Yahu 6 yıl tıp okudum diploma aldım. 1 yıldır asistanlık yapıyorum kadın hastalıkları, anatomi vs alanında bir sürü ders alıp makale okudum. Vajinanın şeklinin değiştiğini ilk kez senden duyuyorum jxmdmxödöxödöd
Ama doğuştan gelen bir durum değil ki. Anomaliler %99 oranda doğuştan gelen şeyler normalde. Ben öyle biliyorum yani yanlışsam da kusuruma bakmayın iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kapasitesinin üzerinde ilişkiye girmiştir galiba jxjdn
mal mısın
Terbiyesizlik yapma. Vajina şekli değişmesi diye bir şey söz konusu olmaz. Trol soru sormuşsun trol cevap verdim.
Bu nasıl gömmektir 💃
Olur canım gayet normal bir şey terbiyesizlik eden sensin ben değil troll olsun diye sormadım ayrıca 🙄
Yahu 6 yıl tıp okudum diploma aldım. 1 yıldır asistanlık yapıyorum kadın hastalıkları, anatomi vs alanında bir sürü ders alıp makale okudum. Vajinanın şeklinin değiştiğini ilk kez senden duyuyorum jxmdmxödöxödöd
Anomali belki? Çok ön yargılısın @MasalliaPolatova
Ama doğuştan gelen bir durum değil ki. Anomaliler %99 oranda doğuştan gelen şeyler normalde. Ben öyle biliyorum yani yanlışsam da kusuruma bakmayın iyi günler
Peki büyüdükçe ortaya çıkamaz mı? Saygılar
Olabilir tabi mümkündür
Doğuştan değil. herhangi bir şey yapmadım bahsettim yer genital bölge vajina girişi değil ilkez böyle bir şey yasadım için sorma gereğine bulundum.
Hepimiz kukunun derdine düştük şu an
Insanin tipi bile zamanla degisiyor oramiz nasil degismesin knk
Ne bilim
Neyi bilmezsin
vucudun her parçası gibi oda yaşa göre değişebilir. normal bence
cahillikte uzaysın baby vajinanın nerde olduğunu biliyon mu sen
Evet evet biliyorum genel olarak dedim yoksa dudak kısmı da diyebilirdim
doğum sonrası veya kilo alıp verince değişim olur
Çok mu ilişkiye girdin?
Hiç girmedim
Neden değişti?
Hor kullanırım değiştirirm😂
Ne zamandır değişiyor gibi hissediyorsun
Değişemez o yahu 1 saatte özüne döner
Aa değişiyor mu. Nasıl iş o öyle ya
Kilo almayla ilgisi olabilir
Çok masttt yapiyormusun
Değişeni duymamıştm hiç.
Vajina genel iç kısmı değil fhfhrjeke
Bende ondan bahsediyorum
Ne gibi değişiklik oluyor
Klitoris ve iç dudak kısmı değişiyor bazen içe doğru bazen de dışa doğru giriyor ama iç dudak kısmı vajinaya ortadan olmuyor. bazen aşağda oluyor.
Hmm anladım ama bunlar çokta önemli değil tutku arzu varsa gerisi boş
Değişmez ki.
Bilmiyorum değişiyor gibi
Vay arkadaş
20 cesit var yani
Sarkık mi 😂
Tombişmi
Nasıl değişti