Cinsel Yaşam Eşinizle her fantezinizi konuşabiliyor ya da gerçekletirebiliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aykırı bile olsa konuşabiliyor ya da gerçekleştirebiliyor musunuz fantezilerinizi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Eşinizle her fantezinizi konuşabiliyor ya da gerçekletirebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Esimle dovusmeyeceksem ne anlami var evlenmenin hah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk vuran kazansin Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. ben olsa konuşurdum da gerçekleştirirsim de 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yok bakkal amcayla konuşuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin sana Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl her şey değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyi konuşamıyordu mesela Yorumla Ateslibirbey +1 yıl Herşeyi konuşuruz da gerceklestiremeyiz Yorumla Soran +1 yıl Nedir işte o Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hepsi değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neleri konusmadiniz Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İmkanı yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Esimle dovusmeyeceksem ne anlami var evlenmenin hah
İlk vuran kazansin
ben olsa konuşurdum da gerçekleştirirsim de
Yok bakkal amcayla konuşuyorum
Aferin sana
eşim yok
her şey değil
Neyi konuşamıyordu mesela
Herşeyi konuşuruz da gerceklestiremeyiz