Cinsel Yaşam İyi bir seks depresyondan çıkarabilir mi insanı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İyi bir seks depresyondan çıkarabilir mi insanı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Sağlam bir tokmakçı bulursan davulun elbette mutlu olacaktır tokmaklanarak depresyondan da eser kalmayacaktır bebeğim 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Seks'i bilmem ama şöyle bir masaj ve ardından uzun uzun ön sevişme harika olur 🙃 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mutluluk hormonu salgılanıe faydası olur ama cıkarmaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
İzmirliMuhendisBey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% 1 yıl Çıkarıyorsa yapalim ben de depresyonda gibiyim. Böyle o an aklimiz başından gitsin 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Neden depresyona girdiğine bağlı o konuyla olabilir.)) Değilse olabilir de olmayabilir de.))( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl iyi bir seks değil ama özellikle bir kıza tutkularını yaşatan bir sevişme kıza yapılan oral emilerek iliklerine kadar boşalabilmesi herşeyi unutturur 0 0 Yorumla
GüneyinEnHizlisii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl İyi bir seks çıkarmaz ama düzenli iyi seks çıkarır. Tek seferle değişen bişey olmaz. Doyuma ulaşılan düzenli doyurucu bi seks yaşam enerjisi verir. 0 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bilmem bi git dene bakalım sonra bize anlatırsın 3 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Depresyonun izi kalmaz hayatın değişir 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Denemen lazım. 0 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Hayır , iyi birisi çıkartır 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çıkarabilir Çıkardım çünkü biliyorum 0 0 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Depresyondan çıkmak bahane gibi sğzldnxnrdnnf 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne depresyonu o, boşalırsan rahatlatsın 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çıkarır ;) 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Partnere bağlı. 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Kısa süreliğine evet 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hayır tabi ki de
Sağlam bir tokmakçı bulursan davulun elbette mutlu olacaktır tokmaklanarak depresyondan da eser kalmayacaktır bebeğim
Seks'i bilmem ama şöyle bir masaj ve ardından uzun uzun ön sevişme harika olur 🙃
Mutluluk hormonu salgılanıe faydası olur ama cıkarmaz diye düşünüyorum
Çıkarıyorsa yapalim ben de depresyonda gibiyim. Böyle o an aklimiz başından gitsin
Neden depresyona girdiğine bağlı o konuyla olabilir.)) Değilse olabilir de olmayabilir de.))(
Depresyondaki bi insan sevişmek istemez, arzusu olmaz.
iyi bir seks değil ama özellikle bir kıza tutkularını yaşatan bir sevişme kıza yapılan oral emilerek iliklerine kadar boşalabilmesi herşeyi unutturur
İyi bir seks çıkarmaz ama düzenli iyi seks çıkarır. Tek seferle değişen bişey olmaz. Doyuma ulaşılan düzenli doyurucu bi seks yaşam enerjisi verir.
Bilmem bi git dene bakalım sonra bize anlatırsın
Sadece seks yeterli gelmez.
Depresyonun izi kalmaz hayatın değişir
Denemen lazım.
Hayır , iyi birisi çıkartır
Kesinlikle öneririm çıktım ben
Çıkarabilir Çıkardım çünkü biliyorum
İyi hoplaman lazım
Depresyondan çıkmak bahane gibi sğzldnxnrdnnf
Çıkarabilir
İyiyse cikarir
Çıkarır