belli raya oturmuş güzel giden bir cinselliğiniz varsa fazla kıpraşmamak gerek. çünkü farklı büyülere kapılıp yolu kaybedebilirsiniz. özellikle de cinselliğe çok düşkünseniz. şöyle düşün sarhoşluğu seviyorsun diye eroin denemek gibi bir şey olur bu. başlarda çok kral hissetseniz de işin sonu bellidir.
daha önce 3. olarak çiftlere katıldım. o zevkleri yaşayınca normali keyif vermemeye başlıyor. o yüzden herşeye bulaşmamak gerek. zevk zevk nereye kadar bi yerde mental sağlığıda dşünmek gerek. biz baya uzun süre düşündük taşındık. bu işlere girersek sonumuzuyn iyi olmayacağına karar verdik
Maske takin gorunuzden tanicak degiller ya. Evi tanirlar diyosan koltugun kanepenin uzerinede degisik bi ortu ortun. Bunu onermemin sebebi gercegini yasamadan bi tecrube olsun size goremiymis degilmiymis emin olun. Davulun sesi uzaktan hos gelir derler.
evet sarpa saracağını biliyoruz. ikimizde doyumsuzuz. aynı zamanda kıskancızda. yani ne ayranımız dökülsün ne gtümüz skilsin havasındayız o yüzden de uzak durmak en güzeli.
benden. cinsel olarak doyumsuzum kendimi bildim bileli böyleyim. 20 kadın olsun 21. yi isterim. eşimide ben seks düşkünü yaptım zaten baktı bana uyum sağlamazsa kaybedecek huyuma gitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
birbirimizin bütün fantezilerini biliriz. ama her şeyi yaşıcaz diye bi kural yok bazı şeyler fantezide güzel.
Tabiki hersey yaşanmayabilir. Merak ettiğim herşeyi konuşabiliyor açılabiliyormusunuz
evet herşeyi konuşuruz. herşeyi neden yapıp neden yapmayacağımı bile konuşuruz.
Nedir peki bildiginiz ama yapmadığınız fantezi? Grup vb mi?
hepsi
ortak fantezi ise neden yaşamaktan çekiniyorsunuz?
bazı şeylerin fantezide kalması gerekir. diğer türlüsü çok büyük bedellere sebep olabilir.
2 kişide istiyorsa nedne olsun ki
belli raya oturmuş güzel giden bir cinselliğiniz varsa fazla kıpraşmamak gerek. çünkü farklı büyülere kapılıp yolu kaybedebilirsiniz. özellikle de cinselliğe çok düşkünseniz. şöyle düşün sarhoşluğu seviyorsun diye eroin denemek gibi bir şey olur bu. başlarda çok kral hissetseniz de işin sonu bellidir.
haklı olabilirsiniz belki ama belki denenebilirdi
sen denedin mi?
özelden konuşalım
gerek yok. özel konşunca olay başka yerlere kayıyor burdan yaz veya yazma
Denemedik ama denemeyi düşünüyoruz
daha önce 3. olarak çiftlere katıldım. o zevkleri yaşayınca normali keyif vermemeye başlıyor. o yüzden herşeye bulaşmamak gerek. zevk zevk nereye kadar bi yerde mental sağlığıda dşünmek gerek. biz baya uzun süre düşündük taşındık. bu işlere girersek sonumuzuyn iyi olmayacağına karar verdik
Tabiki bu durumdan duruma, kişiden kişiye değişir. Siz kendiniz için en doğrusunu düşünmüşsünüzdür mutlaka. Gerçekleşen fanteziler oldu mu peki?
Outdoor yapiyoruz uygun buldugumuz yerlerde
ikinizde keyif alıyorsanız ne mutlu size
Siz ne kadar ne yaptiniz simdiye kadar
ufak tefek şeyler bizimkiler. Oyuncak vs gibi
Grup dusunuyorsaniz birden o kademeye gevmeyin derim. Misal oncesinde netten bi ciftle goruntulu falan deneyin.
orada da kayıt altına alınır vs riskleri yok mu
Maske takin
olabilir. siz yaptınız mı?
Yapmistik bi ara
bir sorun oldu mu peki?
Yoooo olmadi
Riskli geldi bana nedense kayıt edilir falan diye
Maske takin gorunuzden tanicak degiller ya. Evi tanirlar diyosan koltugun kanepenin uzerinede degisik bi ortu ortun. Bunu onermemin sebebi gercegini yasamadan bi tecrube olsun size goremiymis degilmiymis emin olun. Davulun sesi uzaktan hos gelir derler.
haklısınız. Siz yaptıktan sonra bir pişmanlık oldu mu
hayır. tekrar yapmak da istedik. aslında o yüzden gerçeğini yapmıyoruz işte. belliki biz bu işin içinde kayboluruz.
grup için yogun bir istek var o zaman ama olaylar sarpa sarar diye korkuyorsunuz. ikinizde aynı düşüncede misiniz?
evet sarpa saracağını biliyoruz. ikimizde doyumsuzuz. aynı zamanda kıskancızda. yani ne ayranımız dökülsün ne gtümüz skilsin havasındayız o yüzden de uzak durmak en güzeli.
fikir hanginizden çıkmıştı peki
benden. cinsel olarak doyumsuzum kendimi bildim bileli böyleyim. 20 kadın olsun 21. yi isterim. eşimide ben seks düşkünü yaptım zaten baktı bana uyum sağlamazsa kaybedecek huyuma gitti.
sizde fikir kimden çıktı ilk nasıl açıldı konular
ortak çıktı fikir
ilk kim dile getirdi naptınız p*rno falan izlerken hadi biz de yapalım mı dediniz.
aynen oyle. film izlerken kaonusu açıldı
filmi kim seçtiyse o yakmış kıvılcımı. ne zamandır hayalini kuruyorsunuz.
1 yıldır. Siz?
bi kaç yıl oluyor bizim. ben daha önce 3 lü gruplara katıldığım için olaya aşinaydım zaten.
kamera fikri hanginizden geldi
neler konuşursunuz
@kanka35 şiiişşş gizli konular çaktırma
kamera fikri ondan geldi.
ne gibi
@kanka35 okusana birader
okudum gizemli çoğu
hayır ben cinsel fanteziler yönünden açık olmaıyorum
Neler var mesela?
cuckold swinger var
Bİliyor mu peki ya da tahmin ediyor mu?
hiç sanmıyorum tahmin edeceğini
o sana açılabiliyor mu peki? Öğrense ne tepki verir sence?
bence kadınlar ters tepki verir sahplenilmek istiyor kadınlar bu sebebden bir çok kadın bu konuda uyum sğalamaz
ben aksini düşünüyorum artık
peki sana bunun aksini düşündüren şey nedir
hemen hemen her kadında grup fantezisi var
yokladın mı hiç eşinin düşüncelerini?
karım değil sevgilim ve yoklamadım yapamam
daha kolay aslında sevgili ile
Bazı kısımlar fantezide kalıyor grup vs. Ama diğer her şeyi yapıyoruz.
Konuşabilmenizde güzel. 2 nizde istiyorsanız neden gerçekleştirmiyorsunuz peki?
?
Genelde konuşmaya çalışırım bunu çünkü karşımdakinin düşüncelerini ve hayallerini merak ederim.
Anlatıyor mu peki? Neler çıktı ortaya ilginç?
genelde farklı bir erkek ya da teşhir çıkıyor.
Senin tepkin ne oluyor? Sende de benzer fanteziler çıkıyor mu?
Kıskanıyorum o an çok ama sonrasında aşırı bir heyecan hissettiriyor ve hırslandırıyor.
kim yaşaya bilmiş hasta hasta hasta kandılanır %98898 yasta
Maalesef hayır
Kabul mu etmiyor? Paylaşamadın mı?
Ne var grupmu
Evet grup dahi
yaşadınız mı?
Partnerim esim yok