Cinsel Yaşam Yaptığım mastürbasyondan neden zevk almıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 1 hafta once yapmıştım en son neden olabilir bu yurtta, kalıyordum saptan mi acaba Yaptığım mastürbasyondan neden zevk almıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kızlarsruyorcoin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl evet yurtta olduığundan odağın yoktur gerginsindir kesin yaparken, bence titreşimli kullan hayatında keşfedebileceğin en iyi zevk olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl şu an yurtta değilim kızlarsruyorcoin +1 yıl rahat bir kafa ile yap ya da vibratör falan kullan ben yıllar önce arkıma üretmiştim hala kullanıyor
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Vibratör al, klitorisine sürt, patlıcan kullan, sana bir şey göstereyim zevke gelirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanırım heyecan tarafında biraz eksik kalmışsınız. Arzularınızı güçlendirecek bir tetiğe ihtiyacınız var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of sevgilim opmuyor bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki de byük bir şey grmek sizi tetikleyebilir. Yorumla
ali00a Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl farkli seyler dene surterek degilde hafif ucuna gir bakireysen fazla ilerlemeden 🙂 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. hayal dünyan çok zayıf sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Egecan18 +1 yıl ya da yanlış yapıyorsun, acele edip hemen bitiriyorsun galiba Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ya bilemem ki tekniğni değiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Surterek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl surt okşa bir şeyler yap sanal yap ne bilim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düşünceler zevk almayı engeller. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Napiyim yani, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yaparken sadece zevk alacağın şeyleri düşün. Yorumla
SeductiveQueen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kuş ölmüş 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaa hayırr 19 yaşındayım daha ya Yorumla SeductiveQueen +1 yıl Bir ay kadar dokunma hatta kendini zorla dokunmamak için. Bak nasıl zevk alıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ya 1 aydır öyleydim geçen hafta yaptım iste şu an olmuyor yok yaşlandım ya Yorumla SeductiveQueen +1 yıl Saçmalama :D Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. sexting yap farkı göre sende :D 0 0 Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Yanlis yapiyorsun bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla spitzbub +1 yıl Rahat degilsin cekiniyorsun ya da heyecanlusin Yorumla Soran +1 yıl Rahatım evdeyim Yorumla spitzbub +1 yıl O zaman zevk alman lazim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de yurtta kalıyorum yapamıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben eve geldim yurtta değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde yapabiliyor musun yurtta çok zor oluyor Yorumla Soran +1 yıl Yurtta neden yapayım evdeyim Allah Allah anla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım kızmaaa Yorumla Soran +1 yıl Ok bb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzldn çksm eklr misin Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
evet yurtta olduığundan odağın yoktur gerginsindir kesin yaparken, bence titreşimli kullan hayatında keşfedebileceğin en iyi zevk olacak
şu an yurtta değilim
rahat bir kafa ile yap ya da vibratör falan kullan ben yıllar önce arkıma üretmiştim hala kullanıyor
Vibratör al, klitorisine sürt, patlıcan kullan, sana bir şey göstereyim zevke gelirsin.
Sanırım heyecan tarafında biraz eksik kalmışsınız. Arzularınızı güçlendirecek bir tetiğe ihtiyacınız var.
Of sevgilim opmuyor bile
Belki de byük bir şey grmek sizi tetikleyebilir.
farkli seyler dene surterek degilde hafif ucuna gir bakireysen fazla ilerlemeden 🙂
hayal dünyan çok zayıf sanırım
Yani
ya da yanlış yapıyorsun, acele edip hemen bitiriyorsun galiba
ya bilemem ki tekniğni değiştir
Surterek
surt okşa bir şeyler yap sanal yap ne bilim
Düşünceler zevk almayı engeller.
Napiyim yani,
mastürbasyon yaparken sadece zevk alacağın şeyleri düşün.
Kuş ölmüş
Yaa hayırr 19 yaşındayım daha ya
Bir ay kadar dokunma hatta kendini zorla dokunmamak için. Bak nasıl zevk alıyorsun
Ya 1 aydır öyleydim geçen hafta yaptım iste şu an olmuyor yok yaşlandım ya
Saçmalama :D
sexting yap farkı göre sende :D
Yanlis yapiyorsun bence
Mesela
Rahat degilsin cekiniyorsun ya da heyecanlusin
Rahatım evdeyim
O zaman zevk alman lazim
Ben de yurtta kalıyorum yapamıyorum
Ben eve geldim yurtta değilim
Evde yapabiliyor musun yurtta çok zor oluyor
Yurtta neden yapayım evdeyim Allah Allah anla