Cinsel Yaşam Neden orgazm saniyelik oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Orgazm olurken titrerken mesela 1-2dakika falan olsaydı fena olmazdı Neden orgazm saniyelik oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Orgazm seviyeleri var. Eğer seviyeyi arttırsan 1-2 dakka boyunca orgazm yaşayabilirsin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Dance_with_Devotion 1 yıl İşte orası sana bağlı. Genelde fantezili aşırı sert seks ve titreşimli aletlerle tüm vücudu uyararak mastürbasyon yapanlar bunu başarıyor Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Dayanamazsın 5-10 saniyede bile ne hale geliyorsunuz 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O zaten o anlık zevk insanı alıp götürüyor dk çok ya o anlık yeter bence 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Nasıl dayanıcaksın o kadar zevke kalp krizi yaşarsın ya da bayılırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aşırısı acı nasıl bayıltırsa aşırı zevk ve haz duygusu da bayıltır vücut için sağlıklı değil 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında sana zevk veren şey dopamin hormonu ve onun ne kadar hazırlanması gerektiğini vücut ayrılıyor işte otomatik olarak Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bosaldiktan sonra durmayıp devam edersen yaşarsın onu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaşamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devam etmen gerekiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O zaman düşerdin diyelim ayaktasın fena titrer düşerdin of fena da olmazdı 0 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Öyle yaratılmışsınız efendim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklısınız efendim Yorumla Klozet_ 1 yıl Bana efendim demeyin efendim lütfen ama öyle işte Yorumla
basstone Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 62% 1 yıl sonrasında felç geçirebilirdin :) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi oluyormuş Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl Harika olurdu böyle 5 dakika sürse o an 0 4 Yorumla muhendisbey38 1 yıl Titreme rahatlama kasılma Yorumla Soran 1 yıl Aynn Yorumla muhendisbey38 1 yıl Düşündüm de Harika olurdur Yorumla muhendisbey38 1 yıl Ama bu sefer de 1 Kere ile doyarsın Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Geneldr boyledir herhalde 0 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Dm gelsen yardımcı olurum istersen 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. olan vardı kafayı yersin :D 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olur bu daha uzun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Orgazm seviyeleri var. Eğer seviyeyi arttırsan 1-2 dakka boyunca orgazm yaşayabilirsin
O nasıl oluyor
İşte orası sana bağlı. Genelde fantezili aşırı sert seks ve titreşimli aletlerle tüm vücudu uyararak mastürbasyon yapanlar bunu başarıyor
Dayanamazsın 5-10 saniyede bile ne hale geliyorsunuz
O zaten o anlık zevk insanı alıp götürüyor dk çok ya o anlık yeter bence
Nasıl dayanıcaksın o kadar zevke kalp krizi yaşarsın ya da bayılırsın
Aşırısı acı nasıl bayıltırsa aşırı zevk ve haz duygusu da bayıltır vücut için sağlıklı değil
Haklısın
Aslında sana zevk veren şey dopamin hormonu ve onun ne kadar hazırlanması gerektiğini vücut ayrılıyor işte otomatik olarak
Bosaldiktan sonra durmayıp devam edersen yaşarsın onu
Yaşamıyorum
Devam etmen gerekiyor
O zaman düşerdin diyelim ayaktasın fena titrer düşerdin of fena da olmazdı
Ayarlayan öyle ayarlamış 😀 genelde ne zaman yüksek oluyor arzun?
yapmaya o titremeyle devam edersen süreside uzun olur
Öyle yaratılmışsınız efendim
Haklısınız efendim
Bana efendim demeyin efendim lütfen ama öyle işte
sonrasında felç geçirebilirdin :)
Öyle mi oluyormuş
Harika olurdu böyle 5 dakika sürse o an
Titreme rahatlama kasılma
Aynn
Düşündüm de Harika olurdur
Ama bu sefer de 1 Kere ile doyarsın
Olabilir hissine bağlı