Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide iğrendiğiniz bir şey oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bazı anal yorumları gördüm dışkı oluyormuş falan o nedenle önyargılıyım biraz ona sizin sevmediğiniz iğrendiğiniz bir durum var mı? Cinsel ilişkide iğrendiğiniz bir şey oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pissing scat sevmiyorum ama anal oral bunlar doğru hijyenik hazırlık yapılınca aksi durum olmuyor keyfi doyumsuz oluyor 0 0 Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ya grup olayı aşırı iğrenç ve tiksindirici geliyor... g@vat işi resmen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Anal. esmasinda evet dışkı problemi olabiliyor ama gülü seven dikenine katlanır:) birkaç kez bende o durumu yaşadım ama sonrasında çözümü buldum. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Haftalarca boşalmamıştım sonra hepsini partnerimin suratına boşalttım. Neye uğradığını şaşırmıştı😀 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı. Anal yaparken diski gelmişti 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Çok utanç verici durum ya Yorumla Soran 1 yıl İnsan soğur ilişkiden Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Soğudum zaten Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Cinsel ilişkinin kendisi iğrenmelik zaten. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İhtiyaç sonuçta Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Analds evet dışkı cıkması kötü oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu neden olabilir biliyor musun? Yorumla mhmtkrmaz59 1 yıl Bu normal bir şey orası dışkı yeri Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Temizliğe önem verilirse sorun plmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hatunun totosu kotu kokuyordu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Naptın o durumda Cevap sahibi 1 yıl Biraktim.69 yapcaktik yapmadim... do ma l timm s.. k tim
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkeğin spermli dudağı öpmesi 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Off evet ya bir de suratına vurma olayı falan direkt saygısızlık bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Penisi mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla Efendibiiadam 1 yıl Olum siz işsiz misiniz başka konuşulacak mevzu mu yok tövbe tövbe yarabbim.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet abi Yorumla Soran 1 yıl Öyleyiz Yorumla Efendibiiadam 1 yıl Belli belli tüm abazalar dolar şimdi kendinize bir amaç edinin hedefleriniz olsun cinsellik illaki oluyor bundan kacamiyorsunuz vesselam.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur abiii Yorumla Soran 1 yıl Bence sen asıl gidip bir kendini sorgula imanlı gibi davranıyorsun da başlık belli konu belli ne işin var burada? Merakını giderip üstüne de bir de vaaz vermen gülünç Yorumla Efendibiiadam 1 yıl Ben vaaz vermedim hiç o konulara girmedim ne tamam yiyin banane aq Yorumla Soran 1 yıl Cevaplardan tatmin olduysan gidebilirsin daha fazla boş yorum yapma Yorumla Efendibiiadam 1 yıl burada boş yapan sizsiniz bu arada iyi geceler.. Yorumla MmartKedisi 1 yıl Spermlerini ağzına boşaltmasını seviyor musunuz yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla MmartKedisi 1 yıl En sevdiğim çılgınlardansınız yaa, spermlerini dudaklarının içinde patlatan erkeklerin ne kadar şanslı olduğunu tahmin bile edemezsin canım <3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pissing scat sevmiyorum ama anal oral bunlar doğru hijyenik hazırlık yapılınca aksi durum olmuyor keyfi doyumsuz oluyor
Ya grup olayı aşırı iğrenç ve tiksindirici geliyor... g@vat işi resmen
Anal. esmasinda evet dışkı problemi olabiliyor ama gülü seven dikenine katlanır:) birkaç kez bende o durumu yaşadım ama sonrasında çözümü buldum.
burada mısın
Karsimdaki sevgilim sevdigim biriyse hic birseyden tiksinmem
Haftalarca boşalmamıştım sonra hepsini partnerimin suratına boşalttım. Neye uğradığını şaşırmıştı😀
Anal yaparken diski gelmişti
Çok utanç verici durum ya
İnsan soğur ilişkiden
Soğudum zaten
Cinsel ilişkinin kendisi iğrenmelik zaten.
İhtiyaç sonuçta
Analds evet dışkı cıkması kötü oluyor
Bu neden olabilir biliyor musun?
Bu normal bir şey orası dışkı yeri
Temizliğe önem verilirse sorun plmaz
Hatunun totosu kotu kokuyordu
Naptın o durumda
Biraktim.69 yapcaktik yapmadim... do ma l timm s.. k tim
Erkeğin spermli dudağı öpmesi
Off evet ya bir de suratına vurma olayı falan direkt saygısızlık bence
Penisi mi
Evet
Anladım
Olum siz işsiz misiniz başka konuşulacak mevzu mu yok tövbe tövbe yarabbim..
Evet abi
Öyleyiz
Belli belli tüm abazalar dolar şimdi kendinize bir amaç edinin hedefleriniz olsun cinsellik illaki oluyor bundan kacamiyorsunuz vesselam..
Olur abiii
Bence sen asıl gidip bir kendini sorgula imanlı gibi davranıyorsun da başlık belli konu belli ne işin var burada? Merakını giderip üstüne de bir de vaaz vermen gülünç
Ben vaaz vermedim hiç o konulara girmedim ne tamam yiyin banane aq
Cevaplardan tatmin olduysan gidebilirsin daha fazla boş yorum yapma
burada boş yapan sizsiniz bu arada iyi geceler..
Spermlerini ağzına boşaltmasını seviyor musunuz yani?
Evet
En sevdiğim çılgınlardansınız yaa, spermlerini dudaklarının içinde patlatan erkeklerin ne kadar şanslı olduğunu tahmin bile edemezsin canım <3
Evet oldu
Kötü kokular soğutur beni
Anal zaten sevmem
Normal degilmi
Hayır yok
Anal benimde..