1 yılBence düşüncelerin saçma seni değerli yapan şey kendin olman gerisi saçmalık bakire olman veya olmaman.. hayat bir gün ve oda bugün istediğin yap senin mutluluğun ve zevkinden önemli olan zaman geri gelmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSacma bur dusunce yasayip yasamaman deger katmaz kendini gelistirmen kendi kaliten ozguvenin ortaya koyar.
01 Yorumla
Soran1 yılEşime ne diyeceğim? Birden fazla kişi var 😞
1 yılMesela turşusunu kurmayı hiç denedin mi elma sirkesi ile özellikle güzel oluyor
110 Yorumla
Soran1 yılOff bakire değilim ya takmışsınız kafayı bekarete kızlık zara. Çünkü değerleriniz bundan ibaret. Böyle oldukça hep kaybetmeye devam edeceksiniz işte
- 1 yıl
Tam bulmuşsun bekarete taktın diyecek adama Şu sayfada bekarete en önem vermeyen insan benim Hatta ben kızların birden fazla erkekle aynı anda ya da farklı farklı zamanlarda birliktelik yapmasını bile savunan bir insanım Bence çok saçma bir şey bekaret ve her erkek bunu gizli gizli partnerinden iste ve her kızda piyasadaki kızların yaradan fazlası da aynı anda farklı erkeklerle birlikte olmayı en az bir kez denemeyi Hayal etmiştir Siz de bunu kabul edin
Soran1 yılZaten ortası olmaz bu işin. Türk erkeği isen ya bekaret takıntılı bir çomar olursun ya da yaw he. Karını bile başkasıyla paylaşmaktan zevk duyarsın 😂😂
- 1 yıl
Türk kızlarını da bizden kalır bir yanı yok yani emin ol birçok kız erkeğinden Bunu duyunca hiç ikiletmeden Anında kabul ediyor yani
Soran1 yılAyrıca evleneceğin kadını paylaşmazsın sen büyük olasılıkla ciddi olarak bakmadığın kızları bu şekilde paylaşmak istiyorsun
Soran1 yılEvlenirken bakire istersin.
- 1 yıl
Nereden biliyorsun ciddi düşünmediğim kız da bunu yaptığımı belki kaç yıldır ciddi düşündüğüm bir kızdı ve bunu sadece ona açılabildim hani ne kadar tanıyorsun ki beni ayrıca ilk baştan bekaret takıntım yok
Soran1 yılEvlenir misin böyle bir kızla? Hayır
Soran1 yılYazma o zaman
- 1 yıl
Gece gece ne bu gerginlik ya ne oldu
1 yılO kişilik meselesi ya. Kişiliği bozuksa elini bile tutmasan göstermedi mi göstermez değeri
08 Yorumla
Soran1 yılAman namusumla şerefimle oynamasınlar da değer vermesinler önemi yok.
- 1 yıl
Hak eden senle olsun… niye öyle diyorsun ki değer vermiyorsa yanında kalabalık etmesin
Soran1 yılBaşta gerçek yüzünü göstermiyorlardı sorun o
- 1 yıl
Görene kadar güvenme sende
Soran1 yılZaten artık kimseye güvenmem
- 1 yıl
Yok onu da yapma. Geçmişinden ders al. Herkese güvensiz de yaklaşma ama tedbirli ol attığın adımları sağlam at
Soran1 yılGüvenmiyorum güvenmeyeceğim de
- 1 yıl
Hayat senin hayatın. Belli ki ağır darbeler almışsın. Bizimki naçizane tavsiye ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Evlenmeden neden ilişki yaşayayım ki çok saçma geliyor bana
00 YorumlaBence öyle ama zaten bir kere yapmışın
15 Yorumla
Soran1 yılBir kere olsa yine neyse
Soran1 yılboş ver
Soran1 yılYok senelerdir yapmıyorum
1 yılKim diyor bunu? Yahu bir zar mı kalite
05 Yorumla
Soran1 yılZar değil mevzu. Bakire değilim
- 1 yıl
Nedir ya? Seksi elde eden kötü davrandı diye sanırım
Soran1 yılHepsi kötü davrandı kime şans verdiysem. Hatta bişey yaşamadıklarım da kötü davrandı hep yargıladılar
- 1 yıl
Yani seks ayıp değil, insanlar seks yaptıkları insana kötü davranmamalı. Hele ki duygusalsa daha da saçma. Olmasa dahi güzel anlar yaşadığın birine neden kötü davranasın
Soran1 yılDemek ki kullanılıp atmalık biri gibi görüldüm obje gibi görüldüm
1 yılŞahanenin umarım eşin değerini bilir
00 YorumlaSenin degerini o belirlemez Sen degerlisin
00 YorumlaHer şry iki bacak arası degil
00 YorumlaHayır, alakasız tamamen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlendiğin kişiye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSorunla anlattiklarin uyusmuyor..
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka? Bundan sonrası önemli. Geçmiş değil
Bunun için hiç yapmamış olman gerekiyor
06 Yorumla
Soran1 yılSen öyle san.
Soran1 yılBen sizler gibi birini kandıramam vicdanım rahat etmez. Gerekirse yurtdışına çıkar oradan biriyle evlenirim türk erkeklerinin canı cehenneme iyi günler
Soran1 yıl240 kızı takip ediyorsun bir de bekaret güzellemesi yapıyorsun ahlakçılık yapıyorsun. Engelleyeyim de bir daha karşıma çıkma en iyisi
Soran1 yılKendi uçkur düşkünlüğüne bakmadan insanlara sallıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. En başta haram günah
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Kime değerli olmak istediğine bagli
00 Yorumla
1 yılEvlen öyle yap
00 Yorumla
1 yılBu dünyada olmasan da diğer dünyada olursun
00 YorumlaBu bazen değişiyor
01 Yorumla
1 yılTak fişi bitir işi