundursede olur ben intikam aldm cocuk bana yalvardi zaten dur nolur yeter tamam diye ama beni kesmedi
Cevap sahibi+1 yılo zaman devam et ama alma tekrar çünkü 1 kere yapan bir daha yapar
Soran+1 yılAldatan birini asla affetmem affedicek olsam intikam almam bende 1 Kerr yapan bidaha yapar kafasindaydm kI cocuga guvenmiyodm hic yani aldattigini bilmeden guvenmeyip supheleniyorsam aldattigni bile bile hic guvenmem
Cevap sahibi+1 yılen iyisi bu zaten uzakdur ve süründür
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasit bir kız olur gözümde
04 Yorumla
Soran+1 yılsarildigin mi
Cevap sahibi+1 yılHayir becerdiğim
Soran+1 yılbirlikte olmadk sks cektm ona sadece ya ne bilm sarilmasi faln cok ince hissettm ama her ne olursa olsn aldatti sonucta lakin bedenselmi duygusalmi onu cozemedim
1 dk
sirf uzak mesafedeyiz diye 6 ay boynca o sehirde kalicak sonra tamamen benm bulundugm sehirde olck memleketi bura ztn bana da bunu dedi onla bidaha ne ism oluck geldigmde bidaha nerde konuscm ben onla faln dedi 6 ay boyunca kalcagi sehirde o kizla konusyor o kizla 2 hafta benle 3 ay o kzin annesine kaynana diyomus konusmus annesiyle gun boyu konusyolarmis kizla cok ilgiliymis o kiza karsi bana oyle degildi evlencm demis ona bana demedi ben galiba bedenselden ziyade duygusal olark aldatildm isn kotu tarafi aralarindan cekildm benim pesimide birakmadi simdi ben agzina sctm cocugn intikam aldm o kizin pesnden kosuyor bu seferde bu nasil bisey bana biri anlatsn
Cevap sahibi+1 yılNeyse
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılProfesyonel f*ck
01 Yorumla
+1 yılSonra noldu
012 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim
- +1 yıl
Iyımusn Şu an
Soran+1 yılo bulusmada kizin fotosunu gordum fotosunu 5 saniye gordugm kizi buldm ekledim konustm sonra beraber intikam aldk
- +1 yıl
Dertleselımm
Soran+1 yılbulusmada ayrildm gozumn onunde mesjlari numarmi sildi eyvallah ama bil ki sen kaybettn ben seni seviyorum gencligimi caldin bana bi genclik borclusn flan dedi bende kapiyi suratina carptm
- +1 yıl
Beklıom
Soran+1 yılIntikam almak iyi hissettirdi ama ihanet kotu hissettiriyor
- +1 yıl
Hadı
- +1 yıl
Kız hadı
Soran+1 yılburdan konusak
- +1 yıl
Engelkenıo yazdıgm. Gel sen
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler