sevgilim önümü yaladı ve sadece 30 dk neredeyse yalayarak sürdü çok hoşuna gittiği için birkez daha istiyor.
zevk alan benim neden erkeğin hoşuna gider ki
sevgilim önümü yaladı ve sadece 30 dk neredeyse yalayarak sürdü çok hoşuna gittiği için birkez daha istiyor.
zevk alan benim neden erkeğin hoşuna gider ki
Sevdiği kadın olduğun için olabilir mi? Cinsel haz almak için sadece cinsel bölgelerinize temas gerekmez. Kimi zaman sevdiğin kadının aldığı hazzı görmekte size zevk verir.
Cevap
13Cevap
Zevkli gelen şey partnere zevk vermek senin inlemelerin hoşuna gitmiştir belki de vajinan çok hoş görünüyor ve tadı güzel de olabilir
evet ben dikkat ediyorum temizliğe kokuya. ondan da olabilir ama zevk alan benim sadece
evet benimde hoşuma gider doğru dedin
Yani bir insanın Önüne çok istediği şey koyunca iştahla yarar normaldir bu sana zevk vermek de hoşuna gidiyor demek
Sulanıyor olması seninde zevk Alman onuda tatmin ediyor ondan seviyor
tadı çok güzel benimde canım çekti olsa 2 saat boyunca yalarım
Napıcaksın boş ver aç bacaklarını arkana yaslan zevk almaya bak
Çünkü bizde size bunu yapmaktan çok zevk alıyoruz sizin o halleriniz çok güzel ve azdırıcı
fiziği güzel bir kıza saatlerce oral yapmak o kızın zevk suyunun yalarken dile akışı seksten daha mükemmel ve zevk verici
sen zevk aldıkça oda sevke geliyor bende öyle olur yaladıkça kız inliyor zevkten daha fazla yalıyorum
Hormonlar ve sonrası heyecan veriyor
İnledin mi çok?
evet normal olarak
Ondan zevk almıştır bence.
Of keşke ben de yalasam off
🤦♂️
Terapi o terapi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?