Güncellemeler
1 yıl
Gnc
Güncellemeler
1 yıl
Uuk
3 geceliğine tatile gidiyoruz oteli o ayarladı. 4 aydır birlikteyiz (çocukluktan tanışıyoruz). Hayatımdaki ikinci insan. Eski sevgilimden başka kimseyle sabahları uyanmamıştım. Herşeyi yaşadım ama içime girmedi eski sevgilim. 5 yıl birlikteydik.
şu an ki ilişkimde Sevişme zaten var ama yinede tuhaf hissediyorum. Çekiniyorum sanırım. Ne yapayım sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ozaman hazır ol içine almaya..
o otel bekaretinin patladığı otel olacak, o hırçın çocuk affetmez saplar dalgayı
Çok kaldım öyle otelde. Almadım içime…
çok kalmış olabilirsin ama karşındaki kişiler önemli, birisi jipnoz eder, kandırır ya da allah muhafaza tecavüz eder...
gerisini sen düşün
Cinsellik tutkudur mutlak isteyeceksin önceki gibi belli bir sınırlar içinde yaparsın yine
Orasi evet ama kafam cok karısık😞
Ne gibi güvensizlik mi var sevgiline karşı
Hayır ama eski sevgilim rüyama girdi en son
Ne şekilde 🙄
Öylecr duruyordu hala birlikteydik. Ve ben ayrılmak istiyorum diyordum hayal kırıklığını görüyordum. Uzun süre peşimi bırakmadı acı çekti belkide o yüzden böyle oldum
Gerçekte nasıl ayrıldınız?
Hep eski sevgilileriyle konustu bana yapmayacam diye söz vermesine rağmen.
Sonra bir kadın girdi hayatımıza bunun iş arkadaşı. Bununla sevgili diye adı çıktı ayrı oldugumuz dönemde. Birleşince öyle bişey olmadıgına inandırdı beni. Neyse inandım.
Bi kaç ay sonra gece vakti kadın sarhoş bi kulüpte buna yazıyor bu da sarhoş kadına gidyor gece 2-3 de koşa koşa. Arıyorum bana yalan söylüyor aşkım müvekkil tutuklanmıs karakola gidyorum diye. Halbuki kardeşiyle konusurken herşeyi duyuyorum ben öncesinde. Herşeyi duydum diyorum. Beni ezip oraya mı gidiyorsun diyorum E ayrıl o zaman aşkım diyor. Neyse yine kandırıyor beni böyle şöyle vs diye devam ediyoruz. Erkek namus sözü alıyorum bir daha konusmayacak diye ne bununla ne eski sevgilileriyle. Önce iki eski sevgilsiyle sonrada Bu defa da bi kaç ay sonra yine onunla konusmam lazım iş için diyor.. gece peşine gittiği kızla yani. Artık bıçak kemiğüme dayanıyor ve senin erkek namus sözünü ben….. diyip ayrılıyorum. Bu defada ayrıldım diye eski eşine sevgilisine vs yazıyor. Ve bana onlar yalandı diye inandırmaya calısıyor. 5 yılımı verdim bu adama düşün. Alkolikti de. Ve işin kötüsü hala yüreğim ona üzülüyor
Yaa aslında hep iyi niyetinden kaybetmişsin. O aldatmayı alışkanlık haline getirmiş. Keşke en başından ayrılsaydın. Kalbin bu kadar üzülmedi. Bence ilkni unut gitsin. seni daha çok üzüyor. bu yeni sevgiline şans ver. Belki aradığın bundandır.
Zaten yeniye şans verdim. Kendimi de artık unutmaya zorladım mecburdum. Daha 5 aydır birlikteyken eski sevgilisüne sarhoşken yazdıklarını okumustum. Erken boşalıyorsun geç sulanıyorsun bu cümleyi asla unutamıyorum. Otele hemde beni götürdüğü otele bile cağırmıstı. Sonra ayılmısda bulusmamısmıs diye beni aldatmamamıs olmus. Yalvar yakar affetirdi devam ettk. Asla konusmayacam dedi ama yıllarca devam konustu o kadınla. Ah ah neler crktim ben. En basından o sözü vermeseydi ben zaten bitirirdim. Ama sözünde durmadı işte hakkımı helal etmiyorum
Aynen inşallah kalbine göre biri çıkar karşına 🙏🏼
Geçmişini biliyor mu peki
Evet
İlerisini istemiyorsan soylemelisin
Söyledim
O zaman olmaz merak etme
İnş🥹
Zorla değil ya hem ona karşı bir güven ya da sevgi problemin yoksa olmaz
Sanmıyorum az önce yine yazdı korkma aşkım beni biliyosun vs diye. Gerçekten öperken bile kıyamayan bi insan
Oncesinde istemiyorsan soylemelisin
Söyledim
İnaniyorsan problem olacagini dusunmuyorum
İnanıyorum cok fırsatı oldu ya istese yapardı
Ozaman sknti yok rahatina bak tatilinin tadini cikar
Teşekkür ederim🥹☺️
Rica ederim simdiden iyi tatiller ☺️
Oeki buna verecek misin yani
Hayir
O bilir işini biraz içtin mi kıvama geldin mi bakalım bu kadar rahat hayır diyebilecek misin
Zamanında da içerdim kıvama gelirdim..
Bi erkek olarak çok kötü durum ya o kadar temas kurup da sonuca varamamak 😀
Aynen ama o da sevebini anlamıyor. Bakireyimde diyemiyorum açık açık çünkü utanıyorum yadırgar diye 29 yaşıma gircem. Eski ilişkim 5 yıl sürdü diyince direk o beni yapmısım sandı bence 😅
Olabilir belki de vermeyeceğini bilse tatil falan hiç masraf etmez tek başına gidip orada ekmeğini kovalardı yazik yaa 😀
Söyledim ya, hem o da korkma bişey yapmayacam falan dedi
Hadi bakalım şimdiden iyi tatiller diyelim o zaman
Çok teşekkür ederim☺️
Senin işin bitik bence
Tam olarak neyi merak ediyorsun
Vermek istiyor musun
Hayır
O zaman kuralı baştan koy
Alşrsn rahat ol biraz
Bakalım
Peki normalde cekiniyomusun
Evet