arkadaşlar analsexe her nekadar sıcak bakılmasada sağlık ve din açısından genede yapanların zevk aldığını duyuyorum erkelerde bu analsex isteği nedir ne kadar tatmin olurlar. ve anal sexte acı hissini azaltmak için ne yapmak gerekir.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendin istemediğin sürece sakın bir başkası için cinsel ilişkiye girme. hele ki anal sexle yapılan bir başlangıç senin için olumsuz etkilere sebep olacaktır. şöyle düşün diyelim anal yolla beraber oldunuz. birincisi canın yanacak, ikincisi vajinal yolla zevk almadığın için senin için bir anlam ifade etmeyecek. üçüncüsü erkek arkadaşın işin sonunda boşalıp zevkin doruğuna çıkacak ama sen melül melül bakakalacaksın. en sonunda da hem erkek arkadaşından hem de kendinden nefret edeceksin. ben senin yerinde olsam kendimi hazır hissedene kadar cinsel bir birliktelik yaşamam. her türlü sevişme ve öpüşmeyi deneyebilirsin. bırak oral yolla seni önce o tatmin etsin. ama sakın sırf o istiyor diye kendini sonrasında suçlu hissedeceğin bir ilişkiye girme. benden sana tavsiye olsun
171 Yorumla- +1 yıl
demek ki bu yoldan geçtin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsırf p*rnolar yüzünden oluyor bunlar oral ve anal iğrenç şeyler sırf p*rnocuların uydurma gerzeklikleri erkeklerde onları izleyip özeniyorlar bi b*k sanıyorlar oral analı yapmak istiyorlar p*rnolar izlensin diye yapmıycakları şey yok halbuki yakında bunlar ağzıma işe falanda dereler onlarda penis bizde vajina var nedir bu yaa insan uydurması şeyler bunlar buldukları her deliğe sokanlardan ne beklersinki Allah sana sex için gerekli tek şeyi vermiş..ne diye ağzına vericem kçına sokucam diye uğraşıyorlarki bu ne sapkınlık
101 Yorumla- +1 yıl
işemeli p*rnolar var yakında oda olur, tahtaya vur
+1 yıl(biraz uzun ama okumanı tavsiye ederim) sen de istiyorsan yap ama doğru bir şekilde yaptığınızdan emin ol eğer yapacaksan : lavman yapmanız lazım 1 saat öncesinden filan doğru kayganlaştırıcı kullanmanız lazım, partnerinin prezervatif kullanması ve çok sabırlı olması lazım, vajinal sexte olduğu gibi aceleci davranırsa ciddi sorunlara yok açar, sürekli tekrarlamamanızı tavsiye ederim bide kendini sıkabilirsin böyle yani kendini sıktığın durumlarda ki kendini hiç sıkmamalısın anal sex rahat olmalı neyse diyelim kendini sıktın partnerin durum popona birkaç tokat atabilir bu da ordaki kasları gevşetecektir bol şans .. :D
10 Yorumla
Cinsellik en temelde kadın ve erkeğin zevk alması ve bu anlamda tatmine ulaşması ise, cinsel pozisyon tercihleri de bunu yaşayan kadının ve erkeğin seçimi olmalıdır. Bu yüzden ben hiçbir pozisyona ya da fanteziye "olmamalı" gibi bakmıyorum, sonuçta her iki tarafın da isteği bu ise problem yok.
Anal seks konusuna gelince, elbette internetten bununla ilgili bir çok bilgi edinebilirsin. Acı hissetmemek adına kayganlaştırıcılar, gevşeticiler vs kullanılmakta. Ama önemli olan bunu yaşayacağın kişi ve bunu yaşama şekliniz bence.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
47Cevap
analla başlayacak oralla devam edecek en sonunda vajina ile son bulacak bu işten senin oğlan çok karlı çıkacak. evlenmeden yapma, evlendiğinde kocana ne isterse yap amahelal yoldan. ayrıca anal temizlik yapsan bile bağırsaklarda yaşayan bir çok mikrop olduğunu sağlık açısından unutma
50 YorumlaBu aslında p*rno vs sektörlerinden erkeklerin fantazisi durumuna gelmiştir.
Bir de görselliği var tabi (erkek açısından)
Ama işin anatomisne bakıldığında, erkeğe vajinal kadar zevk vermez.
Ordaki kas yapıları farklıdır çünkü. Psikolojik olarak takıklar yani aslında.
Ama işini bilen bir erkekle canın acısından çok zevke dönüşebilir.51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaret konusuna falan girmicem orsi beni ilgilendirmez senin bilicegin is... ben tek sorunu cevapliyim eger sevgilin ya da esin bilemicem tecrübeliyse acimaz isini bilir zaten, sevisirken asaginla oynayip seni sulandirip anal bölgeye parmak atarak deligi acarsa birlesirkende kayganlastiriciyla acimamasi lazim tabi insandan insana degisiyor birlesirken birde ayni anda önünle oynarsa sende gelirsin zevkini alirsin ...:)
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
Normal sex i becerdiniz analı kaldı :) Sex hayatın bir parçası olmasına rağmen insanların hayvani duygularını tatmin etmesinden başka bir duygu değildir. Aç kalınca yeme hissi gibidir yersin geçer. Bunu sapıklık derecesine taşımanın anlamı da yok.. Fantaziyse bunu iki tarafta bir birini incitmeden ve hassasiyetlerine dikkat ederek paylaşmaları ilişkinin ve beraberliğin ileriye taşınmasında büyük önem taşımaktadır.
00 YorumlaDar olduğunu bilmek ve girmedik delik bırakmama sevdası diyebiliriz , kadın vücudunda iğne ucu kadar boşluk bulsalar hemen sokmaya çalışıyorlar :)
111 Yorumla
+1 yılbende cok anal seks yaptım ama genelde anal seksi ilk deneyenlerde acı olur daha önce fazlasıyla anal seks yaşamış bayanlarda bu acı olayı yoktur ve zevk olayı vardır bense anal seks yapılması psikolojik bi olay ben yapıp cok defa pişman olmuşumdur çünkü vajinal seks kadar zevkli degildir benim için
00 Yorumlabişey kazanmadğını yaptktan sonra anlıyorsun..erkek hep ister doymaz unutma ama senden soğur bile zamanla.. hiç yapma akıllı ol...
60 Yorumla
+1 yılbunun en güzel ve keyifli yolu erkeğin işi bilmesinden geçiyor.Ben bildiğim teknikleri anlatayım.Anal birleşme öncesinde kesinlikle bakire değilse vajinal birleşme yapılmalı bakire ise sol elin işaret ve orta parmağının arasına klitorisi alıp daireler çizerken yavaş yavaş anal birleşme yapılmalı bu şekilde acının yerini bir süre sonra zevk alıyor ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal pişmanlıktır.seven erkek sevdiğne kıyamaz. bence yapma.kendini güzel günlere iyi bir eşe sakla
100 Yorumla
+1 yılAnal seks yaptığında bekaretin bozulmadığı için bakire kalacaksın öyle değil mi tebrikler
130 Yorumla:) niyet olduktan sonra normal - anal farketmez. evet anal çok acıtıyormuş. eski sevgilim iki gün kıçımın üstüne oturamadım demişti bir keresinde :) ama yine de kayganlaştırıcı felan! acısını hafifletirsin :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hiç yapmadıysan deneme evlenınce vajınal yaparsınz zaten
50 Yorumlaarkadaşım hem haram hemde sağlık açısından kötü birşey yapan kişilerinde yorumu acıyor yönünde bence bekleyin zamanı gelince önden devam edin ..
42 Yorumla- +1 yıl
evlilik dışı hepsi haram birader, ama tabi bu hepsinden de çok haram
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapma birde bok cikarsa senden tiksinir bende öyle olmustu
812 Yorumla- +1 yıl
ayy bunu hiç düşünmemişdim sen ypdında acımısmıydı:))
Cevap sahibi+1 yılvalla benim sevgilimin her yeri bok icinde kaldi
ishal olmusum yatak yorgan bok icinde kaldi valla
o günden sonra benim sevgili bir daha ne aradi ne sordu
bende anlamadim oysa cok anal istiyordu
bende ona hak yolu dururken bok yoluna sokarsan bok olursun böyle diye demistim- +1 yıl
iyi demişin ama sende isalsen yapmasaydın keske :)))
Cevap sahibi+1 yılya ben ishal oldugumu bilmiyordumki
yani o icine soktukdan sonra pirttttttt diye ses sonra bok
durduramadim banyoya zor attim kendimi
sevgilin her yer bok icinde kalmis
yüzünün rengi bile bok rengine döndü
neyseki ogün bugundür anal yapmiyorum iyi ders aldim- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Evli misin gizli kadın?
Fazladan anal erkekler için zevkli kızlar için sağlık bakımından çok zararlı ola biliyor
Fazla anal bağırsaklara ciddi bir şekilde zarar verebiliyor ve buda zamanla fazla gas çıkarmasıyla sonuçlanıyor.
Yani kısaca olan size oluyor.00 Yorumlane anlıyoruz kardeşim biz b.k cıktıgı yere girmekten ya boaf. tamam bende yapardım ama.. yinede ne anlıyorsak ^^ ne bicim sapıksak :D
10 Yorumlabence bakirelik dediğin şey sadece kızlıktan geçiyorsa anal yapabilirsin. ama bakirelik bu değildir bence. ama kızlığımda kızlığım diyosan yapabilirsin acı verir ama zevkinide alırsın. bana sorarsan normal yol daha çok zevk verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal seks bir fantazidir, birleşme şekli değildir. acıyıp acımaması veya ne kadar acıyacağı partnerinin becerisinde olacaktır. illa seks yapacaksan vajinal yapman bence daha mantıklı.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazlasıyla pişman olursun gitsin bu saçma salak isteklerini bu işi yapmaktan zevk alanlardan karşılasın adam seni seviyorsa zaten sağlığını tehlikeye atıcak böyle bir şey istemezdi.
20 Yorumla
+1 yılÖnce parmakla genişletip doğru kayganlaştırıcı ile girerken kasma ak kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almaz acı çekersin.Erkeklere güvenme bekaretini altın tepside versen yine bırakıp gider seni.Zararı sen çıkarsın
50 YorumlaSırf o istiyor diye yapma sende istiyorsan bir şeyler yaşayın sonra inan ki pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılsakin ha yaklaşma seven dokunma dan sevsin çok büyük günah
40 Yorumlayap gitsin ya nolcak bu dünyanın kahrını senmi çekicen bence her zevki illa yaşaman lazım yoksa ne diye geldik dünyaya
10 Yorumla
+1 yılKayganlasirici kullanın önce parmakla genişletir.1-2-3-4. zaten 4 girdiyse penis de girer ve kendini kasma, sıkma anüsü girerken. gerisi müthiş zevkli.
00 Yorumlabunun ne kadar günah oldugunu biliyosun dimi.
82 Yorumla- +1 yıl
sadece anal değil, vajinal de hatta öpme de elinden tutma da evlilik dışı hepsi haram "oldugunu biliyosun dimi" ama anal hepsinden de beter haram tabi
bolca kayganlaştırıcı bir madde kullanılır ve seksten önce anüsün genişletilmesi gerekir. parmakla olur veya başka herhangi bir nesle ile olabilir.
00 Yorumlane diyorsun sen aklına bile getirme öğle şey
hak yolu varken b---k yolunda işin ne
yasak olduğundan ilgi çekiyor diye düşünüyorum10 Yorumla
+1 yılanal sex dediğin şeyin çıkış noktası bedelsiz seks yapmaktır. mesele zevk değil en az riskdir ama günümüzde fanteziye dönüşmüştür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYAPMA. seven insan bunları istemez yaa, sen sanıyo musun kıyabiliceğini ? Hiç mi basmaz aklınız bide gelmiş soruyosun kendini tatmin edicek, seni düşünmeden etmeden bir kenara atıcak
10 Yorumlabir erkek olarak sadece merak etmişimdir. hiç yapmadım...
00 YorumlaAllaha hesap vereceksin. Burada kendinize hakim olamiyorsaniz vay sizin halinize..
00 Yorumlabu soruyu soruyorsan içinde saten ince bir sızı vardır.sırf o istiyor diye kendini mahfetme cunki iyi bir sey degil anal
00 Yorumla
+1 yılLokal anestezik etkili deri pomatları var eczanelerde ,reçetesiz satılıyor fiyatları da ucuz. Örnek: Anestol pomat / Difetsol jel ;)
00 Yorumlakuru kuru yapılmıcak ve kaygan jellerden sürünüp öyle yapılcak.bide birkaç kereden sonra alışır.fazla acı hissetmezsin.
00 Yorumla
+1 yılEn gereksiz ilişki şekli, eline ne geçecek adam bunun karşılığı mı senle olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu 4lwllara gıcık kapıyorum ya sorunun altına öğüt verip duruyolar :) baksan hiç biri soruyu yanıtlamıyo. Neyse kayganlaştırıcı kullanabilirsin :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılişi bilen biriyse yırtmadan yapar ama bilmeyen biriyse yandı gülüm keten helva :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptıktan sonra çıkardığında kokudan çocuğu tiksindirmek istiyorsan yap. Sağlıklı değil ama bunu bil.
00 Yorumlakayganlaştırıcı kullanacaksın. şuraya sorabilirsin
;)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkremsiz asla yapma giriş esnasında delik büzgüsünü sıkma ilkleri misyoner şekilde yap sonra dom yaparsın
00 Yorumla
+1 yıldiş için kullanılan uyusturucu spreyler var makat girişine sık 10 dk bekle hiç acı yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence zevk alamayacak sın o zevk alacak, sen pişman olacaksın o zevk aldığı için seni zorlayacak
10 Yorumlane yaparsan yap evlenince yap
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce temizliğinizi yapın,sonra anüsünü yalamasını söyle gerisi belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakin yapma. evlenince kocanla yaparsin
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanal ne bokuna yapcak ya herkezin düsüncesi farkli ben bir erkege evlenmeden önce tamamiyle güvenmem mesela anal vajinal cok yakin :DD
+1 yılmasaj yagları en ideal olanıdır:))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle anal yapma.Her açıdan zararlı.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle pişman olursun.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sabır gerekir zamanla alışırsın.
00 Yorumlakayganlaştırıcı kullan azaltır acıyı
00 Yorumlayakınca vericem diyorsun yani:) hayırlı olsun
10 Yorumlasu bazlı kayganlaştırıcı kullanın
00 Yorumlayapmayımı düşünüosun haırdır? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere yaptım. Çok pişmanım ALLAH affetsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yıldalga boyu ufak ise anal isterler...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru insanla yapmak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrem en iyisinden :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun ön sevişme lazıma
00 Yorumla
+1 yılbence yapma
20 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!