28 yaşındayım. Hem günah olduğu için hem de kendimi evliliğe saklamak için yapmadım bu zamana kadar. Halen bu düşüncelerim de devam ediyor ama bir yandan da yaş gidiyor. Genclik güzellik, hormonlar. Artık değilse ne zaman. Ne zaman evleneceğim belli değil. O istediğim kişiyi bulamadım henüz. Yorumunuz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle söyleyim devir değişti artık bunu kabul etmek gerekiyor kimse ilişkiyi satın almak (evlenmek) istemiyor kiralamak istiyor (takılmak) bunun için ciddi bir temel atmak yerine ki bende hiç yaşamadım ama ben kendime kendim gibi birini bulduğumda direkt ilişki için ne geliyorsq elimden yapacağım en azından ilk değerli özel olsun istiyorum sonra devamı kolay biliyorum biraz saçma geliyor ama çevreye baktığında evlilerin bile sevgilisi varsa bu sorun artık toplum nezlinde sorun değilse normalleştiyse buna ayak uydurmak gerek diye düşünüyorum
06 Yorumla- 1 yıl
@samedjackson anlıyorum senide 100 kişiyle mi odaklı spontele soruları parayla satın oluyorsun
- 1 yıl
Ne diyon
Soran1 yılÜtopik bir dünya da olsaydık evet ama işin sevap günah boyutunu düşünüyorum yoksa beni kimse tutamazdı zaten😄😅
- 1 yıl
Beni de şu an kimse tutmuyor ama nedense olmuyor ya neden öyle oluyorsa 😅
Soran1 yılÖzel olmasını istiyoruz o kişiyi bekliyoruz gelince evleninceye zaten🤣
- 1 yıl
Bende özel olsun istiyorum en azından benim gibi karşı tarafında ilk olsun güzel olsun istiyorum ama evlenene kadar oraya harcayacağım masrafı hesap edince kalkan şeyde iner bende olmaz 🤣
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik içiin sadece kendinizin olması fazlası ile yeterlidir. mastürbasyon, seksting, cinsel içerikli flimler, yazı, görsel ve hikayeler okumak, seyretmek gayette güvenli yollar ve yöntemler sunacaktır. Elbette aşık olmadan, ciddi bir sevgili, eş adayınız olmadan da ille de yaş, libido, falan filanlar diyerek te kendinizi pata küte bir ilişkinin içine de atarak olayın büyüsünü, doğasını da ortadan kaldırmayın.
011 Yorumla
Soran1 yılBen cinselliğimi yaşıyorum zaten. Artık bir partnerle gerçek bir birlikteliği arzuluyorum
- 1 yıl
Bunun için aşk lazım, aşk ile sevmek, sevilmek lazım...
Soran1 yılOnu arıyorum onu istiyorum ama yok
- 1 yıl
Var da bunun için sen bu güne kadar neler yaptın, bana bunlardan bahset.
Soran1 yılBiraz bir şeyler olması gerekiyor sanırım. Kendime daha fazla bakmam donanımlı hale getirmem gerekiyor ona başlayacağım şimdi
- 1 yıl
Sana seve seve yardımcı olabilirim. Bu sayede daha emin adımlar ile yol alabilirsin.
Soran1 yılNasıl yardımcı olabilirsin
- 1 yıl
Ne nasıl olmalı, nelere dikkat etmelisin, neler yapmalısınlarla ilgili güvenli bilgiler verebilirim...
Soran1 yılBilmem biliyorum sanırım herşeyi😅
Soran1 yılBurdan birkaç bir şey söyleyebilir misiniz
- 1 yıl
Herkes bir şeyler bildiğini söylüyor ama boş yani. Gerçekten bir şeyler bilseydin neden bu soruyu sormaya gerek duyacaktın ki? Aslında hiç bir şey bilmiyorsun.
Merhaba, bu tamamen insanların kendi tercihi, senin bugüne kadar girmemis olmanın nedenleri gayet saygı duyulacak nedenler. Dini açıdan her yaşta yaşamak günah nikahsız iliskiyi, toplum 45 yaşına da gelsen evlenmeden ilişkiye girdiğinde illaki konuşur, ama gerçekten yaş çok önemli. 28 gecikmiş bir yaş değil, ama birkaç yıl sonra pişmanlıkların daha da artacak
014 Yorumla
Soran1 yılBöyle düşünüyorum benim için en önemli olan şey günah olması
Soran1 yılKatılıyorum yani düşüncelerinize ama çelişkilerim var işte
Soran1 yılFarkındayım
Soran1 yılO yüzden atağa geçtim 😂😅
Soran1 yılNe anladın atak derken 😅
Soran1 yılÖyle tabi birkaç flörtüm de var. Kime desem yakar zaten😅
Soran1 yılÜfff yapsam mı yapmasam mı😝Aslında çok daha önceden yapmayı planladım da vajinam hastalandı. O yüzden yapamadım
1 yılİşin çok zor ilişkiye girmeyi çok mu istiyorsun
011 Yorumla
Soran1 yılNeden zor
- 1 yıl
Hem ilişkiye girmek istiyorsun hem de istemiyorsun
Soran1 yılEvet 😅
- 1 yıl
Öyleyse ver gitsin kurtul sevindir birini kendinde kurtulursun 😂
Soran1 yılVericem sanırım😄
Soran1 yılAma daha önce yaşamış onlar 😅
- 1 yıl
Ver rahatla mezara mı götürecen 😂 illaki çıkar biri
Soran1 yılÖyle düşünüyorum 😉
- 1 yıl
Bende verecek talibimi bekliyorum bu sıralar işler kesat 😄
Soran1 yılErkekler açısından biraz öyle olabilir. Biz kızlara kum gibi😄
- 1 yıl
Maalesef öyle piyasa sıkıntılı 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılDinen falan evet günah ve bu sebepten yapmak istememeni anlıyorum fakat sırf eşin ilkin olsun, erkek için yapmamaya karşıyım. Senin bedenin, senin hayatın sonuçta. El ne der, evlenirsem eşim ne der diye yapmamazlik yapma ama dinen istemiyorsan tabi normal.
21 Yorumla
Soran1 yılAslında dinen düşünüyorum daha çok. Bir de bir kere yaparsam farklı farklı kişilerle sürekli yapmaktan korkuyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayat ve seçim senin ama bu dediğinde haklısın doğru kişi 50 de gelecekse 50 ye kadar mi bekleyeceksin. Sonucta her şey zamaninda güzel. Vars hayatında biri onunla yaşa yoksa tanış tani sağlıklı biri ile düzenli cinsellik yaşa. Kadinligini yaşa. İllaki doğru kişi gelince evlenirsin. Bekarete takılıp bekleyeceksen hayat ve seçim senin cinselliği yaşamadan hayatın geçip gidebilir. Cunku o kişinin gelip gelmeyecegi bile belirsiz. Yasin belirli bir yaşın üstüne geldiyse zamanıdır artık.
00 Yorumla Günah olduğunu sanmıyorum.
Eğer bir tanrı varsa ve koskoca kainatı, içinde ki 2 trilyon galaksiyi yaratacak kadar üstün bir bilinçse, bir kadının evlenmeden seks yapmasını cezalandıracağını hiç sanmıyorum :)
Kainatı yaratan sen olsaydın yarattığın bir canlı sevişti diye cehennemde yakarmıydın?
İstediğin biri denk gelirse keyfini çıkar yani.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de seninle aynı yaştayım aynı durumdayım umudum kalmadı birini bulmak evlenmek çocuk yapmak desen yaş 30u bulacak. Bu zamanda düzgün bir adam bulmak çok zor
45 Yorumla
Soran1 yılSen ilişki yaşadın mı yasamayı düşünüyor musun
Cevap sahibi1 yılYaşamadım hayatımda da kimse yok 2001 doğumlu kız nişanlandı, 2002li ya da 2003lü kız 2. Evliliğini yapacak. 20 yasindaki kizlarin bilr sevgilisi var. Ben hiç opüşmedim bile. Ben 28 olacağım 2 ay sonra. Görüştüğüm kimse bile yok. Evlenecek adam bulmak zor bir de çocuklarının babası olacak birini bulabilmek daha da zor. Zaten çocuk doğurmak bile 9 ay sürüyor. Yaşımız 30u bile geçecek bu gidişle
Soran1 yılAynen canım. Ben bi şeyler yaptım birazcık da☺️sevgi tutku önemli olan. Şimdi yaptıklarımla ilgili bi şey hissetmiyorum ama ilerde pişman olur muyum bilmem. sevdiğim elektrik aldığım kişiyse memnunum diğer türlüsü keşke olmasaydı diyorum. Cinsellik de öyle bi şey olucak belki. Ama bu büyük bir şey bir kişiyle sürekli yapmak okey de farklı farklı kişilerle yapma isteği de var bi yandan çünkü hiçbirine aşık değilim sevgilim değilllr
Cevap sahibi1 yılİnşallah bizde hayırlı birine aşık olup evleniriz evlendikten sonra bunları yaşarız
Soran1 yılUmarım. Bugün bulsam o kişiyi beklerim biraz☺️
Gizli Üye(30-35)1 yıl31 yaşında evlendim eşimle 2 sene konuştum ilk cinsel birlikteliğimi de evlenince yaşadım. Devam etsin o düşüncelerin. Böyle çok özel bir şeyi bence kuralına uygun yaşamalısın. Bazı şeyler çokça değerli.
40 Yorumla
1 yılYA-ŞA-MA. Kendini eşine sakla. Ve böyle devam et. Dua et bol bol. Ailene söyle ve evlenebileceğin kısmetler bulsunlar sana. Bu hiç zor bir şey değil.
12 Yorumla
Soran1 yılBeğenmiyorum aşık olacağım her yönüyle sevebileceğim birini arıyorum
- 1 yıl
Bir dene. 5 görüşmede yine beğendiğin birileri çıkmazsa, 10. görüşmede çıkar kim bilir. Sonuçta günah işlemiyorsun ve usulüne göre hareket ediyorsun. Senden ricam yanlışa sürüklenme!
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Bence iç sesini dinlemelisin bu konuda güzelim. O seni yanıltmaz. Ama sonuçta seninde isteklerin var onları yaşamak seni çok daha mutlu edicek belki. Peki evliliğe hazır hissediyor musun kendini?
010 Yorumla
Soran1 yılEvliliğe yeni yeni hazır hissetmeye başladım ama çok kriterim var o kişi zor☺️
Soran1 yılAilem evlenmemi istiyor ama baskı yapmıyor
Soran1 yılEvet Özgür ruhluyum aslında ama inancımı önemsiyorum
Soran1 yılYaşın çok büyük bi de resimini görmediğim insanla konuşmuyorum
Soran1 yılAilemle konunun bir Alakası yok bence🙂 Yok özel konuşmalara girmek istemiyorum sağol🙏🏻
Soran1 yılOraları geceli çok oldu😄
1 yılŞu zamanda zaten birini bulmak risk sizin için, keser mi, öldürür mü, başka bişey mi yapar, güven duymanız zor. hiç bi tavsiyede bulunamıyorum ben
00 Yorumla
1 yılSadece cinsellik yapmak icin cinsellige girme illa yapicaksan sevdigin hoslandigin biriyle yap en azindan zevk alirsin obur turlu kafayi yersin
02 Yorumla
Soran1 yılAynen az çok elektrik tutan biraz olsa arzuladığım biri olmalı
- 1 yıl
Kesinlikle yoksa uzulursun ve emin ol arzuladigin hoslandigi kisiyle yapmak digerinden daha cok zevk veriyor deneyimledim
Gizli Üye(30-35)1 yılZAten sevgilin olmadığın biriyle yaşama derim. Sevgilin varsa ve pişman olmayacaksan olabilir. Ama o gitmez diye değil, sen istediğin için olsun.
DAyanması cidden zor. 32 yaşında biri oalrak diyorum sana...
013 Yorumla
Soran1 yılKeşke sevgilim olsa. Flört tarzı takılıyorum hep. Erkekler duygu istemiyor ki seks istiyor hep
Cevap sahibi1 yılBu konuda haklısın. Duyguların olması önemli ama artık insanlar da bir mallık var çözemediğim.
Sevgiliyle yapınca en aazınadn anlamlı oluyır. Hiç mi olmadı bugüne kadar?
Soran1 yılHayır olmadı. Ben o kişi dersem sevgili olurım ancak
Cevap sahibi1 yılİnşalalh olur. Sevmek sevilmek çok güzel şey. Yalnızlık cidden zor.. Cidden!
Soran1 yılÇok doğru🙏🏻O kişiyi bir bulsam kendime gelicem de😞
Cevap sahibi1 yılO kişiyi bir bulsam ben de ne kdar mutlu olcam da işte. Önce cidden çok sevicem. Ama sonra da neler yapıcam neler 😅
288 yaşındasın. O yalnızlığa 5 yıl daha ekle düşün 😅
Soran1 yılBöyle giderse bende geliyorum o tarafa doğru 😅
Cevap sahibi1 yılAhaha gel gel. Ben alayım seni, birbirimze yar oluruz en kötü 😅😅🤣
Benim derdim libidom cidden yüksek ve dayanması zor oluyor artık. Gündüzlr geçiyor da geceler... ahah
Soran1 yılÖyle ben alayımla olmuyor ben beğenmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılAhaah iyiyimdir ya mesleğim falan da var 😁😁 Ya ben seni begenmezsem hem ahha :D :D
Cevap sahibi1 yılÖncelikle kendi mesleğin var mı ve okudun mu 😅😅🤣 Bir kadında bunlar önemli şimdi :D
Soran1 yılVar var.🤣🤣Güzellik çirkinlik değil ki elektrik almak önemli aslında
Cevap sahibi1 yılKesinlikle canım takılıyorum sana :D :D Ama kendi ayakları üstünde durabilen kadınlar her zman çekici bence. Güçlü kadın, sırtını verebileceğin kadın insanı ileri götürür. O kadın için sen de güçlü olmak istersin
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılVer gitsin dyip oluşacak olan günaha ortak olamam.
Hayır imam nikahını kıy evlen odanıza geçin atış serbest00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılsabırla bekle. Çünkü seks dediğin olguyu tattıktan sonra sürekli devam edeceğini sanmıyorum. Bu yüzden ne olduğunu anlamadığın bir şey yaşayıp yeniden beklemeye kalacaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBurada temel konu şu. Bunu yaşadıktan sonrasını düşün önce. Pişman olur musun? Olmaz mısın?
06 Yorumla
Soran1 yılİkisi de. Şu an nasıl kararsızsam yaptıktan sonra da aynı düşünürüm diye düşünüyorum. Belki pişmanlık ağır basabilir biraz☺️😅
- 1 yıl
İşte. Onu kendi içinde çözmen gerekiyor. Kendini en iyi tanıyan sensin. burada sana verilecek cevapların çoğu yap gitsin olur. Fakir umudu kendilerine kısmet olur belki diye düşünenler çok olur =) Ayrıca bu öyle istiyorum yapayım denecek bir şey de değil. Yani özel biri ya da özel bir an olması gerekir.
Soran1 yılEvet bir iki girişimim oldu o özel an gelmediği için yapmadım zaten
- 1 yıl
İşte. Biraz da sonrası pişman olup olmaman ona bağlı. Sonuçta kendini özel hissedemedikten sonra ya da hüsranla memnuniyetsiz biten bir ilişki olursa zaten kafadan başlar pişmanlık.
Soran1 yılAynen öyle umarım iyi olur her şey
- 1 yıl
Umarım.
- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
1 yılSokakta önüne gelen biriyle ilişki yaşamak gibi bir saçmalık yapmayacaksın herhalde
02 Yorumla
Soran1 yılHayır biraz arzuladığım biriyle. Tamamen arzulasam evlenirim zaten
- 1 yıl
Bilmiyorum pişman olmayacağından emin olduğun biri olsun ya da tamamen seks amaçlı birini bul seks sırasında performansı çok kötü olmazsa her türlü zevk alırsın zaten
1 yılsenin tercihin ama bu bence oturup mantıkla alabileceğin bir karar değil
02 Yorumla
Soran1 yılAkışına bırakmak dersen aşık olmadan yapmam o zaman aşık olursam da evlenmek isterim
- 1 yıl
o zaman akış sana bunu getirecek demektir. Bence mantıkla alınacak bir karar değil. Ne kadar haz alabilirsin ki ya da ne kadar mutlu eder seni bu?
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğin kişinin yapmış olmasını sen ister miydin bir başkasıyla?
04 Yorumla
Soran1 yılHerkes yapmış ki zaten. Yapmış olmasını istemem ama bir yandan da tecrübeli güzel yapan birisi olmasını isterdim
- 1 yıl
Ben yapmadım yapmamış biriyle her şeyi beraber keşfetmeyi isterim, öbür türlü de midem almaz gibime geliyor bir başkasının olmuş biri ile. Birbiriyle tecrübelenmek çok daha iyidir akıllı düşün, dini boyutunu düşünür müsün bilmiyorum ama o da var
Soran1 yılDinen düşünüyorum bir de ilki olmak açısından
- 1 yıl
O zaman çok çok yükselince kendini tatmin ederek biraz daha idare et
Emin ol, kaybettiğin zamanı hiçbir şey kazandıramaz, geri getiremez telafi edemez.
08 Yorumla
Soran1 yılBöyle düşünüyorum bir yandan
Soran1 yılDin ☺️😅
Soran1 yılOnlar da olmasa dünya çok kötü bir yer olur. Oluyor da git gide
Soran1 yılE var da biraz prangalıyor işte
Soran1 yılboş ver konu bitti 🤣
dini nikah yapar yatarız işin görülmüş günaha da girmemiş olursun..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKendine arti eksileri koy hangi taraf agir basarsa pisman olmayacaksan adimini ona gore at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yapma, ben 29 olucam bende yaşamıyorum. Evet bende görüyorum 20 yaşında çoğu kızın cinsel hayatı var mesela ama artık tiksiniyorum o derece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Libido varsa bekleme 28 sin biri buldun flört söz nişan dugnn en az 4 yıl 32 de milli olursun oda yarın bulursan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hazırsan ve Eğer istiyorsan yaşamalısın hayat geçiyor sonuçta
00 Yorumlaevlen kriter arama fazla düzgün olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın yapma abi tavsiyesi helalini bekle heba olursun cok üzülürsün lütfen sakin yapma sabır et sadece masta devam et ama kimseye güvenip te yapma lütfen
00 YorumlaTanışalım ister misin? Belki beğeniriz birbirimizi. Bende yıllardır bekliyorum okul bitti işe başladım düğün birikimi vs derken sevgilimden ayrıldım. Ciddiyim instagram bırakayım bakarsın gky_kocak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik için kriterlerin ne peki yani aradığımı bulamadım diyince merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşımız aynı derdimiz aynı helalim olsun sürekli yapmak istiyorum artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu kadar beklemişsin sık dişini birz daha bulursun elbet seveceğin birini
00 Yorumla
1 yılKendine yazık etmişsin
06 Yorumla
Soran1 yılDaha yapmadım bi şey 😅
- 1 yıl
Yapmadığın için yazık etmişsin
Soran1 yılBöyle de düşünüyürum. Gecti gençlik yılları 😅
- 1 yıl
Kimsenin 28 yaşındaki bir kadından geçmişinin hesabını sormaya hakkı yok.
Soran1 yılTabiki başkasını düşündüğüm için değil zaten sevap günah boyutundayım
- 1 yıl
İnancına bir şey diyemeyeceğim kolay gelsin valla işin zor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAilen bulur belki onlara söyle bi
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bi şey değil ben beğenmiyorum
- 1 yıl
Geriye arkadaş çevresi kalıyor onlar tanıştıracak
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Evliliğe kadar sabret hergun yaşarsın
00 Yorumla
1 yılYapma ya dur pişman olma sonra lütfen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılArtık zamanı gelmiş yani yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu zamana kadar yapmamışın dayanmışın bence az daha sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de aynı durumdayım bir an önce yaşamak istiyorum o zevki de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılask kadını mısın pekı?
08 Yorumla
Soran1 yılDeğil
Cevap sahibi1 yılbeyaz tenlı mısın pekı
Soran1 yılSayılır
Cevap sahibi1 yılsenle uzunca konusalımmı
Soran1 yılNeden ki
Cevap sahibi1 yılgenel konusalım her konuda soru cevap ıcten muhabbet tamam
Soran1 yılSexting diyorsun gerek yok ya boş ver
Cevap sahibi1 yılkanka dost gıbı genel konusalım dıyorum tek konu degıl
Gizli Üye(36-45)1 yılYapacaksan bari doğru kişiyle yap diyebilirim
012 Yorumla
Soran1 yılUmarım
Cevap sahibi1 yılZaten hayatına giren insanın doğru insan olup olmadığını anlarsın
Soran1 yılEvet de şimdiye kadar öyle biri hiç olmadı
Cevap sahibi1 yılAma tamamen hazır olduğuna emin olmalisin. Sonradan pişmanlık yaşamanı istemem
Soran1 yılİşte emin değilim ama yapmaya da yakınım vermeye çalışıyorum aslında ama Rabbim koruyor olmuyor bi türlü🤣🤣
Cevap sahibi1 yılPartnerine vermeye yakınım dersen var ya olduğun yerde bildiği bütün numaraları yapar 😂😂
Soran1 yılYapıyorlar zaten de sonuçta vermiyorum 😅
Soran1 yıl2. Buluşmalara döncem şimdi verebilirim 😅
Cevap sahibi1 yılŞeyy. İkinci buluşma için şansım var mı acaba 😅
Soran1 yılYok benimkiler bana yeter şimdilik 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılPeki.. şansın bol olsun. Umarım keyif alırsın😉
Soran1 yıl👍🏻👍🏻
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNerelisin aslen?
01 Yorumla
Soran1 yılKayseri
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılNasıl hissediyorsan. Nasıl içine siniyorsa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılMeslek ne
019 Yorumla
Soran1 yılÖğretmen
- 1 yıl
Tipin nasıl?
Soran1 yılSon zamanlarda çok kilo aldım ama yine de beğeniliyorum
- 1 yıl
Saldın çayıra
Soran1 yılYani toparlayacam olmuyor böyle
- 1 yıl
Boy kilo?
Soran1 yıl157 90
- 1 yıl
Ohaa
Soran1 yılGösteriyor muyum ki acaba☺️Yine de beni beğeniyorlar ki ya. Bende beğeniyorum kendimi. Cok süper olmasam da giderim var☺️
Soran1 yılEee hocam?
- 1 yıl
Ne bilim kizim görmeden 😂
Soran1 yılNeden sordun bu soruları 🤔
- 1 yıl
Kizim sal bi ya 😂
Soran1 yılGit tamam 😒
- 1 yıl
Kizim 90 kilo giderin mi var 😂
Soran1 yılTabi peşimde kimler kimler var. Kilo verilir alınır yani.
- 1 yıl
Apaçiler mi 😂
Soran1 yılHı hı 😏 tamam sana beğenilmedik bas git o zaman
- 1 yıl
Kiizm gizliden neyin beğenilecek
1 yılBekle yapma
08 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Bu zamana kadar durmussun, kendini eşine sakla yoksa bı kere verince devamlı yapmak istersin, çok kişiyle birlikte olursun
Soran1 yılEvet bi de o sorun var ama yaşamak da istiyorum artık
- 1 yıl
Yapma pişman olursun, istersen bana yaz konuşalım, ben evliyim rahat ol, seni kötü bir şeye yonlenmeni istemem
Soran1 yılNe konuşcaz
- 1 yıl
Sen yaz, ben seni yonlendiririm
Soran1 yılSexting mi😒
- 1 yıl
Hayır canimmm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSakla
00 Yorumla Bende arıyorum ama Yok işte maalesef
00 Yorumla
1 yılgerdeğe sakla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma bence
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılBu zamana kadar kendini korumuşsun tutmuşsun ondan
Soran1 yılBunu soran 20 yaşında olsaydı yap mı diyecektin
Gizli Üye(30-35)1 yılBi yolu var aslinda
00 Yorumla