1 yılBir kadın cinsel konuda nasıl yetersiz olabilir? Hani isteksizliği anlarım ama o konuda da "at sahibine göre kişner" diye bir laf var. Fakat yetersizlikten kasıt tam olarak nedir? Ne konuda yetersiz olabilir ki bir kadın yatakta?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 yılNe konuda yetersiz? Sen yazdırmayı bilmiyorsan? Ya da kırdıysan uzduysen sana karsı hemen nasıl istek uyansın
59 Yorumla- 1 yıl
Sen ayak uydur? Sana ayak uydurmasını istiyorsan azdır onu becerıksız:)
- 1 yıl
Belli
- 1 yıl
İşvesiz cilvesiz olsun ne Olcak sonucta sana hayır mı diyor yine seninle oluyor. Oldugu kadar ne yapacaksın. Evlenmeden anlayamadın mı bunu her seyı anlarsınız ama bunu anlayamadın mı
- 1 yıl
Kadının içindeki cilveyi cıkartmak erkegın elinde. Ona gore davranmalı sın.
Gizli Üye(18-24)1 yılYetersiz olduğunu düşünüyorsan eşinin konuş nelerden hoşlandığını anlat ya da daha fazla istediğini bmyle kafanda bu yetersiz diye düşünerek bir yol katedilmez
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman sana şöyle söyleyeyim kadınlar erkeklerden farklı olarak sevgiyle tahrik olur ilgini romantikliğini arttır gör bak ne kadar memnun kalıyorsun
Cevap sahibi1 yılGerçekten çok yanlış düşünüyorsun. Mesela benim eski sevvgililerimden biri benim aşırı cilvesiz oluşumdan yakınıyordu ben de içimden gelmediğini söylüyordum. Kalasın tekiydi ne bir çiçek alırdı ne güzel söz söylerdi. Şu anki sevgilimin bana söylediği şey hayatında benim kadar cilveli biriyle tanışmamış olması. Aralarındaki fark bana davranışları. Şu anki sevgilim çiçek alır güzel şeyler söyler güzel yerlere götürür sevgisini belli eder. Yani dediğim gibi cilveli bir kadın istiyorsan onu kadın gibi hissettirmelisin dünyadaki tek kadın oymuş gibi davranmalısın ki o da sana dünyada başka kadını gözünün göremeyeceği şeyler yaşatsın :)
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zor bir durum eski eşimde maalesef bu tür şeyler yaşıyordum.
612 Yorumla- 1 yıl
Yeni esinde
Cevap sahibi1 yılHayır
- 1 yıl
Mutluysan güzel
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Mutluluk kar dilerim kaç senedir evlisij
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler 3 sene
- 1 yıl
Güzel devamlı mutlu huzurlu olursun bunda var mı bebegin
Cevap sahibi1 yılSağolun hayır çocuk yok
- 1 yıl
Yapmayı düşünmedin mi
- 1 yıl
Sordum özel hayatın kusura bakma
Cevap sahibi1 yılÇocuğu yapmak için olsun diye yapmak bencillik gibi geliyor daha iyi koşullardan sonra istiyorum tabii
- 1 yıl
İns ins düşünceme saygı duyar haklısın akıllı bir düşünce
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBu gey pasif eşini ifşa ediyor dikkat çekmek için bu sorular kendini diktirmek için
01 Yorumla
1 yılYap bitsin işte hacı ne uzatıyon cilve kelimesini duyduğunuz günüskm
10 YorumlaGelip eşinle alakalı durumlari burada anlatıyorsun kardeşim... bu kadar düşmeyin... buradan iki kız kapariz mantığıyla evdeki eşinizi burada kotulemeyin...
11 Yorumlane gibi?
32 YorumlaNormal bir şey bence
00 Yorumla
1 yılNolldu anlat
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bennn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım