Cinsel Yaşam Cinsellikte uç şeyler denemek ilişkiyi nasıl etkiler? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Uç kabul edilen fanteziler Cinsellikte uç şeyler denemek ilişkiyi nasıl etkiler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ne kadar uç şeyler düşündüğüne bağlı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Baya uç Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Partnerinin kabul edeceğinden veya sorun etmeyeceğinden yana endişen yoksa paylaş onunla. Yorumla
ElSoloLobo07 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok aga tipsizim ben benimle kimse hiçbişey yaşamak istemez. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Partnerine göre değişir kimi işin heycan zevk eğlencedir kimi için tabudur 1 0 Yorumla
StrangerFun5 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl İki tarafın da istediği şeyler belki adım adım gidilirse olur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl FB ilişkisine dönüşür ilişkide saygı kalmaz 4 1 Yorumla sadecehuzur38 1 yıl FB ilişkisi de olsa neden saygı kalmasın mi Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Heyecanlandırır 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Bence de heyecan verir Yorumla Soran 1 yıl Denedin mi hiç Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Daha da alevlendirir 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. zevk verir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaşıyor musunuz uç şeyler Yorumla _Thanos_ 1 yıl yaşamıyorum Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Neler uç mesela 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Swing grup gibi Yorumla SeksKoçuu 1 yıl Hepsini yaptim başka Yorumla Soran 1 yıl Başka teşhir vs olabilir Yorumla SeksKoçuu 1 yıl Yaptim Yorumla Soran 1 yıl Swing denedin mi Yorumla SeksKoçuu 1 yıl Evet dedim ya Yorumla
Al-Musrati Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Ben evli çiftlere katıldım efsoydy 0 1 Yorumla Al-Musrati 1 yıl Tavsiye verebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne kadar uç şeyler düşündüğüne bağlı
Baya uç
Partnerinin kabul edeceğinden veya sorun etmeyeceğinden yana endişen yoksa paylaş onunla.
Yok aga tipsizim ben benimle kimse hiçbişey yaşamak istemez.
🤣🤣🤣
Partnerine göre değişir kimi işin heycan zevk eğlencedir kimi için tabudur
İki tarafın da istediği şeyler belki adım adım gidilirse olur.
FB ilişkisine dönüşür ilişkide saygı kalmaz
FB ilişkisi de olsa neden saygı kalmasın mi
Heyecanlandırır
Bence de heyecan verir
Denedin mi hiç
Daha da alevlendirir
Ucu sivriyse sikinti.
zevk verir
Yaşıyor musunuz uç şeyler
yaşamıyorum
Uç derken sevgilini başkasına sevdirmek
Neler uç mesela