çocuğa açılmıştım zaten biliyor onu sevdigimi ama o beni sevmiyor arada flört tarzı konuşuyoruz ama kullanıyor beni yani belli sexting tarzi da konusuyoruz bazen bi gun partide denk dustuk ben sarhostum o da icmisti ama sarhos degildi ben ona asik oldugum icin bana yakinlasmisim o da kendini tutamamis yani zaten aramizda bi cinsel cekim vardi sonrasi cok da hatirlamiyorum kendisi anlatti ona onu ne kadar sevdigimi falan anlatmisim onla yataktayken iste beni sevmeyen cocuk bana bakirligini ben ise bakireligimi (oyle bir sey olmadigini biliyorum sadece ilkim anlaminda) beni sadece kullanan sevdigim cocyga verdim garip hissediyorum bundan sonra cocukla iliskim nasil devam eder?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence eskisi gibi devam eder. O seni kullanır sende sevmeye devam edersin.
kullanmadini istemiyorum ki ama hala cok seviyorum ☹️☹️
Yazsana özelden
niye ki
burdan olmuyo mu
Orası uzun sohbet için daha iyi ama sen bilirsin
Bundan sonra devam etmesi zor, ne diyelim umduğunu bulursun inşallah mı diyelim başka bir şey mi bilemedim.
niye zor olsub ki
Yani şimdi şöyle diyeyim bir erkek olarak elde ettiğim veya kullandığım bir kadınla neden olmak veya ciddi olarak devam etmek isteyeyim ki? Zaten alacağımı almış olurum mantıken. Mantıklı değil mi dayı düşününce?
niye olaya sadece cinsel yandan bakiyoruz ki belki bundan sonra beni sevmeye baslicak normal sohbet ettigimiz zamanlar da var baya
Yani istediğin cevabı vermediğim için bakış açıma bir yorum yapabilirsin ama erkeklerin genelinin düşüncesini dedim aslında. Cinsel yönden yorum yapmamızın sebebi de senin bu konuyla çıkıp buraya sorman. Ben fikrimi söyledim, yaşanan gereksiz bir olay olmuş olmasa daha iyiymiş ama yapacak bir şey yok.
Bırakacak degermi sence bakireligini vermişsin degermi
Fb ilişkiye dönecek gibi
fb olmak istememistim ki sadece cocukla normal dohbet etmek flort olmak istefim ☹️☹️☹️
Sana ilgisi yoksa senden faydalanır kendini kullandırma o zaman hiç mi senden hoşlanan yok o kadar ümitsiz misin ki seni istemeyen birinin peşindesin
Kesin güzel ve ilgi çekicisin ama böyle tiplere takılıp kalıyorsun
var da ben sevdigim cocuktan baskasiyla olmak istemiyorum
yapamiyorum denesem vile
O zaman kullanır seni böyle takılı kalma öyle birine üzülürsün sadece
Ve sadece seninle amacı cinsellik olur başka bir şeyde değil
Duygularınla değil mantığınla düşün
Ondan dolayı sana tavsiyem üzüleceğin biri için kendini üzme sonra gittikçe bağlanırsın amacının ne olduğu belliymiş çünkü gerekirse yalnız kal ama seni obje olarak gören birinden uzak dur acısı geçmiyor kolay kolay
obje olmaya bile raziyim da gururum bi yerden izin vermiyo
Üzülüyorum şu an sana cidden her cinsellikten sonra sana bağlanmasını bekleyeceksin ama o seni sevmeyecek
Ve seni gerçekten sevebilecek insanlarıda kaçıracaksın seninde sevebileceğin birileri olabilecek bu kişiler arasında
Zaten güzel bir kadında olmasan senle cinsellik yaşamak istemez demek ki güzelsinde
daha gormem onu muhtemelen ya
gecer yavas yavs
ona olan adkim
tesekkur ederim yazdiklarin icin fe
Rica ederim ne demek uzulceksen şimdi üzül sonra pişman olma
Rakı masasının çözemediği acı yoktur djdndndndn olmadı 100 lük deviririz dndndnfnf
seni işi düştükçe kullanır uzak dur
sürekli cinsellik olacak aranızda
Mesela nasıl kullanıyor nasıl davranıyor sana
yani normal sohbet de ediyoruz isine gelirse ama daha cok cinsel sohbete cekiyo o
cok sey aldim ona kendim yapip da verdim ama cok onemsemedi adla ben sadece normal flort olmak istemistim fb degil
Duygusal şarkılar falan yollarmi ya da sabahları günaydın askm falan yazarmi
sarki atmisti bi kac kere beraber dinleyelim diye ama ben yazmasam gunaydin yazmiyo
Neden böyle davrandığını soruyormusn ona
sevmiyomus
ve ona gore kasarmisim
Ahh be canım sana bunları söylüyor sende onunla birliktesn hala öylemi?
cok seviyorum ya
Seviyorsun diye kendinden ödün veriyorsun farkındamisn?
evte iste de vazgecemiyorum asla
Seni sevmesini istiyorsan sevmiyormuş gibi yapacaksın;)
ise yarar mi ki ya
Tabikide yarar yüz verme hani derler ya soğuk duş etkisi yarat
Çocuk istedimi seni
sevgi olarak hayir ama cinsel olarak istedi belli ki
Peki konuşuyomu yaptıklarınızı aklnda kalmsmisin
ben utandigim icin cok konusmuyoruz sadece anlatti olayi kendi acisindan
niye dm
ne güzel işte :)
Kasarsin yani
ne alaka ya
cok meraklisiniz kizlara k asar damgasini vurmaya
Kaşar olmayan kız sevgilisiyle öpüşür tek ama vermez sen daha olmamısken opusmussun üstelik alkolde var ooooohooo
sen mi karar veriyodun ka sar olup olmamaya
İşte yediremiyorsun ama çoğu kişinin gözünde o'sun o çocukta anlamış da seninle sevgili olmaya hayır demiş ama cinselliğe ever seni bı cinsel obje olarak görmüş sende tm diyip vermissen bennim gözümde kasarsin "herkesin"
Ortam kizimisin?
ne alaka ya
Sordum ne kiziyon
Bana da aşık olur muydun?
sana niye olayim
Olmaman için hiçbir sebep yok mesela
onume gelene asik olmuyorum
Çok flortozsun muhtemelen sevmek ve sevilmek istiyorsun ayrıca bebek gibi bi kiz olduğunu hissediyorum 🙂 ve bebek gibi hissettirilmesi gereken bi kız olduğunu haklı mıyım prenses
sorudan sapittin ama
Şirin bebekk son kez yazıyorum 🙂💕
Kullanmış seni
Çok uzun sürmez gibi
Zevkli miydi
evey
Hangi pozisyon