Evliyim mastürbasyon yapiyorum sürekli eşimle yasadgm hiç bir iliskide orgazm olmadimm isteklerimi yerine getirmiyor on sevisme olsun diye kavga ediyordum bıraktım artk yinede ben öpmeye çalışıyorum oral yapmak istyorum daha çok şey bana engel oluyor ama mastürbasyon da yapmak istemiyorum bunun yolu nedir nasl kurtulucam bu durumdan ve eşimin bu hallerinden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıleşin bencil ve gereksiz birisi, belki normal yaşamda iyi olabilir ama cinsel anlamda tam bir odun. ne zevk almaktan ne de zevk vermekten bihaber, inanın böyle insanları dinleyince üzülüyorum. doyasıya oral yapmak kadının delirtmek onu çılgınca orgazma ulaştırmak varken böyle hödüklük yapmak nedir yahu?
11 Yorumla- +1 yıl
tecrübeli ve olgun bir erkek seni her türlü mutluluğa götürür...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seni mastürbasyon yaparken görmesini sağla bakalım ne olacak... ben hiç anlamam ön sevişmesiz oral seksiz seks mi olur ne bilim erken de boşalsa kocan seni boşaltmadan bırakması fizigini begeniyorsa 2. veya 3. istemeden yataktan cıkması bana cok sacma geliyor... hele haftada ayda yılda 1 yapılan seks kesin bir süre sonra beyinde farklı şeylere yöneltir kadını
07 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim gayet iyi böyle gecelik le karisisna çıktığımda daha da kısa sürüyor beni çok beğeniyor çok etkileniyor ama mastürbasyon yaptigimi görürse benden tamamen uzaklaşır onu aldattığını düşünür eminim bu seks konularının lafını edince bile ağzımı kapatyor bir kere lütfen ağzıma boşal çok istyorum bunu yaşamak dediğimde benimle konuşmadı sen ne edepsiz bir kadın oldun diye 3 gün kus kaldık sen böyle şeyleri nasıl konuşursun benimle diye sanki cocukmusim gibi kbir kerede on sevisme yaşadık ( sadece öpüşme ) ozmaan bu stres iş yogunlugundan dolayı iktidarsızlık bile yasiyordu on sevisme den sonra birden penisi indi bana senin şu saçma span on sevisme isteğin olmasaydı bitmişti diyip hakaret etti kendi bildiğinden şaşımiyor nede başka türlü birşeye kalkismama izin verir kavga sebebimiz olur öyle görse beni kendisi bir kez bosaldiktan sonra tamam bitmiştir olay bir daha da canın zaman isterse o günü beklemem lazimm ... O benden daha isteksiz ama o böyle davranikca ben daha da çok istekli oluyorum hiç yasamadigim seyleri merak ediyorum tatmak istyorumm
- +1 yıl
bu evlilik degil bu bambaşka birsey... senin isteklerini karşılamadıktan sonra seks içine sok çıkar degil ki kadının zevk noktası bedenin her köşesinde oldugu gibi arzuları istekleri de onu azdıran tahrik eden zevk veren seylerdir.. sen ağzına boşalmasını istedigin halde bunu yapmayan erkek de kusura bakmasında boş ver gitsin biz ölüyoruz bunu yaşatacak kadın bulamadığımızdan ben de mesala yalarken ağzıma boşaltınca kadın zevkten cıglık atar ki seksin en güzel yani bence biribirni yalamak ve boşaltmak sonra seks yapmak... ön sevişme olmadan okşamdan öpüşmeden yalamadan ne anlamı var sok cıkar
Soran+1 yılMaalesef öyle işte ben bunu şikayetini kendisine edemiyorum kendisi böyleymiş bu konularda değişmeyecekmis biliyorum imkansız ama burdakilerin fikrini merak edip sorayım dedim yinede istyorum ki eşimle herşeyi yasayabileyim ona herşeyi ben yaşatayim kendimi kadın gibi hissedeyim benim için diğer bütün konulardan daha önemli hale geldi bu 🤦🏻♀️
- +1 yıl
yaa zaten bu istediklerin normal bir evlilikte ya da seks de olması gereken seyler bunları yapmadan seks neye yarar sok cıkar sadece onu zaten parmagınla da yaparsın zevk aldıgı sey kadınlar bu degilki... eşin bu konuda aşırı bencil bunu hangi erkege desen sana kadın oldugunu hissetirir hatta şu an kafandan geçen çok seyden daha sınırsız seyler yaşarsın orgazm olurken dermanın kalmaz elin ayagın titrer o zaman emin ol sen yataktan cıkmak istersin ama eşine bakıyoruz bomboş adam tek derdi boşalmak hadi onuda gectim sadece canı ne zaman cekerse... beni kadın gecelikle karşılayacak eve gelince kapının arkasında sevişmeye başlar yataga gitmeden de orada domaltır sever seks bu kadar kasılacak bir konu degil tamamen hissiyat ve arzularla alakalı
- +1 yıl
teşekkür ederim.. 👍👍❤️
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
bu arada konuşmak anlatmak istersen dinlerim..
+1 yılEşindeki bu rahatlık şaşırtıcı. Seni büyük ihtimal hiç kıskanmıyor cünkü eğer kıskanıyor olsaydı senin bu istekli hallerini gördükçe seni rahatlatma gereğini kendinde duyacaktı. Hiçbir kral topraklarında yabancı hükümdar istemez. Ama o niye bu kadar rahat acaba.. Sana çoook güvendiği için olmasa gerek. Ortada tatmin edilmeyi bekleyen bir kadın var..
111 Yorumla
Soran+1 yılYüzüne söylediğim halde inatlasiyir ben böyleyim bana yetiyor ben değişemem sen benim is ortamimi ne kadar yorulduğunu bilmiyorsun bussuru şey bana diyecek bir söz bırakmıyor ama bana güveni konusunda haklısınız bu sbeep yuzunden kaç kez ağladığını blmyorum bende ona guvenyorum ama böyle yapınca düşünüyorum Allah'ım insan sevdiğini doya doya öpmez mi onu mutlu etmeye çalışmaz mi... Cinsel hayatımız dışında ki hayatımız da her şey yolunda şükür ama ben onu istyorum bunu söyleyince kavga çıkarıyor çok şey istyorum diye ne kadar sapittin sen diyor ona daha fazla dokunmak istyorum doyamıyorum yaşadığım hiç birşeye buraya kadar okudunuz mu bilmiyorum ama yazmak istedim ne kadar yazsamda bitmeyecek kadar çok şey var inşallah birgün duzeliriz. 😓
- +1 yıl
Tabi ki okudum. Sen de düşüncelerini yaz diye görüşümü yazdım zaten. Ama okudukça daha çok üzüldüm. Eşinde iktidarsızlık veya uzun süre sertliği koruyamama, erken boşalma gibi sorunların biri veya birkaçı var. Yoksa sana söyledikleri şeylerin tamamı, kaçma için bahane. Yorulmak falan hep bahane. Asıl geri plandaki sebep başka. İş stresi veya yaşadığı başka streslerden dolayı sertleşememe ya da bunu koruyamama veya erken boşalma sorunu yaşıyor. Erkekler bu konuyu eşleriyle paylaşmaz, kendi başlarına mücadele eder veya bir köşeye çekilmeyi seçerler. Telefonuna bak, mutlaka cinsel içerikli birşeyler izlediğini aradığını görürsün. Çünkü kendini test etmekle meşgul. Seni mutlu edemediğini o da görüyor. Eğer eşin alkol alıyorsa bunu ona alkol anında da söyleyebilirsin, emin ol seni mutlu edemediğini söyleyecektir.
Soran+1 yılİktidarsızlık sorunu yaşadık 2 ay hiç birlikte olmadığımız zaman oldu ramazan ayında doktorda kendisine hap vermiş çok stres den kaynaklı demiş kendisinne hap verdi onu hiç kullanmadan ne olduysa birden normale döndü normale dönmüş Halide bu kısa sueeli yaisyoruz ve daha fazla olmasına izin vermiyor sorunu hala devam ediyor olsa bu kadarda yaşayamayız o günlerde çok fenaydı🤦🏻♀️ bilmiyorum yaa
- +1 yıl
Kalıcı bir çözüm olmamış bu, ara sıra tekrar başladığına göre. Ayrıca en üzücü tarafı da orgazm denen şeyin tadını bilmediğini söylemen. Seni hiç yoksa oral yaparak bari rahatlatabilseydi, bir koca bu kadarını yapmalı artık, karşısındaki obje veya oyuncak değil. Stres tabi ki etkileyebilir ama insan istedikten sonra her sorununu çözer. Ama kocan seni kullanmaya alışmış, bu çok üzücü. Geciktirici falan kullansanız olmuyor mu biraz
Soran+1 yılVar ama kullanmak istemiyor şu an herşeyin duzeldigini dusundugu için 🙃 sizin gibi düşünen erkekleri görünce bile şaşırıyorum acaba bir gün eşimde aynı dusuncede olur mu...
- +1 yıl
Bu tamamen erkeğin doğası, yapısı, görgüsü, yetiştirilme tarzı ve edindiği değerler ile ilgili. Benim söylediklerim, olması gereken şeyler. Senin yaşadıkların ise mecbur bırakıldığın konular. Ve ne yazık ki olması gereken değil. Ben de sana olumlu birşeyler söyleyeyim isterim ama eşin değişme yönünde pek çaba sarf etmiyor. Daha ziyade kendi istekleri doğrultusunda seni bir yere koymuş, orada öyle duracaksın gibi geliyor.
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Böyle davranması, seni bu özlemi ve isteği başka şekilde gidermeye itecektir. Bu başta kulağına imkansız geliyor olabilir ama böyle devam ettikçe senin de yolun ve seçeneklerin daralacak, kadınlığın içindeki zincirleri kırmak isteyecek ve önüne iki yönlü bir yol çıkacak. Ya birinden gideceksin ya diğerinden. O yolları sen bilirsin, burada söylemeye gerek yok. Biri doğru, biri yanlış. Yanlışa gitme, doğruda kal ama mutlu kal isterim. Gerçi benim istemem ne değiştirir, o da ayrı mesele.
- +1 yıl
Nezaketine ayrıca teşekkür ederim eig için 🌹
Soran+1 yılRica ederim bende tesekkur ederim görüşleriniz için :)
- +1 yıl
Yeter ki mutlu ol.. Artık burada mutsuz kadın çığlığı duymak istemiyorum cidden. Erkeklerin bencilliği yüzünden artık hepsinden tiksinmeye başladım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimin yatakta benimle sorunu olmamasına rağmen oda benden gizli mastürbasyon yapıyor. Sizi asla kınamam ama eşim nedense aşırı kendinden geçiyor. Ben ondan hiç bir şey esirgemedim 9 yıl boyunca ama son bir kaç yıldır aşırı istekli. Aslında önemli olan mastürbasyon yapmanız değil, o anda kimi hayal edip kendinizden geçtiğiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılHayal ederken onu hayalde etmiyorum çünkü hayalini kuramiyorum görmediğim için ya böyle biride değildim olmadikca daha fazla istiyorum hayatta yapmam dediğim şeyi yapıyorum istemeyerek
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır evlisiniz? mastürbasyon yaparken hayal ettiğiniz kişiyi gerçektede yakınlaşmak isteği oluyormu sizdede
Soran+1 yılBirini hayal ettiğim yok ama onunla yaşadıklarımı da düşünmüyorum biz 6 yıldır evliyiz eşim 2 yıl Suriye ye göreve gitti geldi sonra üç ay öncesinde iktidarsızlık sorunu yaşadı pskoljik iş stresi sebbeinden dolayı kurtulduk şükür ama yinede kısa sürme olayı devam ediyor
Soran+1 yılİşte birde sadece kendini düşünnme olayı
Cevap sahibi+1 yılİki yıllık o ayrılık sürecinde de biraz mastürbasyon yapmaya başladınız sanırım. Suriye dönüşü daha iyi şeyler beklerken negatif şeyler olunca daha çok etkilenmişsiniz. Ki askerler bu konuda iyidir, sizide alıştırıp sonra sorun yaşayınca siziin içinde iyi olmamış. Ne kadar sıklıkla bunu yapıyorsunuz, hayal etmeden bu pek etkili olmuyor diye biliyorum her halukarda gözleriniz kapalıdır. Eşiniz yokken bir alet vs aldınızmı?
Cevap sahibi+1 yılİşini halledip dönüp uyuma olayı çok kötü işte. Ben asla eşimi boşaltmadan bende bişey yapmıyorum. Bazen oluyor bende dayanamıyorum ama yinede eşim benden gizli mastürbasyon yapıyor
Cevap sahibi+1 yılÇok özel şeyleri burada konuştuk. İsmimi açayımmı gelmek istermisin?
Cevap sahibi+1 yılBir kötü yanıda şu, mastürbasyon yapmaya alıştığınızda bazı şeyler size zevk vermemeye başlayacak.
Cevap sahibi+1 yılVe giderseniz üzülürüm. Sitede benim gibi bir problemi olan biri ile karşılaşmak çok zor. Umarım konuşma fırsatımız olur
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Zor senin iş valla yaa benim sevgilimle on sevisme ilişki falan 1 saat sürüyor ve ikimizde mutlu oluyoruz sizin iş 10 dk da bitiyor mu hiç seksi kıyafetler giyip karşısına geçti mi
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçiyorum cocgunlukla öyle ozaman iş daha kotu oluyor daha da kısa suueuyor devamı da gelmiyor diğer gün çalışıyor oluyor ya da yorgun oluyor 🤦🏻♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılİşiniz cok zor yaa.. biz buna evlilikte cinsel problemler diyrouzn ist. e.. hangimiz yaşamadık ki.. anlıyorum sizi.. konuştunuz mu açık acik.. konuşmaya izin veriyor mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum 10 dakka bile çok seni gördüğüm an kendimden geciyorm boşalmamak için zor tutyorum kendimi diyor ee neden uzun sürmüyor devam edelm diyorum bana yeterli geliyor diyor sonrasında olacak banyo olayını düşünüyor yoruluyorum diye devam etmiyor
+1 yılEsinin o hallerinden kurtulman zorda sana mastürbasyon ve fantezi kurmaktan baska yol kalmiyor
10 Yorumla
+1 yılDemek ki bir ilişkide fiziksel ve ruhsal uyum kadar cinsel hayat konusunda da uyum önemli bir detaymış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalniz degilmisim, seni en iyi Şu an ben anlarim. Neler cekiyorum neler bir bilsen.
64 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Neler?
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim takipteyim
- +1 yıl
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar anlatmak isterseniz dinleyebilirim sizi
A, m yalanirmi ya yaa diyen adam taniyorum ben... Çok bahtaizsin cooook.
10 Yorumla
+1 yılEşin değişmiyorsa bu durumdan kurtulmanın yolu yok
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılöğrenirsen bana da desek at, ben de sen gibi mastürbasyon yapıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSende evlimisin
- +1 yıl
Evliyim evet
Soran+1 yılİnşallah bir yolunu bulurum kimseden aradgm cevabı alamadım henüz
- +1 yıl
Özel konular. Aynı derdimiz olduğu için biraz içimizi dökeriz. İçimizi dökerken belki cevap da bulabiliriz. Beklerim seni
+1 yılmastürbasyon yapmak kotu birseymis gibi konuşuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmam kötü çok farklı şeyler yaşamak istyorum çok istekliyim çünkü haftada bir bazen haftalar sonra bir kez o da kiscaik bı sureyle yaşıyoruz onun işi yorgunluğu sadece kendi boşalıp arkasni donup yatması isteklerine karşı çıkması bunlar sorun bekar gibi hissediyorum
- +1 yıl
Iste tamda bu yuzden mastürbasyon yapmak sizin rahatlamaniz icin gerekli bencr
+1 yılBu tarz bencil es aldatilmayi kesinlikle hakediyor. O yuzden hiç vicdan yaoma ona da yalvarmana gerek yok
00 YorumlaBana yazabilirsin bu konuda sana yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin ıliskiye girerken on sevisme yapmadan direkt icine girip bosalip sonrasında da dönüp uyuyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTahriş olmuyor mu sende islanmadan icine girdiginde rahatsız etmiyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef bencil bir öküzle evlisin ne zamandan beri böyle kaç yıldır evlisin
01 Yorumla- +1 yıl
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar anlatmak isterseniz dinleyebilirim sizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız değilsin aynı dertten muzdaribiz
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurcunu merak ediyorum aslında?
Soran+1 yılOğlak ama eşimde oglak ikimiz neden zittiz 😂
Cevap sahibi+1 yılOğlaklar i bilmiyorum da ben akrebim anlatamam durumumu sana 😅😅😅🤦♀️🤦♀️🙈🙈
Soran+1 yılAma ben akrepleri biliyorum anlatmadan anladım umarım sen mutlusunudr...
Cevap sahibi+1 yılSence? Akrepleri biliyorsan ve aynı dertten muzdaribiz diyorsam mutlu muyumdur 😥😥😥😥
Soran+1 yılİlk baştaki görüşünüzü aklımdan çıkarmıştım k. bakmayin umarım mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılUmarım sende olursun dersem aklına geliyor söyler mısın umut var mi içinde hiç 😅😅😅
Soran+1 yılKendimle ilgili umudum yok çünkü bana böyleyim değişmem benim için yeterli diyor eşim ama kimse benim eşim kadar bencil değildir diye düşünüyorum ben dışında herkesi şanslı görüyorum sizide umudunzu kaybetmeyin
Cevap sahibi+1 yılO umut bende de bitti maalesef birde akrepleri biliyorsan anladım demek istediğimi 🙈🙈
+1 yılEvlilikten soğutur bu durum insanı ya
10 Yorumla
+1 yılDeli mi bu adam. Sen benle seks yapsan yalamadık bir yerini bırakmam ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkumda yürü izini belli etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
tatmin edilmezse , tatmin edenler olacaktır.
+1 yılÖzel birisi yokmu hayatında gizli aşkın felan
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok bu durumdayım diye hayatıma birini alacak değilim çinde bulundugum durumla mücadele ediyorum mecburen
- +1 yıl
Kolay gelsin
+1 yılBu şekilde evlilik sağlıklı yürümez maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılEşin erken boşalıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 10 dakika sürmüyor bazen ve devamını da istemiyor yeter benim için diyor
- +1 yıl
Bencil bişey
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir erkek arkadas bul,
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşaltma sorunundan dolayıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adam net aldatıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılEvden disari çıkmaz haftasonlaei eve gelir bir çay içer sonra uyur telefonu sürekli bende öyle birsey olduğunu düşünmüyorum seni görür görmez boşalmamak için zoe tutuyorum kendimi diyor sevgisinden şüphem yok ama bu konulara düşkün değil
Cevap sahibi+1 yılEvli adamlar genelde 2. telefonu kullanıyor ama sen bilirsin çok gördüm sevgilim evli çıkmıştı 2. telefonu vardı meğer ondan rahatmış
- +1 yıl
Alakası yok
Soran+1 yılŞu durumumda hayatinda biri varsa bile saygı duyarım ama kendi durumuma asla anlam vermeiyorum evliyim onun iş bahanesi benim bu durumda olmama sebep olamaz eşim gerçekten bana düşkün bu konu dışında yapicagini düşünmüyorum böyle bir hatasını dlgourursemde sevinerek yol veirrim bu kadar netim kurtulmuş olurum kendi günahı ona göre yasadgimiz bu durum gayet normal onun için yetiyor cinselliğe çok duskun değil üç r ay öncesinde iş sebebplerinden dolayı iktidarsızlık sorunu bile yaşadı pskolojik uykusuzluk stres nedneinden düzeldi ama kısa sürme olayı degsmyor degstremiyorum bir türlü
Eşinle oturup konusmalisin benxe
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz da inatçı ısrar ettiğim zaman da bana sapik muamelesi yapıyor yeter işte yeterli daha ne istiyorsun ben böyleyim değişemem
Gidisat kotu senin
10 Yorumlaİhtiyacın var ki yapıyon
11 Yorumla
+1 yılPeki kimi hayal ediyorsun okşarken?
00 Yorumla
+1 yılnapıyor direkt içine mi giriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 10 dakka sonra da gdyor bütün hafta da eve yorgun geldiği için dokunamiyorum
- +1 yıl
sabahları onu yalayarak uyandırsana
Soran+1 yılTamam deniycem umarım kavga sebebimiz olmaz 😬
- +1 yıl
nee kavgası ya bana yapsan neler olurdu bence hoşuna gider
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan.
00 Yorumla
+1 yılbunun yolu aldatmak
00 Yorumla
+1 yılSorun silinebilir anlatmam istersen gel
01 Yorumla- +1 yıl
En kötü şey bu
Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Cuckold yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılCinayet sebebi
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında