Sevdiğiniz kadının vajinasi kokmuyorsa şekil, renk olarak sizin için fark ediyor mu? Daha önceki sevgililerinizin vajinası ile kıyaslama yapıyor musunuz?
Herkesin cinsel organı farklı özellikle nasıl vajinalar ilgi çekiyor?
Sevdiğiniz kadının vajinasi kokmuyorsa şekil, renk olarak sizin için fark ediyor mu? Daha önceki sevgililerinizin vajinası ile kıyaslama yapıyor musunuz?
Herkesin cinsel organı farklı özellikle nasıl vajinalar ilgi çekiyor?
Sevdiği sürece sorun etmez zaten kusursuz arayışında olmamak lazım ki bence hafif kararması daha hoş daha doğal gösteriyor insana oral yaptırtası geliyor bence tabi sen ne düşünürsün bilemem ama
Cevap
26Cevap
Bakımlı olduğu süre hiç Bi erkek sorun etmez.
Yani ben etmem sürekli mastürbasyon yapıyorsan kararma olur ağda yap. Ki temiz v3 pürüzsüz olsun
Bir iki sonra der yani her şey koku veya renk değil ki bizim için önemli olan şekilde görsel güzelliği de önemli yani
seversen temiz olduktan sonra sorun etmezsin ama bir gerçek varki şekilli beyaz bir @mcık çok pis çeker diğerleriyse ancak idare eder...
Sevdiğim kadına ait olsun marul gibi olsun, ohhh vitamin vitamin diyerek yer bitiririm.
Duygu beni en çok yükselten şeydir ve aşık olduğum kadının her zerresi paha biçilemez seksiliktedir gözümde.
Benim gibi çok erkek var, rahat ol
apppptttttaaaalllll cahil öküzler böyle şeye takılır.
kişisel temizlik ve sağlıktır önemli olan.
Sevmekle onun alakası ne o zaman şu da doğru senin mantığınca seviyorum çirkin biri olabilir
İllaki fark oluyor ama ben önemsemiyorum koku olmasın yeterli
Sorun değilde olmasını istediği renk ve şekil vardır tabiki.
İlk başta sorun etmiyor ama ilerde söylenmeye başlıyor
Seviyorsa etmemesi lazımdı.
Kişisel bir soru değil
etmez bu kadar takılmayın
Aeven erkek şeklini rengini sorun etmes asla
Bence çoğumuz etmiyor.)
Pembe veya hafif koyu
Vajina önemli 👍
Hayır ya yeterki benim olsun
Nasıl vajinalar peki genel olarak ilgi çekiyor
Gelirsen detaylı söyleyebilirim burdan olmaz ya
Benimki pembe etki temiz