Birliktelik sonrası sımsıkı sarılan erkek seviyor mudur?

Sevgilime mastürbasyon. yaptm skso cektm işi bitti sonra bana yapmak istedi ben istemedim sonra gel o zaman dedi bana sımsıkı sarıldı. Uzun sarıldı sımsıkı sarıldı hatta ben biraz mesafeli sarıldım diye kızdı düzgün sarıl falan dedi o sarılma çok iyi hissettirdi bana. Buluşmada çok kez sevdiğini söyledi uzak mesafeden gelmişti iş yerine geri gitti öğrendim ki bulunduğu şehir de bir kızla konuşuyormuş 2 haftadır benle de 3 aydır falan sevgili kıza baya ilgili davranıyormuş bana kıza davrandığı kadar ilgili değildi tamamen olmucak o şehir de buraya geri gelicek bana onun sıradan biri olduğunu geçici olduğunu beni kimseye değişmeyeceğini falan söyledi ben o sarılma da beni sevdiğini hissettim sanki. Ama sanırım kullanilmisim. Kizi buldum kız da biliyor çocuğu şu an beraber intikam aldık. Hem kızı hem beni kullanmış demi 💔
Ha bide ek olarak sormak istiyorum erkekler birlikte olduğu kadından soğurmuş o birliktelik sonrası ama sarılmak peki ne. Sarılanlar ne oluyo. Hic bisey hissetmediginiz bi kadina birliktelik sonrası sarilabilirmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni aldattığı için pişman olsun istiyorum gerçi bugün yalvardı yeter artik dur tamam haklısın sen falan dedi yalvardı intikam alma artik daha fazla diye çocuğu rezil ettim baya. Pisman olsn istiyorum ama olmaz sanırm. Olmuş gibi yapar demi Intikam almak ister benden
Birliktelik sonrası sımsıkı sarılan erkek seviyor mudur?