Sevdiğim kişi ile ilgili bu tür şeylerden tabikide sıkılmam yani tecrübe benim için hiç önemli değil elbet ikimizde zamanla bunun üstesinden geliriz yani eğer kişi tecrübeli isterse sen git başlasıyla tecrübe kazan öyle gel demez kimse. Tecrübe olsun olmasın hiç önemli değil önemli olan doğru kişi mi ve o tutku o çekim hissediliyor mu
Kesinlikle âşık ve tutkulu kadın diyorum.. Tecrübesini o erkek sayesinde kazanan kadın da artı katar aslında ama artık fazla dert edilmiyor bu mevzu.. Kadın da erkek te birbirlerinin ilki olup olmamayı değil birbirlerinin yegâne sonları ve sonsuzları olmak istiyorlar.. Ve en önemli mesele ise karşılıklı olarak aşk, güven ve yoğun duygular, yoğun uyum ve tutku en önemlisi..
Ben olgun kadın severim.. çünkü küçüklerle anlaşamıyorum.. ama aşk ve duygu ön planda olmalıdır.. cinsellik de tecrübeli olması ya da olmaması umurumda değil. çünkü cinsellik için evlenmiyorum sonuçta.. aşk olsun yeter.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sekste erkeğin tecrübesi önemlidir kadında oral seks hariç tecrübe aranmaz yani tecrübeli olmasının olumlu fark yaratacağı tek konu oral sekstir kadının...
Ama erkek öyle değil kendi sertliğini ayarlaması filan hep tecrübe isteyen konular
Tutkulu olacak abi. Seks yapmak için peşinde koşmayacaksın, ufak konuşmalar ile ilişkiyi başlatabilmelisin. Zaten tutku yoksa zevk de almazsın seksten.