Cinsel ilişkide yaşadığınız komik ya da sinir bozucu şeyler oldu mu?

Seks yok sorun yok
Cevap
5Cevap
Geliyorum geliyorumm diyip güle güle suratıma gelmesi sinirimi bozuyo bilmiyorum daha hırslı oluyorum
Daha hırslı derken sevişirken mi?
Onun boşalacağı sıra 🙈
Suratına boşalmasını istemiyor musun?
İstiyorumm ama işte boşalacağı zaman geliyorumm diyip tepeden suratıma bakıp pis pis gülünce sinirimi bozuyo
İyiymiş bu :) Gülerek boşalması değil tabii :)
Özel de yazabilirsin istersen
Sevişme sırasında gülmeye başladı ya neye gülüyosun urosbu çocu diye bağırasım geldi
Zamanında peder beye yakalandım garibim ne olduğunu anladı kapıyı kapayıp gitti hahahha bense hiç istifimi bozmadım gittikten sonra devam hhahahahha
Kasap bir adamla tanısmıstım beni dükkanına götürdü gel gör calıstıgım yeri diyerek ve beni tezgaha yatırdı sevişmeye basladık gözümü actıgımda satırı karnıma koydu bundan zevk aldıgını söyledi bunu asla unutamıyorum
Ohaaaa🙄nasıl bir psikopatmis oda ya aklını mi yemiş satır ne alaka cinsellikle ne manyaklar varya🙄🙄
Ve o kol kadar satırı vücudumda hissettim yaşadığım travmayı düşünebiliyormusun
Vallaha düşünemiyorum çok ürkütücü çok değişik çok gereksiz manyakca bir hareket oda senin şansına sana denk gelmiş ilk ve son görüşmen olmuştur umarım onunla
Son oldu
Zevk alınacak o kadar şey varken o ne alaka Allah'ın malı ya vallaha ben bile kendimi kötü hissettim düşününce uzaklassaydn hemen oradan
Aranızda kaç yaş vardı merak ettim senin ve adamın yaşını yakın bir zamanda mi oldu
Baya oldu bu olay olalı aramızda yas farkı 10-15ti sanırım tam bilmiyorum
Hmm anladım şimdi peki durumlar nasıl evlendin mi ya da adam akıllı bir ilişkin var mı
Ondan sonra farklı değişik bir anın oldu mu peki
Bekarım, ilişkim yok, bende anıdan bol bişey yok
Hadi yaaa yazarsan dinlemek isterim 😄
Sakıncası yoksa özelden de yazabilirsin yazmak istersen tabi yoksa burdanda olabilir nasıl istersen artık sana kalmış
Anlatmama gerek yok
Hiç sıkıntı yok pasa gönlün nasıl istiyorsa 🖕
Ahahah
Kadini mikerken yorulmustu bacaklarinin agrisindan degisik pozisyonda duruyodu
Var bir kaç olay evet
Hiç olmadı. Tabancaya iyi bakarsan seni yolda bırakmıyor ;)
Ben dur dedigimde durmamasi.
Biri mi gelmişti?
Canim aciyo mesela dur diyorum durmuyo uyuz oluyorum
Anladım :(
Benimde ne istedigimin onemi olmali esya degilim ben istedigi gibi kullansin. Dotum cok acidi ama ya biliyomusun :(
Kayganlaştırıcı kullanmalısınız
Ayrildim ben o okuzden.
İyi yapmışsın... Eşya değilsin ki
Özel de yazabilirsin istersen
Zırt pırt telefonun çalması
Telefonunun çalması.
Bunu ben de yaşadım 🤣🤣🤣
yaşamamak :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?