Gizli Üye(36-45)1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef 😊😊
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊😊
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
😊😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEşimle uzun yıllar benzer sorunu yaşadık.
Öncelikli olarak ön sevişmeyi uzun tutarsanız senin uyarılman kolaylaşır ve birleşmeyi daha rahat şekilde yaparsınız.
Ama daha da kolayı kayganlaştirıcı kesinlikle. Prezervatifte çözüm olsada zevki azaltabiliyor (erkek için daha fazla)
Bununda ötesinde kök soruna inmek gerekiyor. Troid sebebi ile haşimato olduğu ortaya çıktı ve bunu 10 yıl sonra öğrendik.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Orayı dulanmadan girerse acılı olur o yüzden önce seni oralla hazirlamali iyice sulandirip giriş yapmali gerisi zevk heyecan bir arada olur. Tarlayı tadında istersen verim iyi olur orasinida tadına getirip yapmak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılzevk al vajinan ıslak olsun yeteri kadar ıslak değilse evet kayganlaştırı olabilir kendini kasma karşı tarafta çok sert olmasın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılKendini kasma, islanmiyorsan kayganlastirici kullan
14 Yorumla
Soran1 yılİstemsizce kasiyorum
- 1 yıl
Sakin kalmaya calis, derin nefes al, partnerin eğer aceleci ve kendini düşünen birisi değilse seni anlayıp sakinlestirmesi lazım zaten
Soran1 yılBen daha once t a c ize uğradım da ondan dolayı mı kasıyorum bilemiyorum
- 1 yıl
Ama o istemediğin bir olay, şimdi istediğin bir kişi ile berabersin, o günleri düşünme, kendi kendini sakinlestirip o andan haz duymaya bak
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılOn sevismeyi uzun tutacaksiniz. Oral seviyorsan en guzeli o oral yaptirt kendine uzun sure sonra rahst rahat yaparsiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılAğrı neden kaynaklı çok dar olduğu için mı başka bir rahatsızlık olduğu için mi
12 Yorumla
Soran1 yılİlk seferlerim diyebilirim daha önce hiç yapmadım bu yüzden istemsizce kendimi kasıyorum
- 1 yıl
O ağrı ne yaparsan yap olacak çünkü dar olan bir yer genişliyor ancak ön sevişme öpüşme biraz daha uzun olur yeterince sulanır ve daha rahat edeceğin bi pozisyon da olursa acı en aza iner
1 yılÖn sevişmeyi bol yapın ve sulanmaya dikkat et ayrıca partnerin ona göre de dikkatli olursa çok iyi seks yaparsınız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normalde agri olmamalı
İyice sulanirsan canın acımaz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZevkten kendinden geçinceye kadar oral yaptırıp yalatmalısın acıyı zevkler örtecek
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÖn sevişmeyi çok uzun tutacaksın. O yeterli.
00 Yorumla
1 yılKrem vs. Olur yastık destekli filan snsj
50 YorumlaKayganlaştırıco ve kondom
40 YorumlaO bölgeyi ıslak tutman lazım kuru kuru olmaz
00 Yorumla
1 yılÖn sevişmeyi uzatmanız lazım mümkün oldukça
10 Yorumla
1 yılAnlık yağlı kökleme ile rahatlaman gerekir
00 YorumlaBenim gittiğim kadın vazelin sürüyor
02 Yorumla- 1 yıl
Bida gidersen bi teneke gres yağ götür
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden agriyor onu biliyormusun
110 Yorumla
Soran1 yılKendimi kasıyorum ve kasmamak için ne yapıcam bilmiyorum işte
Cevap sahibi1 yılYeni mi iliskiye giriyon acaba o yuzden mi
Soran1 yılEvet ondan dolayı. Ağrı korkusundan dolayı kasıyorum kendimi. Zamanla geçer mi
Cevap sahibi1 yılTabi canim gecer illa ki omur boyu boyle olacak degil ya. Hic mi giremediniz daha yoksa girdiniz mi anlamadim
Soran1 yılGirdim ama canım çok acidigi için bitirdik mecburen. Kasmamak için de elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Bir sonrakinde kendimi kasmamak istiyorum işte
Cevap sahibi1 yılBence uzunca on sevisme yapin 1 saat falan bile surebilir maksat birbirinize dokunmak yaklasmak hissetmek alismak ve rahatlamak boylelikle gevsemene kasmamana da yardimci olabilir iyice islan ama soyunuk ciplak bir sekilde yapin ki iliskiye girmeniz o anin tutkusuyla sehvetiyle kolayca girebilirsiniz sen kivama geldiginde ve gerekirse kayganlastirici da ekleyebilirsin tabi isinizi daha da garantiye almak istiyorsaniz. Dar oldugun icin de mi zor giriyor acaba
Soran1 yılEvet ilk seferler olduğu için dar. Umarım alışırım çünkü böyle cinsel ilişki bir haz değil mücadele haline geliyor resmen.
Cevap sahibi1 yılEsinle mi yapiyon. Iste benim dedigimi deneyin bence denemediyseniz vucut rahatlayabiliyor uzunca sevisince tahrik olup uyarinca sonra baktin rahatsin kasmiyon kendini yavasca yine hizli degil tabi sokmaya calisir
Soran1 yılEvet eşimle. Bakayım deniyicem ya umarım olur çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim dert etme illa hallolur. Bekareti aldiysa gerisini dusunme
Gizli Üye(36-45)1 yılBence psikolojik olarak rahatla kasma kendini
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapicam ki iste
Cevap sahibi1 yılPsikiyatriye git derdim ama ilaç verir bu kez isteksizlik olur. Bir psikologa görün daha iyi.
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal mi yapiyorsun sağlıklı bir vajina agrimaz
18 Yorumla
Soran1 yılEvet. İlk seferlerim olduğu için kendimi istemsizce kasıyorum bu yüzden ağrı oluyor nasıl geçecek bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılİlk bir kaç deneme biraz acılı ve ağrılı olur ama tabi yapan da önemli seni hazirlamali
Soran1 yılKendimi kasmamanin bir çaresi yok mu ya
Cevap sahibi1 yılYardimci olurum ama silinir
Soran1 yılBazı kelimeleri yanlış yaz silinmez ya
Cevap sahibi1 yılExper puanım gidiyor
Soran1 yılAa anladım tamam
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. durex jel al işini görür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnestol pomad kullan acıyı hissetmezsin
00 Yorumla
1 yılacıtmadan alıştırıyorum
10 Yorumla
1 yılSulanmalisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doktora gidin...
00 Yorumla
1 yılzevk mi almıyorsun? yeterince ıslanmıyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılSakincene yapın
00 Yorumla
1 yılUmarım bir gün ü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok mu kalın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArkadan mı yapıyon
11 Yorumla
Soran1 yılHayir
Gizli Üye(30-35)1 yılYavaşlamak en basiti
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPozisyon değişikliği
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılFazla diplemesin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYeterince ıslan
10 Yorumla
1 yılEczanede var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAğrın olmaz ya bence
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevgilinle mi yapacaksınız
Gizli Üye(30-35)1 yılSanırım baya dar
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026