Selam KS ahalisi! Fanteziler, cinselliğin önemli bir parçası ve herkesin bu konudaki zevkleri farklı olabiliyor. Partnerinizi seviyorsunuz ama fantezileriniz uyuşmadı. Ne yaparsınız?

Selam KS ahalisi! Fanteziler, cinselliğin önemli bir parçası ve herkesin bu konudaki zevkleri farklı olabiliyor. Partnerinizi seviyorsunuz ama fantezileriniz uyuşmadı. Ne yaparsınız?

Aynı dili konuşmaya çalışırım o konuda ya ben onun kapsama alanına girerim ya da o benim çekim kuvvetime kendini teslim eder. Ortak yol bulunur illa.
Diyelim ki bulunmadı?
Kolay gözden çıkaran biri değilim, birbirimizi tecrübe ederek ilişkiye katkısı olacak şeyler yaratacağımıza inanırım o aşamada. Olmuyorsa da yolun sonunda tek tercihim yine hayatımdaki adam olur.
Helal olsun, tebrikler.. Sevgilin şanslı adammış..
Öyledir..
Partner ile başka fanteziler buluruz
Cevap
6Cevap
Ben fantezi istemem.. öyle şeylere de ilişki için de yer vermem.
İkisini de değiştirmek zorunda kalmamak için yatakta partner olacak kadar ileri gitmeden konuşulabilir yani henüz flört sevgili arası haldeyken
Ne sandın 😅
Orta noktada buluşmali yoksa partnerden vazgeçmeli hiç bir uyum yok ise zor..
Sevdiğimi niye değiştireyim canım eşya mı bu kişi, ona uyum sağlamaya çalışırım. O da bana uyum sağlar. Ortak noktayı buluruz.
Bir fantezi için neden eşimi değiştireyim hahah fanteziyi degistiririm
Partneri değiştirmek gerekiyor. Cinsellik zehir oluyor, hiç zevk almıyorsun
İstediğim kıvama getiririm sorun yok sabır ve tecrübe herşeyi halleder.
Öyle soruyorsunuzki sanki İlişkiler seksten ibaret 🙄
Sevdiğim kadınsa fantezi için değiştirmem onu
Partneri değiştiririm
Partneri. Ugrasamam
Bu arada erkekler yorumumu yanlis anlamayin 😅 fantezi manyaği partneri degistiririm. Ugrasamam oyun moyunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar