Cinsel Yaşam Erkeğin oral yapması ilişkide mutlu eder mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tercih edermisiniz Erkeğin oral yapması ilişkide mutlu eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet en az yarım saat yalio iki dakika da bslio bu da beni üzüyor 2 9 Yorumla Soran 1 yıl 2 dk azmis tedavi olsun düzelir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olckti sözde Yorumla Soran 1 yıl Sonra noldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı devamm Yorumla Soran 1 yıl Böyle olup düzelen çok var egzersiz bile ise yarıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne blm Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hyr Yorumla Soran 1 yıl Fb gibi mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mutlu ediyo ama sonrasında öpüşmek mide bulandırıcı oluyo öpmek istemiyorum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Soran 1 yıl Önce öpüşme sorma yapması daha iyi Ozaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle daha iyi oluyo ama sonrasında ilişkiye girerken öpmek istiyo o zaman da ister istemez tiksinç geliyo öpüşmek Yorumla Soran 1 yıl Ben seni anlıyorum ama o anlık şeyler de insan dikkat edemiyor ben şahsen tiksinmiyorum yalamakdan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyi yalamalar o zaman sana😀 Yorumla Soran 1 yıl Bu aralar yaliycak kimse yok 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmazsa sorun var demektir 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi sorun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlişkimiz biter :d Yorumla Soran 1 yıl Ohaa o derece mi Seviyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ön sevişme diye bi şeyden haberdar mısın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendine oral yapılmasını sevmeyen tek bir insan yoktur Yorumla Soran 1 yıl Bazıları sevmiyor ama nedeni ne sence Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıksana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakiredirler Yorumla Soran 1 yıl Ahahah haklısın sen baya kafa dengisin Yorumla Soran 1 yıl Gittin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne diyim? Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıksana bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylemek istediğin bir şey varsa burada söyleyebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Özelden konuşmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben istemiyorum? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl S*kini de görmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sexting de istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Taciz etmeni de istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylemek istediğin bir şey varsa burdan söyle, söyleyemiyorsan da niyetini belli etmiş olursun :d Yorumla Soran 1 yıl Ahahah ozaman saygı duyuyorum hanım efendi tacız ve sıkımı atmayacaktim zaten kafa dengi geldiğin için istemiştim Yorumla
_pufferfish Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hoşuna gidiyor Ozaman Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Evet eder 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Oldu mu yapan Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet en az yarım saat yalio iki dakika da bslio bu da beni üzüyor
2 dk azmis tedavi olsun düzelir
Olckti sözde
Sonra noldu
Aynı devamm
Böyle olup düzelen çok var egzersiz bile ise yarıyor
Ne blm
Evlimisin
Hyr
Fb gibi mi
Mutlu ediyo ama sonrasında öpüşmek mide bulandırıcı oluyo öpmek istemiyorum
Niye ki
Önce öpüşme sorma yapması daha iyi Ozaman
Evet öyle daha iyi oluyo ama sonrasında ilişkiye girerken öpmek istiyo o zaman da ister istemez tiksinç geliyo öpüşmek
Ben seni anlıyorum ama o anlık şeyler de insan dikkat edemiyor ben şahsen tiksinmiyorum yalamakdan
Iyi yalamalar o zaman sana😀
Bu aralar yaliycak kimse yok 🙂
Yapmazsa sorun var demektir
Ne gibi sorun
İlişkimiz biter :d
Ohaa o derece mi Seviyorsun
Ön sevişme diye bi şeyden haberdar mısın?
Kendine oral yapılmasını sevmeyen tek bir insan yoktur
Bazıları sevmiyor ama nedeni ne sence
Gizliden çıksana
Bakiredirler
Ahahah haklısın sen baya kafa dengisin
Gittin mi
Ne diyim?
Gizliden çıksana bi
Hayır
Söylemek istediğin bir şey varsa burada söyleyebilirsin
Özelden konuşmak istiyorum
Ben istemiyorum?
S*kini de görmek istemiyorum
Sexting de istemiyorum
Taciz etmeni de istemiyorum
Söylemek istediğin bir şey varsa burdan söyle, söyleyemiyorsan da niyetini belli etmiş olursun :d
Ahahah ozaman saygı duyuyorum hanım efendi tacız ve sıkımı atmayacaktim zaten kafa dengi geldiğin için istemiştim
Kesinlikle
Hoşuna gidiyor Ozaman
Eder
Oldumu yapan
Evet eder
Oldu mu yapan
Olmazsa olmaz
Evet