19 yaşındayım canım istiyor istemesine ama artık hiç eskisi gibi değil adam akıllı zevk almıyorum. Başta oluyor zevk başlayınca, sonrası hiç zevk yok. Yani sık yapıyorum desem canım istiyor napıyım yani. Yani video da izliyorum çoğunlukla ondan olacağını sanmıyorum ama neden sizce ne yapmalıyım yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu duruma alıştığın için seviye atlaman gerekiyor bundan kaynaklanıyor mesela ben evliyim hep aynı tarzda yapa yapa sıkıldım değişiklik arıyorum ama partnerim istemiyor
014 Yorumla
Soran+1 yılNapabilirim?
- +1 yıl
Ya ben kendime güveniyorum ve bayanlara saygım var, yanlış anlama ve hiç yaşamadım senin gibi bayanlara istedikleri herşeyi yapmayı teklif ediyorum, önden girmem arkadan sizler isterseniz yaparız gibi, yalama emme herşeyi teklif ediyorum benim aklıma gelen bu
Soran+1 yılBunu her erkek diyor
- +1 yıl
Peki güvendiğin biri oldu mu
Soran+1 yılBi şeyler yaşadığım biri oldu ama tam güvenmiyorum
- +1 yıl
Sanalda mı oldu
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
Tam güvenemiyorum derken
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Zarar vereceğini düşünüyorsun, ben sohbetçil biriyim, ilk konuşmayı tercih ediyorum, güvenmen önemli
Soran+1 yılGüven zaman istiyor ben de zaten nazlı birisiyim sadece gerçekte tanıştıklarımla yapmak istiyorum
Soran+1 yılBen arladaşlık dostluk falan aramıyorum
- +1 yıl
Peki ne?
- +1 yıl
f*ck mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılyanlış yapıyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yaa çok sinirimi bozmaya başladı bu konu uzun süredir adam akıllı zevk alamıyorum bugün bildiğin ağladım o derece
Soran+1 yılBen ben bayadır yapmıyordum ki bekliyim de fazla zevk alayım diye bugün yaptım ama gerçekten yok yani iğrenç bi şey ya
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok yaptığın için artık alışmış olabilirmisin sıradan olmaya başlamış
farklı bişi dene sexting gibi...02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sıkıyor ya yazmaktan yapamıyor ki insan
sık yapıyorum diyosun. her istediğin zaman yaparsan eskisi gibi tabi zevk vermez. ya da farklı şeyler deneyeceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılAma orgazm olmasığım için istek bitmiyor
Soran+1 yılHayır tabiki
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılRutine bindiği için zevk almıyorsun, belki de sürekli aynı şey olduğu için sıkıldın. Hayal gücünü genişlet, hayal kurarak yap
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet video izlemeden yapacağım. Bayadır yapmadım şimdi zevk alsam bile sonra yine aymı olacak
- +1 yıl
Video da izle ama hayal dunyani genişlet, o an sen yaşıyormuş gibi hayal et
Demekki fazla yukselmiyosunn islakkigin oluyormuu seni yikseltmek lazimm konusarak yap mesela
06 Yorumla
Soran+1 yılIslaklıkta falan hiç sorun yok sadece zevk almıyorum
Soran+1 yılGenelde yüzüstü
Soran+1 yılÖyle iyi oluyor sırtüstü daha da az zevk alıyorum
Soran+1 yılOfffff sebep?
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü fantezi yok ortada, tecrübeli birinin seni yönlendirmesiyle okşarsan inan bana mükemmel bir orgazmı tadarsın :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaşın daha küçük olduğu yeni başladığın için böyle zamanla daha da zevk alacaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yeni başlaması 8 9 yıldır yapıyorum
Soran+1 yılBazı sebeplerden. Ki çoğu kız böyle zaten😅
Soran+1 yılBen parmağımı içime sokuyordum
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz ara ver ve yapış şeklini değiştir, yastıkla yap mesela, başka şeyler sürt vs.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO mınik, ıslak ve dar şeye patronun kim olduğunu hatırlat :)
Soran+1 yılYastık aşırı zor oluyor.
Cevap sahibi+1 yılZorluğu ne oluyor peki?
Cevap sahibi+1 yılSertliği de arttırabilirsin yerine göre
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı şeyler dene sürekli aynı şekilde mastürbasyon yapma mesela bir yere aürtün
02 Yorumla
Soran+1 yılYani iyi de o çok zahmetli
- +1 yıl
Farklı şeyler denemek hep iyi ve zevk verici
Video sarmaz
Sana özel videolar ve ses kayıtları dinlemelisin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi yapmasi lazim opusurken filan ozman yükselirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda kimse yok köy gibi yerde yaşıyorum duygusal bağ olmadan da yapmam
- +1 yıl
Orasi oyle ben taktik olarak dedim bidr konusarak dene sesli sonra goruntulu filan oda yukseltiyor
Soran+1 yılBende işe yaramıyor tanımadığım adamla konuşsam bi şey değişmiyor
- +1 yıl
Oyle olmuyor iste biraz noktasal konusmak lazim zamanla degisik yukseliyor pat deyince konusunca olmuyor katiliyorum bende
Soran+1 yılKonuşurken kendime odaklanamıyorum
- +1 yıl
Kendine odaklanmican zaten ordaymis gibi yasaticak oyle olursa olur neyse oyle birini bulup denemen lazim :)
+1 yılArtık parmakların yetmiyor ve fantezi denemelisin pozisyon değiştirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı artık seks istiyorum ama güvenilmiuo kimseye
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaaa aşırıı haklısın
Soran+1 yılHer şeyi geçtim hastalık bile olabilir
Soran+1 yılTemizlikle bakımla alakası yok hastaysa anlamayadabilirsin erkekler taşıyıcı olaniliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah Allah bidede tam tersi
014 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam ben ya
- +1 yıl
Neden böyle oldun
Soran+1 yılBilmiyorum belki de erken başladığım için ben 11 yaşındafalan yapıyordum sonra bi süre bıraktım tekrar başladım yani çok çok uzun süredir yapıyorum
Soran+1 yılBugün bildiğin ağladım ya bildiğin zevk yokkk bayadır yapmıyordum zevk alayım yapınca diye ama gene yok
- +1 yıl
Bilmiyorum belki de erken başladığım için ben 11 yaşındafalan yapıyordum sonra bi süre bıraktım tekrar başladım yani çok çok uzun süredir yapıyorum
11 yaşında mı ooo çok erken kız sonra bıraktın başladın - +1 yıl
Bugün bildiğin ağladım ya bildiğin zevk yokkk bayadır yapmıyordum zevk alayım yapınca diye ama gene yok
Allah çok garip bence bir doktor kontrolü olman lazım adetlerin düzenlimi benim eşinde hiç yapmaz
Soran+1 yıl3 ayı geçti regli olmadım hâlâ stres var hayatımda ondan
Soran+1 yılYaa parmağı içime sokarak yapıyordum önceden
- +1 yıl
3 ay mı oooo sen doktora git bence canım
- +1 yıl
Onun sitresi zaten böyle yapıyor
Soran+1 yılDaha önce gitmiştim bi şey yapmıyorlar doğum kontrol hapı diyor o da aşırı aşırıı pahalı
Soran+1 yılKadın vücudu hassas strese falan gelmiyor
- +1 yıl
Aynen öyle ya strese girmez kadın vücudu sıkıntı ya
- +1 yıl
Doğum kontrol hapları pahalımızda
Erkek sesi duyman gerek. Böyle dene.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey değişmiyor
Soran+1 yılGerçekte birisiyle bi şeyler yapmıştım biraz aşırı iyiydi ama sanalda hiç zevk yok
Soran+1 yılDuygusal bağ olmadan yapmam
+1 yılBirisini bulman lazim
012 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güvenmiyorum
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılBakireyim birde zorla yapabilir ya da hastalık olabilir
- +1 yıl
Zorla nesne yapsın ki
- +1 yıl
Ben kendimden örnek vereyim yapmadım seviştim sadece
Soran+1 yılTamam da yapmaya çalışsa gücüm falan yetmez ki
- +1 yıl
Neden yapmaya çalışsın ki kucağına oturursun kutafet ustunden
Soran+1 yılTamam o raddeye geldim sonra ileri gidiyorlar. Ben de istemiyorum değil ama güvenmeyince tam rahat olunmuyor o zaman da az oluyor zevk
Soran+1 yılBiriyle ilgili şüphelerim varsa o zaman zevk almıyorum ama bir kere bi erkekten çok zevk almıştım keşke hep öyle zevk alsam
- +1 yıl
Bana ekmek çıkmıcak yani senden ahah
Soran+1 yılFurkanlar şaşırtmıyor
- +1 yıl
Asla sasirtmaz ahaga
Gizli Üye(18-24)+1 yılSik yaptigin icin olabilir
153 Yorumla
Soran+1 yılAma orgazm olmadığım için yaptıktan sonra da doymamış oluyorum
Cevap sahibi+1 yılHic bi titreme rahatlama olmuyor mu
Soran+1 yılO orgazm bi duş başlığıyla oluyor
Soran+1 yılBoşalırken birazcık oluyor normalde
Cevap sahibi+1 yılTamam iste yap
Soran+1 yılTamam da doyurmuyor işte yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe doyurmuyor kanka
Soran+1 yılDiyorum yaa işte zevk vermiyor diye?
Soran+1 yılZevk verse zaten doyucam
Soran+1 yılYetmiyor yani doygunluk olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSende de maymun istahi mi var bilmiyom ki. Yapmaya devam et iste durma zevk aldiginda birakma devam
Soran+1 yılYaa bence sen benim dediğimi hiç anlamadın. Doymak için belli bi zevk almak lazım ben zevk almadan sadece boşalıyorum vücut ihtiyacını karşılamıyor
Soran+1 yılYani maymun iştahla alakası yok yapmaya devam et diyorsun da zevk yok işte zevk sadece oraya sürtütorum zevk olmuyor kendimi kasınca boşalıyorum o da aşırı az zevk veriyor hatta hatta tam olarak boşalamadığım için rahatlayamıyorum ağladığım bile oldu o derece
Soran+1 yılYani öyle hafif bi şey demiyorum baya önemli bi konu bence
Cevap sahibi+1 yılNasil yapiyorsun ki knk belki de yapis seklini degistirmen lazim olmadi vibrator tarzi oyuncak al dene. Bakire degilsen icine sokabilirsin vs
Soran+1 yılBakireyim küçükken içime de sokuyordum şimdi sokmuyorum. Yani yüzüstü yapıyorum genelde sırtüstüne göre daha zevkli
Soran+1 yılO da kendine bağımlı etmez dimi? Ses falan yapıyor mu o da ayrı sıkıntı ya
Cevap sahibi+1 yılIcime derken anal mi? Bir sandalyeye falan oturarak bacaklarini ayiriptq yapabilirsin.
Sende asiriya kacmayacan ki hepsi oyle bagimli hale sokar. Yok ya fazla bir sesi olmaz gerci onlarin farkli gucu olanlari var sanirim ama oyle muzik acmis gibi de duyulmaz dizzz diye bir sey gelebilir iste
Soran+1 yılYio bildiğin vajinaya
Soran+1 yılYani farklı yerlerde de yaptım. Ama şimdi beklemeyi düşünüyorum en az 5 gün falan.
Cevap sahibi+1 yılHe ne bilim bakireyim deyince anal soktu herhalde dedim.
Neyi farkli yerlerde yaptin asko. Neyi beklemeyi dusunuyon anlamadim sjsjsj
Soran+1 yılYok ya bakirelik o kadar kolay bozulmuyor ben bildiğin tüm parmağımı sokup yapıyordum çocuk aklı işte şimdi yapmıyorum. Ya beklemede sık yapınca da zevk almam en azından biraz bekliyim ondan daha bugün yaptım bayadır yapmıyordum
Soran+1 yılİşte mastı
Cevap sahibi+1 yılAaa bozulmadi mi eminmisin nerden biliyon. Bi bak istersen asko belki de bozulmustur farkinda degilsin kontrol et yani.
Evet her gun her gun yapmak zevk vermez ne kadar araya zaman girerse o kadar zevkli olur nasil ayni yemegi her gun her gun yerse insan zevk almaz artik tadi olmaz ama 1 sene sonra yediginde bayila bayila yer bi daha ceker ikinciyi falan ayni mantik aslinda. Abartmadan bagimli hale getirmeden yapmak en guzeli
Soran+1 yılYok doktora sordum gösterdim bozulmamış dedim küçükken parmağı soktum doktor güldü o kadar kolay bozulmaz o dedi. Şimdi olsa sokmam tabi
Soran+1 yılDedi*
Cevap sahibi+1 yılDoktora bunun icin mi gittin shdhs yani tabi nasil ve ne kadar soktugunu bilmiyom biraz baski istiyor o yuzden bakmakta fayda var sen kendin hic merak edip bakmadin mi ben cok merak ederdim skdjdj
Soran+1 yılYa bildiğin bir tane parmağı komple içime sokuyordum içinin tırtıklı bi hissiyatı var hâlâ hatırlıyorum
Soran+1 yılAma çok küçültüm bilmiyordum kızlık falan 11 yaşında falandım ortaokuldum.
Soran+1 yılYok ya doktor tanıdık birisiydi tek ondan değil
Soran+1 yılNası yani neyi merak ederdin?
Cevap sahibi+1 yılHe iyi madem. Yani bir sey olmusmusudur falan hemen bakar incelerdim korkudan herhalde ahshs
Soran+1 yılKendime mii oo çok baktım. Ki ben o zamanlar dediğim gibi baya küçüktüm bilmiyordum regli bile olmuyordum daha. Hiç acımıyordu zaten ıslakken sokuyordum kan falan da gelmedi hiç
Soran+1 yılSonra biraz büyüyünce anladım kızlık falan o zaman çok ağlamıştım ahh be hayırlayınca duygulandım
Soran+1 yılSonra işte komple bıraktım içime sokmayı bi süre hiçbir şey yapmadım sonra da klitorisle zevk almayı öğrendim. Nası öğrendim bunları da nası başladım hiç hatırlamıyorum çok merak ediyorum ama hakahsksj
Soran+1 yılSende falan bakınca direkt belli oluyor mu bazılarında direkt net belli oluyor nazılarında da iyice açmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılHaahshshsh cok iyi. Ya bende cok merak ediyordum ama sonra bakirelik gidince icimde kaldi aklimdaydi hep iste ama artik firsat mi olmadi unuttum mu bilmiyom skskdjd ama hatirliyom sanki oncesinde arada yikarken olsun dokunup mastürbasyon yaptigimda falan gordum sanki icinde bir sey o yuzden sen sanki benmisim gibi merak edip heyecanlandim ben kendimde goremedim sana cullaniyom ahshshshsj
Soran+1 yılAynanın karşısında bakınca rahat oluyor sen yaptın mı seks acıyor mu
Cevap sahibi+1 yılNe rahat oluyor. Ilk basta aciyor ama zamanla geciyor alisiyorsun. Sende gorunuyor mu ya ona takildim nasil gorunuyor cok mu belli skdjfksjf
Soran+1 yılİşte aynanın karşısında rahat gözüküyor. Gerçi açık olan yerde var bilmeyen tam anlamaz bence yani pozisyona göre ama doktor dar vajina girişim varmış öyle dedi. Hiç öncesinde merak edip bakmadın mı ki
Soran+1 yılYani belli bence evet ama herkeste farklı bi şey ya
Soran+1 yılBirde kan geliyor mu ilk yaptığında sen evli misin yoksa sevgilinle falan mı yaptın
Cevap sahibi+1 yılBakmistim ama cok onceleriydi. Zaten bakire olup dar olmayacak mi genis nasil olabilir ki. Acik olan yer o adet kanin aktigi yer iste ortasinda ufak bir delik olur kanin akmasi icin. Yani nasil gorundugunu biliyorum sendekini de hemen anlarim duruyor mu durmuyor mu diye saglik okumustum cunku az cok biliyom yani. Evet farkli kizlik olabiliyor cok delikli az delikli tek delik vs vs sende tek mi bu en normali ya da daha dogrusu yaygini
Cevap sahibi+1 yılEvet geldi biraz yok degilim
Soran+1 yılNe zaman yapmıştın ki ilk defa seks
Cevap sahibi+1 yılbir kac sene oluyor
Soran+1 yılPişman mısın peki yaptığın için. Kaç yaşındaydın
Cevap sahibi+1 yılYok ya o zaman yapmasam simdi yapardim herhalde. 18 19 yasinda. Konu da burada uzadi gitti knk istersen yaz bana
Soran+1 yılTamam gizliden çık yazayım
Cevap sahibi+1 yılCiktim
Soran+1 yılMesaj atılmıyor
Soran+1 yılİstek attım
Cevap sahibi+1 yılKabul ettim gonderdim bende, mesaj da attim
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yöntemi değiş
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılEn zevkli duş başlığı
Soran+1 yılBelki o da diğerlerinin zevkini azaltıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılherkes alır
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok az alıyorum
- +1 yıl
hayal gücünde zayıflama mı oldu
Soran+1 yılHayıır
- +1 yıl
sıcaklardandır belki de
Soran+1 yılKış da aynı zevk çok az
- +1 yıl
reale geç değişir belki
Soran+1 yılKimseye güvenmiyorum
- +1 yıl
kolay değil bu devirde dürüst partner bulmak sen de haklısın
Kendini belki de tam kesf etmemissin
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün yaptığım çok güzeldi hiç böyle olmamıştım
Vakti gelmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha erken
Soran+1 yılHiç yalatmadım zevkini bilmiyorum
Normal sıkıyor
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eskisi gibi olacak ya? İlla zevk için 10 gün beklemem mi lazım yaniii zaten azg var
Soran+1 yılBence sürekli yapmıyorum ama istek bitmiyor kii
Soran+1 yılYa ben zevk almadığım için yaptıktan sonra bile azg devam ediyor ama zevk yok. Tek orgazm olduğum duş başlığı o da en en az 2 3 saati buluyor
Soran+1 yılKi evin falan boş olması lazım onun için
Soran+1 yılValla anca orgazm olunuyor duş başlığı çok başka bi şey😅
Soran+1 yılDoyuramam diye mi korkuyorsun 😅
Soran+1 yılSen işi bilmiyorsun
Soran+1 yılErken boşalıyoruö demiyorsun da ahakshkahs
Soran+1 yılKi ben o süreyi duş başlığı için dedim
+1 yılSexting dene birde
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkıcı
- +1 yıl
O zaman en ideali reel
Soran+1 yılOnu çok istiyorum da güvenmiyorum kimseye