Sevgilimle cinsel şeyler yaşamak istemiyorum ama konuyu hep oraya getiriyor, ne yapacağım?

Babam vefat edeli 1 ay oldu. Bu süre zarfında ben çok üzüldüm ne yaptığımı bile bilmiyorum ne yemek yiyorum ne uyku uyuyabiliyorum. Sevgilim sürekli cinsellik muhabbeti açıyor bana fotoğraf istiyor ben atmıyorum bir süre konuşsak bile konuyu kapatalım birdaha açmayalım hem günah hem de sırası değil diyorum. Tamam diyor sözler veriyor ama nafile tutamıyor kendisini sürekli konuyu oraya götürüyor. Dün gece de öyle oldu uyardım tamam dedi bidaha olmayacak dedi ama 2 saat sonra tekrar cinsel muhabbet açtı. Ben de konuşurken bir anda ne yapıyorum diye afalladım engelledim kendisini. Şimdi yalvarıyor ama ben ayrılmak istiyorum. Böyle bir zamanda beni uğraştırdığı şeyler zoruma gidiyor. Yapmayacam demesine rağmen konuyu her konuşmamızda oraya getiriyor, istemiyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim laf da anlamıyor ne yapmam lazım?
Sevgilimle cinsel şeyler yaşamak istemiyorum ama konuyu hep oraya getiriyor, ne yapacağım?