14-15 yașlarımda markette abur cubur almaya gitmiștim kalan paramla da sakız alacaktım. Bi sıraya dizilmiș renkli kutular vardı, aldım elime baktım bi abi mi amca mi tam emin değilim bana, "kızım o sakız değil, sakız şu tarafta dedi" @nasını satim 🤣
Ben bir şey anlamadım tabi 💫renkli renkli kutular üzerinde meyve resimleri vardı ne anlayabilirdim ki🥲 prezervatif olduğunu yıllar sonra anladım 💩
ȘIMDIKI 15 YAŞINDAKİ KIZLAR ZEHİR GIBILER BEN O SIRA CAHİLDİM 🤣 CAHIL IS PROBLEMS💩
asdksaşld çok iyimiş. Benzer şey de benim başıma bi mağazada geldi. Gratis değildi ama onun gibi bir yerdi. Erkek reyonundayım. Kardeşimle gittim. Sonra bi reyon gördüm, değişik kutular var böyle renkli renkli. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Kardeşim dürttü "Abi neye bakıyosun sen?" diye sordu. "Neye bakıyomuşum? Baksana kutulara çok şekilli" dedim. "Abi onlar prezervatif" dedi. Hönk didim. Sonra başka reyona gittik.
12 yaşında top oynarken bir duvar içine sıkıştırılmış sigara ve bundan bulmuştuk üfürünce şişiyordu balon sanıp su doldurup birbirimize atmıştık çocuklarla.
Acaba duvar arasına kim koymuştu napacaktı neden koydu bilmeden o yaşta bulunca oynamıştık. Bdndndnd
Recep İvedik'in market sahnesine bi tane böyle bişey çıkmıştı tâbi ozmn yaşım küçük olduğu için anlamamıştım şeker falan sanmıştım ahaha sonra yaşım büyüdü ozmn neyin ne olduğunu öğrendim bebiş ahahahah 😺😽💅
Korunmuyorum evlenince korunacam bir velet başıma almiyim diye
Ve kadın korunursa çocuk olmuyor hocam rahat olabilirsin doktora gidip bir şey taktiriyorlar T harfi gibi bir şey adını bilmiyorum ama bizim sülale kadınları çok çocuk yapınca onu yapar genelde