Cinsel Yaşam Mastürbasyondan neden zevk almıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Keyif vermiyor yani zevk alamıyorum odaklanamadigim için mi yoksa bende mi sorun var islaniyorum gayet Güncellemeler+1 yıl Aseksüel değilim libidom yüksek Mastürbasyondan neden zevk almıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende alamıyorum yaa aşırı istekliyim şu an bile çok fenayım sanırım artık içimizde istiyoruz ondan olabilir 🤭 4 9 Yorumla Brkmerall +1 yıl Olabilir değil öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Brkmerall bencede Yorumla Brkmerall +1 yıl Yapmana engel ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Brkmerall hem partnerim yok güvenilir biri yok malum hem de eşimle yaşamak istiyorum ondan Yorumla Brkmerall +1 yıl E yaz bana konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Brkmerall almiyim sağol Yorumla Brkmerall +1 yıl Peki nasıl istersen Yorumla Soran +1 yıl Kız evlenmek hic istemiyorum tak etti ama Yorumla Brkmerall +1 yıl Tak ettiyse yapacan 😁 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Büyük ihtimal yeterince arzulu ve istekli değilsin veya yeterince tahrik olamıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama aklımda fikrimde seks var ki çok azginim Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl O zaman yanlış şeyler deniyorsun sıkıntı var Yorumla Soran +1 yıl Artık gerçeğini yaşamak istiyorum doldum Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Olabilir çok yaptıysam böyle şeyleri artık seni kesmiyor olabilir veya yalnızlıktan sıkılmış olabilirsin yalnız yatmaktan Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Odaklanmak lazım onu başarırsan arkası gelir ailen mi yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Özkan2433 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Bunun tek bir sebebi vardır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş Yorumla Özkan2433 +1 yıl Kaç günde bir yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Haftada bi anca Yorumla Özkan2433 +1 yıl Takip edebilir misin Yorumla
Ayşetee Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Fazlamı yapıyon abla ondan olabilir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır nerdeyse nadiren Yorumla Ayşetee +1 yıl Hayal kuruyomusub o an zihinde önemli Yorumla Soran +1 yıl Ya ben odaklanamiyorum odama her an biri giricek diye ondan mi Yorumla Ayşetee +1 yıl Olabilir ablacım dikkat et Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğru mu yapamıyorsun acaba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla Hendestra +1 yıl Dokunuşların yanlış olabilir Belkıde doğru yere temas uygulanan Yorumla Soran +1 yıl Doğru ama Yorumla Hendestra +1 yıl Klotris ile baya ilgilenmen gerek Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. artık zamanı gelmiş ;) 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni tutan uzaklaştıran biseyler vardir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neler varki Yorumla yolcu3434 +1 yıl Onu sen bileceksin Yorumla Soran +1 yıl Odaklanamiyorum Yorumla yolcu3434 +1 yıl Dünyayı bı sure durdur nasılsa geri dönünce orada olacak Yorumla
rüzgarkızı45 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl dil atman lazım ;) 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl o ne Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl taaaggooovv taaagoovv :D Yorumla Soran +1 yıl O ne be Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doktora bir görün. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye kin Yorumla
salakmisinncemile Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl odaklanamıyorsundur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet odaya her an biri giricek gibi Yorumla salakmisinncemile +1 yıl burcun ne Yorumla
benjjjjj Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Tek mı yapıyosun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet tek Yorumla benjjjjj +1 yıl Renk katmak ister misin biraz önerilerim olur yaz istersen Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla benjjjjj +1 yıl Neden olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bende alamıyorum yaa aşırı istekliyim şu an bile çok fenayım sanırım artık içimizde istiyoruz ondan olabilir 🤭
Olabilir değil öyle
@Brkmerall bencede
Yapmana engel ne
@Brkmerall hem partnerim yok güvenilir biri yok malum hem de eşimle yaşamak istiyorum ondan
E yaz bana konuşalım
@Brkmerall almiyim sağol
Peki nasıl istersen
Kız evlenmek hic istemiyorum tak etti ama
Tak ettiyse yapacan 😁
Büyük ihtimal yeterince arzulu ve istekli değilsin veya yeterince tahrik olamıyorsun
Ama aklımda fikrimde seks var ki çok azginim
O zaman yanlış şeyler deniyorsun sıkıntı var
Artık gerçeğini yaşamak istiyorum doldum
Olabilir çok yaptıysam böyle şeyleri artık seni kesmiyor olabilir veya yalnızlıktan sıkılmış olabilirsin yalnız yatmaktan
Odaklanmak lazım onu başarırsan arkası gelir ailen mi yaşıyorsun
Bunun tek bir sebebi vardır
Neymiş
Kaç günde bir yapıyorsun
Haftada bi anca
Takip edebilir misin
Fazlamı yapıyon abla ondan olabilir
Hayır nerdeyse nadiren
Hayal kuruyomusub o an zihinde önemli
Ya ben odaklanamiyorum odama her an biri giricek diye ondan mi
Olabilir ablacım dikkat et
Doğru mu yapamıyorsun acaba