Cinsel Yaşam Fuck yazmadıkça yazılmaz mı? jnfjdn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Fuck yazmadıkça yazılmaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne alaka ikinizde birbirinizi kullanıyorsunuz sende yazabilirsin nasılsa basit bi ilişki kasmaya gerek yok 7 0 Yorumla
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Eğer ertesi gün ihtiyacın varsa yazarsın yoksa ihtiyacın olduğu zaman yazarsın body fazla rahatsız edilmez 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% 1 yıl Oda sen yazmadıkça yazmazsa ne anladım ben bu işten 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. kullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bulup evlenh bence 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İhtiyaç anında imdat çekici acil çıkış butonu o 🤣 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aplaa f b neyin kafasini yasiyon.. istiyorsa canin cagir gelsin zikkksin gitsin 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Bunun o yazdisi ben yazdım. i olmaz istediğiniz gibi iletişim. de olun 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. f*ck ile sürekli konuşulmaz, müsait misin diye sorulur, evet ya da hayır anlar zaten. 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Ula biz normal ilişki bulamıyoruz banada yapın bi f*ck 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazılmaz yazacaksnada vereceksen yaz boş muhabbete yazma 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. E öyle olursa hiç iletişime geçilemez ki bi tarafın yazması gerekiyo 😊 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Birisi konuşmayı başlatmak zorunda sonuçta. Bence hangisinin olduğu önemli degil 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yazılır ben yazıyorum onlar yazıyo amaç belli kim istiyosa yazar 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Neden ki canın istediği zaman yazacaksın amaç o zaten 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl canı çeken yazar sorar müsaitse olur değilse olmaz 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Sen yazmazsan o da yazmazsa nasıl olacak bir taraf yazsın 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Niye böyle bir soru sormak isteğinde bulundun. Karşı cinsten bekletin oluyor ister istemez? 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her canının istediğinde yazabilirsin ama o degilmi 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaz yaz sen bana yaz 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgunlarım ben yazmadıkça yazmaz :))))) 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yaz nnolcak istediğin zaman:) 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Fark etmsz canın istiyorsa yaz 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. 2 saat sonra da yazılabilir sonuçta amaç beli 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Tekrar tekrar istyorsan yazabilirsin tabiki 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yaz gitsin ne kaybedersin :) 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yazılmalı mı ki 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala kim istiyorsa yazmalı diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Canan istediyse yazılır 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye yazılmasın o kadar kasmayın kendinizi bence 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye yazılmasın o kadar kasmayın kendinizi bence 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. istersen yazarsın sevişirsin 0 1 Yorumla secretman077 1 yıl ben isteyince yazarım Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Canın istiyosa yaz nolcak 0 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yazılır 0 2 Yorumla jnfjdn 1 yıl ne yazcaksın ki Yorumla OsmanErol 1 yıl Yapacağınız program için Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ne için yazacaksın 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siir yaz 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O yazmali 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yazma amacı ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Ne alaka ikinizde birbirinizi kullanıyorsunuz sende yazabilirsin nasılsa basit bi ilişki kasmaya gerek yok
Eğer ertesi gün ihtiyacın varsa yazarsın yoksa ihtiyacın olduğu zaman yazarsın body fazla rahatsız edilmez
Oda sen yazmadıkça yazmazsa ne anladım ben bu işten
kullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bulup evlenh bence
İhtiyaç anında imdat çekici acil çıkış butonu o 🤣
aplaa f b neyin kafasini yasiyon.. istiyorsa canin cagir gelsin zikkksin gitsin
Bunun o yazdisi ben yazdım. i olmaz istediğiniz gibi iletişim. de olun
f*ck ile sürekli konuşulmaz, müsait misin diye sorulur, evet ya da hayır anlar zaten.
Ula biz normal ilişki bulamıyoruz banada yapın bi f*ck
Yazılmaz yazacaksnada vereceksen yaz boş muhabbete yazma
E öyle olursa hiç iletişime geçilemez ki bi tarafın yazması gerekiyo 😊
Birisi konuşmayı başlatmak zorunda sonuçta. Bence hangisinin olduğu önemli degil
Yazılır ben yazıyorum onlar yazıyo amaç belli kim istiyosa yazar
Neden ki canın istediği zaman yazacaksın amaç o zaten
canı çeken yazar sorar müsaitse olur değilse olmaz
Sen yazmazsan o da yazmazsa nasıl olacak bir taraf yazsın
Niye böyle bir soru sormak isteğinde bulundun. Karşı cinsten bekletin oluyor ister istemez?
hiç yazılmaz sadece istek olunca haberleşilir ve birlikte olunur
Ben bişey merak ediyorum bu FB leri nerden buluyorsunuz
Her canının istediğinde yazabilirsin ama o degilmi
Yaz yaz sen bana yaz
olgunlarım ben yazmadıkça yazmaz :)))))
Yazılır canin istiyorsa yaz
Ben sık sık yapmayı tercih ederim
Diğer soruda kendini açım etmişsin
yaz nnolcak istediğin zaman:)
Fark etmsz canın istiyorsa yaz
2 saat sonra da yazılabilir sonuçta amaç beli
Tekrar tekrar istyorsan yazabilirsin tabiki